Beoordelingen Hotel Regardz Airport Rotterdam****

20 juni 2013

Regardz Airport Rotterdam****
Beoordelingen Hotel Regardz Airport Rotterdam****
Vliegveldweg 59, 3043 NT, Rotterdam
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Regardz Airport Rotterdam**** in Rotterdam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Regardz Airport Rotterdam**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Regardz Airport Rotterdam scoort een 7,7 uit 10, op basis van 44 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Regardz Airport Rotterdam**** in Rotterdam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Regardz Airport Rotterdam****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Regardz Airport Rotterdam**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Regardz Airport Rotterdam**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Regardz Airport Rotterdam**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Regardz Airport Rotterdam**** met andere accommodaties in Rotterdam.

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Regardz Airport Rotterdam****

Mrt. 2013
"Goede uitvalbasis"
Reinder
19-3-2013 Op steenworp afstand van de A13 ligt dit hotel. De hotelkamer is modern ingericht, al heeft het her en der een opknapbeurtje nodig. De bedden zijn slecht. Je hebt het idee dat je in een kuil ligt. Ontbijt is simpel, maar voldoende keuze.
Marketing en communicatie Receptie Airport Hotel Rotterdam the Hague, 5-6-2013
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordeling. We hebben goed nieuws te melden! per 1 juni zijn op alle kamers de matrassen vervangen dus wij hopen bij een volgend verblijf ook op onze bedden goed te scoren. Graag tot ziens!

Mrt. 2013
"Super!!!"
Thecla
9-3-2013 Wij hebben genoten! Heerlijk gegeten en prima ontbijt.
Marketing en communicatie Receptie Airport Hotel Rotterdam, 5-6-2013
Eigenaar zegt:  Bedankt voor uw compliment en graag tot een volgende keer!

"Centraal gelegen."
verstraaltje
31-10-2012 Redelijk hotel. De kamers zijn schoon en redelijk groot. Minpunt is het bed. Heel zachte matrassen. Bij drukte is het ontbijt matig maar de laatste dag waren de groepen weg en kregen we een prima ontbijt. Personeel was vriendelijk.

met partner, Okt. 2012
"Komen zeker een keer terug"
Hennie
28-10-2012 wij hebben ons verbijf als zeer prettig ervaren.
mooie kamer, een prima ontbijt.
zeer behulpzaam personeel.
bus33 brengt je naar het centrum.
zeker de moeite waard

"Nooit meer"
H
8-10-2012 De kamer is zeer sober en overal lag stof...en er hongen verspreid spinnewebjes.. Onder het bed was het zeer vies. Dit alles gemeld bij de balie word er gezegd; we melden het.. 2de dag geen handdoeken... erom gevraagd kregen we handdoeken mee, zitten ze vol met gaten!! Ook zit er onder de douchedeur geen plint, waardoor er tijdens douchen water onderdoor sijpelt... erg irri. De vliegtuigen zijn erg luid en hoor je heel goed!! Dus rustig slapen is er niet bij.

Het ontbijt is prima en het personeel vriendelijk!.
Gelukkig hadden we een aanbieding, maar voor het normale tarief is deze comfortkamer veel te duur en vies en smerig!

kortom; nooit weer dit hotel!

met partner, 2012
"Goed hotel"
jacquesjongen
6-9-2012 Prima hotel voor bezoek Rotterdam. Met de bus binnen 20 minuten op centraal station. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Voor herhaling vatbaar.

met partner, Aug. 2012
"Nooit weer !"
Jan en Yvon
9-9-2012 Voor mensen die vliegen vanaf Rotterdam wellicht een oplossing, eerder zouden wij na onze overnachting echter kiezen voor een ander hotel en dan met een taxi naar de luchthaven. Het is ongeveer 20 minuten zeulen met je koffers naar de luchthaven, de shuttle rijd namelijk niet in het weekend en niet voor 7 uur doordeweeks !! Daarbij is het hotel zeer verouderd, alleen de binnenkomst niet, de lift, het restaurant, de kamer, muf, vies en sterk verouderd. Daarnaast zijn de kamers ook nog eens zeer gehorig, al met al geen oog dicht gedaan op mn muf stinkende kussen, dit doen wij nooit meer !

met een groep, Juli 2012
"Prima hotel"
ezralayka
3-8-2012 Ideaal om te verblijven wanneer je de volgende ochtend een vroege vlucht hebt. Hele mooie , verzorgde kamers.

met oudere kinderen, Juni 2012
"Personeel is stug"
vofgraaf
26-6-2012 Personeel was erg passief (restaurant/receptie) een "goedemorgen" kon er amper vanaf.
Iemand had een maaltijd op de kamer besteld en nog niet voor de helft opgegeten. Deze was met presenteerblad op de gang gezet en heeft daar zeker twaalf uur gestaan. Personeel liep er langs en deed niets; pas nadat wij hier iets van gezegd hebben is het weggehaald.
Dinerkaart : prijzen zijn veel te hoog voor wat er wordt geserveerd.
Bijv. patat, kipfilet aan een spiesje en een bakje atjar (gele kool) € 16,50. Voorgerechten die ong. hetzelfde kosten!
Kamer welke wij hadden was eenvouding maar netjes+gezellig, wifi prima.
Wij zijn gefascineerd door vliegtuigen, hadden dus geen last van de stijgende vliegtuigen (50 mtr) over het hotel maar wanneer je voor de rust komt kun je beter naar het oosten van het land gaan. Wij hebben het geboekt als springplank naar een groot evenement in de omgeving van Rotterdam.

met partner, Juni 2012
"Erg leuk hotel (binnen)"
jghardeman
3-6-2012 leuk hotel,erg vriendelijk personeel,prima ontbijtbuffet,en een moderne mooie kamer die bovendien erg schoon was en je bent met bus 33 in een kwartier
in Rotterdam centrum.
Al met al zeker een hotel om weer naar toe te gaan.

1 2 3 4 5 volgende

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?