Kubuswoningen Rotterdam Nederland. Informatie & Beoordelingen Kubuswoningen ~ Zoover

Beoordelingen Kubuswoningen

Kubuswoningen

Beoordelingen Kubuswoningen

Rotterdam
Wil je weten wat anderen vonden van Kubuswoningen in Rotterdam? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Kubuswoningen.
Wil je weten wat anderen vonden van Kubuswoningen in Rotterdam? Op deze pagina lees je beoordelingen van Kubuswoningen. Je kunt 66 vakantiefoto's van Kubuswoningen bekijken. Daarnaast kun je 8 video's van Kubuswoningen zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Kubuswoningen in Rotterdam.

5 beoordelingen over Kubuswoningen

met vrienden, 2011
"Totaal niks aan"
dordtboy
15-10-2011 het is echt zonde van je tijd om hierheen te gaan.
Toen wij er waren was het behoorlijk verpauperd.

met partner, 2011
"Werkelijk niks aan"
G.
17-5-2011 Ik hou niet van al dat moderne. Ook deze kubus woningen vind ik niet passen in een woonwijk. Rotterdam wordt er niet mooier van. Het idee is grappig maar als je er naar kijkt moet je er niet aan denken hoe je je binnen in zo'n rare woning moet voelen. Ik vindt ze niet mooi en zou ze verder ook niet aanraden om hier speciaal naar te komen kijken.

met vrienden, 2011
"Leuk"
1pip23
25-4-2012 Leuk en een apparte bouwstijl. Leuk om gezien te hebben.

met partner, Dec. 2010
"Leuk om even een kijkje te nemen."
Mary N
27-12-2010 Toch wel interressant om even binnen in een Kubuswoning te kijken a 2,50 pp.
Grappig om te zien, alles schuin, steile trappen, ruimte viel ons mee.
Het ligt bij station Blaak.
De omgeving is leuk, vlakbij de Oude Haven.

zie ook videoos.

met jonge kinderen, Mei 2004
"Grappige huisjes"
Kees
6-4-2011 De kubuswoningen in Rotterdam staan zowat midden in het centrum. Erg apart om te zien dat je in zulke rare huisjes kunt wonen. Ik ben dan wel benieuwd hoe je zo’n woning inricht.