Hotel H2otel*** in Rotterdam Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Hotel H2otel*** Rotterdam

Beoordelingen Hotel H2otel***

Wijnhaven 20a, 3011 WR, Rotterdam
Hotel H2otel scoort een 8,7 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel H2otel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel H2otel*** in Rotterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel H2otel*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel H2otel*** met andere accommodaties in Rotterdam.

16 beoordelingen over H2otel***

met partner, Apr. 2012
"Een aanrader"
moniquevanderveeken...
23-4-2012 ondanks de sobere slaapkamer(wel blinkend schoon)
voor een 3 sterren hotel een belachelijk groot assortie.bij het ontbijt
het is een zeer rustig hotel. ondanks bouwwerkzaamheden aan de andere kant van de gracht(niets van gemerkt) we zijn ook van heel goed advies voorzien zeker kwa parkeeren.

met partner, Mrt. 2012
"Hele mooie ligging, leuk voor een nachtje"
Patty
2-4-2012 We zijn afgelopen weekend 1 nachtje naar dit hotel geweest. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We kregen een kamer met terras, ideaal voor als je allebei rookt. De kamer was verder prima in orde, alleen de hygiene in de badkamer niet...een aantal lange zwarte haren op de muren, wc en op onze 'schone' handdoeken tegen gekomen. Ik heb zelf kort blond haar, dus het waren geen verdwaalde haren van mezelf. Niet zo fijn als je jezelf staat af te drogen en er andermans haren op je arm blijven plakken...
De ligging van het hotel is super! Je loopt de straat uit en komt bijna direct in de Koopgoot. Nog een stukje verder en je bent bij de bios, restaurantjes, Holland Casino. In dat opzicht was het helemaal super.

met partner, Mrt. 2012
"Erg vriendelijk"
Niels
12-3-2012 We hebben hier 1 nacht doorgebracht, maar de service was perfect.
Aardig behulpzaam meedenkend personeel die voor je klaar staan, dag en nacht.
Zeer nette kamer.
Zeker een aanrader als je een nacht ergens wilt overnachten in R'dam (voor langere tijd natuurlijk ook).

met partner, Feb. 2012
"Superleuk hotel"
Truus van Buuren
13-2-2012 Een nachtje doorgebracht op dit leuke hotel op het water. Mooie kamer. Hele leuke bar met gezellige barkeeper!
Op loopafstand van centrum Rotterdam. Volop parkeerruimte.
Zeker voor herhaling vatbaar!

met partner, Okt. 2011
"Fantastische plek, voor herhaling vatbaar"
visser
9-10-2011 prima hotel, mooie kamer (art-room), zeer goede bedden, schone kamer, leuke design badkamer. Je loopt zo de stad in, ondanks de regen kun je in Rotterdam toch lekker overdekt winkelen. Uitgaan is prima en in de buurt van de boot. Ontbijt op de boot is ook goed verzorgd, alles aanwezig.
Mijn man en ik hebben een prima weekend gehad en komen zeker nog eens terug naar dit hotel. Echt een aanrader!

met partner, Mei 2011
"Leuke vakantie"
Annet & Henk
14-6-2011 De aankomstdag was 23 mei, ik en mijn man werden zeer klantvriendelijk ontvangen bij dit hotel. Wij waren vroeg aangekomen en mochten de koffers al op de kamer zetten, dat was erg fijn. Het hotel drijft op het water met leuke picknickbootjes waar we ook nog mee zijn gaan varen. Deze bootjes horen zelf bij dit hotel. Het ligt in het centrum van Rotterdam maar toch een rustige plek zonder enig lawaai dus de ligging vonden we zeer gewenst. het hotel heeft zelf geen restaurant maar het is mogelijk om het dagmenu te bestellen dat is wel een minpuntje, maar het ontbijt was lekker en goed gevarieerd.
Wij hebben een zeer leuke vakantie gehad, en willen de medewerkers bedanken die daar mede voor hebben gezorgd. Het is een aanrader !!!!

zakelijk, 2010
"Nautische verrassing"
Gijs
10-12-2010 Vroeger was ik zeeman, dus bij mij is het altijd een schot in de roos, zo'n drijvend hotel. De locatie midden in het centrum vind ik ook een pluspunt. En de vriendelijkheid van het personeel.
Best lastig te vinden met de auto. Gelukkig hielp de Tomtom een beetje. De kamers zijn nogal klein, de WC-bril zat los, het raam kon niet open, de airco is lawaaiig, sanitairgeluiden van de kamer boven mij. Maar ja, het is een boot hé?
Helemaal goed, zeker ook dankzij het aardige personeel.

met partner, Nov. 2010
"Klopt helemaal"
Cindy
20-12-2010 Geweldige accommodatie.
Nette schone kamer en hele fijne badkamer.
Kamers hebben allemaal een Thema, zo lagen wij in de Koeien kamer :-)
Vriendelijk personeel, van receptioniste tot schoonmaaksters (pluimpje)
Makkelijk ontbijt in een hele leuke ruimte, variate was voldoende.
Hotel ligt in het centrum met een eigen parkeerplaats (tegen betaling)
Je loopt zo vanaf de 'boot" het centrum !
Prijs kwaliteit is uitstekend.
Het is eens wat anders dan zo'n massaal hotel, nu had ik het gevoel vrij te zijn en toch intiem!
Een echte aanrader!!

met partner, Sept. 2010
"Topper"
anoniem
2-9-2010 Eergisteren een nachtje verbleven,zeker voor herhaling vatbaar.Vriendelijk personeel,parking service,kamers schoon en gezellig.Onbijt niks mis mee,had alleen graag een gebakken eitje gezien of een warm gekookt eitje.kwaliteit voor de prijs supper.Heb de andere dag in amsterdam gelapen voor meer geld en meer sterren maar dit was veel beter. Ga zo door en als wij in Rotterdam zijn, weten wij waar we moeten wezen.

met partner, Aug. 2010
"Prachtig hotel!"
Cynthia
24-6-2011 Ik heb een overnachting in dit hotel cadeau gekregen, vandaar dat ik prijs/kwaliteit niet in kan vullen.
Ik vind het een prachtig hotel, de verschillende design-kamers zijn echt heel leuk! Ik voelde me een koningin op het grote bed. De ligging is ook goed, er zijn een aantal leuke restaurants in de buurt en op loopafstand zijn een aantal van de grootste bezienswaardigheden van Rotterdam. Eten heb ik in het hotel niet echt genuttigd, daar kan ik dus geen uitspraken over doen.