Hotel Regardz Airport Rotterdam**** in Rotterdam Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Regardz Airport Rotterdam****

Hotel Regardz Airport Rotterdam**** Rotterdam

Beoordelingen Hotel Regardz Airport Rotterdam****

Vliegveldweg 59, 3043 NT, Rotterdam
Hotel Regardz Airport Rotterdam scoort een 7,8 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Regardz Airport Rotterdam****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Regardz Airport Rotterdam**** in Rotterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Regardz Airport Rotterdam**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Regardz Airport Rotterdam**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Regardz Airport Rotterdam**** met andere accommodaties in Rotterdam.

34 beoordelingen over Regardz Airport Rotterdam****

met partner, Mei 2012
"Leuk en fris ingericht hotel"
Rense
27-5-2012 Kamers hebben een frisse en moderne uitstraling. Ontbijt is prima.
We hadden een kamer met uitzicht op het park (vijver).
Zeer te vreden zinn wij over de service. We hadden dit hotel voor een eerdere datum geboekt. Echter op de dag van aankomst moesten wij met spoed naar huis vanwege plotselinge verslechtering gezondheidstoestand van mijn moeder. Ondanks gebruik maken van een veilingbon, was het hotel zo coulant om een andere datum te accepteren. Men nam zelfs de moeite om ons hiervoor te bellen. Wij waarderen dit enorm.

met partner, Apr. 2012
"Ideale locatie als je vroeg vliegt!"
janneke99
24-4-2012 Ideaal als je vroeg vertrekt van Rotterdam Airport - gratis shuttle naar de luchthaven dus je hoeft die 5 a 10 minuten niet eens te lopen met je koffers. Vertrekt toch een stuk meer relaxed met al die files en ook nog eens niet duur. Een aanrader. Kamers zijn fris qua kleuren en het was te koud om buiten te zitten, maar heel leuk terras aan het water.

alleenreizend, Jan. 2012
"Wel rumoerig"
Wendy
23-1-2012 Nette kamer met (voor mij te) zacht bed. Ik had last van uitbundige mensen die laat nog over de gang liepen. In je kamer hoor je letterlijk wat ze zeggen. Ik heb dat opgelost met wat oordoppen. Voor de rest prima hotel.

met partner, Dec. 2011
"Goede plek voor een weekendje weg"
Carmen
8-1-2012 Wij hebben dit hotel geboekt als mystery hotel bij touroperator. Het hotel ligt 20 minuten met de bus van Rotterdam centraal en hij rijdt minimaal 4x per uur. Ook 's avonds rijd de bus. Dit was voor ons belangrijk omdat we een concert hadden in de ahoy.

met vrienden, Dec. 2011
"Fijn hotel"
Els
8-12-2011 Fijn hotel voor een weekendje weg naar Rotterdam. Perfecte busverbinding vanuit het hotel. Om het kwartier gaat er een bus en voor 1 euro 50 ben je in het centrum. De kamers zijn mooi en netjes. Het ontbijt is zeer uitgebeid en lekker. De ontvangst is erg vriendelijk. Een aanrader dus. Van de vliegtuigen heb je geen last, om 11 uur stopt het vliegen en om half 8 beginnen ze weer. Dus nachtrust verzekerd. De auto kan je zelfs gratis parkeren en staat pal voor het hotel.

met partner, Nov. 2011
"Goed hotel"
Romy van der Pijl
23-12-2011 Leuk hotel met mooie en schone kamers. Zeer vriendelijk personeel.
Ondanks dat het een airport hotel is, hadden we een prachtig uitzicht op een mooi stuk natuurgebied.

met partner, Nov. 2011
"Mooie uitvalsbasis"
tiarahvw
22-11-2011 Uitstekend hotel, mooi gelegen tegen natuurparkje aan, tegenover het vliegveld. De laatste levert geen geluidsoverlast op. Mooie ruime kamer in frisse tinten en heel sfeervol. Het geluid vanaf de gang is wel overduidelijk en wij waren blij dat et niet druk was in het hotel. Het ontbijt is zeer uitgebreid en voor ieder wat wils.
Ahoy is een kwartiertje en Blijdorp 5 minuten rijden.
Dit hotel zullen wij zeker weer kiezen.

zakelijk, Nov. 2011
"Prima hotel, weinig op aan te meken"
bartkr
17-11-2011 Weinig op aan te merken, direct nabij luchthaven (300m of gratis shuttlebus)

"Ruime kamer voor een zacht prijsje!"
Lonneke
28-7-2011 Pal tegenover het vliegveld van Rotterdam, ligt dit hotel. Toch heb ik weinig last gehad van de vliegtuigen. De kamer waarin wij sliepen was ruim met een mooie badkamer. Het enige minpuntje was dat de bedden voor ons te zacht waren (maar dat is ook een kwestie van wat iemand fijn vindt?!)
Het ontbijt was goed. personeel is erg vriendelijk!

"Mooi hotel, tapas eten niet doen daar."
lia
17-7-2011 mooi hotel, goede kamer met goede bedden en mooie badkamer. Prima ontbijt. Alleen tapas eten voor 25 euro per persoon is wel erg weinig voor dat geld, 1 schaaltje voor 2 personen, dus 50 euro en echt heel erg weinig. Daar verdienen ze goud aan. Je moet daarna echt naar de snackbar.