Hotel Grand Central*** in Rotterdam Nederland beoordelingen 4.8 | Zoover

Hotel Grand Central*** Rotterdam

Beoordelingen Hotel Grand Central***

Kruiskade 12, 3012 EA, Rotterdam
Hotel Grand Central scoort een 4,8 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Central***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Central*** in Rotterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Grand Central*** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Grand Central*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Grand Central*** met andere accommodaties in Rotterdam.

1 2 3 4 5 volgende

5,4
met partner, Mei 2012
"Dit echt NOOIT meer!"
Debbie Douwes
7-5-2012 Outdated, vies en slecht onderhouden hotel. Lamp kapot, douche kapot, na melding alleen lamp gemaakt. 'Schone' handdoeken zijn gerafeld (heel gat) en er zitten bloedvlekken in (en ook niet van die gewassen, donkere vlekken, maar het lijken wel verse). Erg gehorig (in uitgaansbuurt, dus zondagmorgen 05.00 uur geschreeuw, getoeter en bijna het idee dat de ME was uitgerukt. Enkele beglazing, gordijnen los, bedden slechts bedekt door een enkele laken, die ook niet vast blijft liggen. Je wilt er niet bij nadenken hoe de matras er aan toe is ... Kortom, te smerig voor woorden en echt NOOIT meer!

met partner, Jan. 2012
"Niks romantiek..viel erg tegen!"
DA
29-1-2012 Via de website zag alles er prima uit maar wat een bedrog!

Bij binnenkomst een prachtig hotel tot je op de kamer komt! Nog nooit hebben we zo een slechte kamer gehad, met zoveel mankementen, ik zou me echt schamen als ik zo een kamer zou verhuren! Vooral de badkamer was zo oud, buizen vol met roest, het bidet vol met oxidatie,vies bad dat geverfd was en al de rillingen op onze rug liepen bij de gedachte te douchen. Deurklink verschillende keren in onze handen gehad, vieze vloerbedekking en nog touwtjes om de wc en het licht mee te bedienen!

Nu zijn we echt wat gewend hoor maar echt erg.
Na terugkomst tot 545 uur wakker moeten liggen er was een groot feest onder onze kamer aan de gang, oordopjes gehad en gelukkig ook de helft van ons geld de andere dag bij uitcheck!

Ligging is top, ontbijt was goed, personeel heel vriendeljk maar dat is ook het enige positieve!
Echt jammer! Wij boeken volgend jaar toch echt ergens anders!

met partner, Jan. 2012
"Misleiding via website"
J. Fransen
27-1-2012 Op de website ziet het er allemaal mooi uit, maar zodra je binnenkomt stapelen de teleurstellingen en ergernissen zich op. Alle inrichting is of versleten/vies of al kapot. Stoelen, vloerbedekking, wastafels, etc.
De bediening is weliswaar vriendelijk, maar dat is ook het enige positieve wat ik kan bedenken bij ons verblijf in dit hotel. S' nachts niet kunnen slapen tot 3.00 uur omdat er een disco bezig was in eigen hotelbar.
Kortom een ramp hotel !
Dat er hier in Zoover hoge waarderingen worden afgegeven geeft te denken. Ik denk doorgestoken kaart vanuit het hotel zelf of door personen die weinig in andere hotels zijn geweest en dus niet weten/zien wat je mag verwachten in een hotel en een kamerprijs van om en nabij 100 Euro.

met vrienden, Jan. 2012
"Je ergste nachtmerrie komt uit!!"
Wildeboer
22-1-2012 Dit zeer sterk verouderde hotel ligt weliswaar vlakbij het station, maar is zowel van buiten als binnen ranzig!!
De buitenverlichting van de naam van het hotel was kapot, en had geen uitnodigende uitstraling.
De vloerbedekking van de trap naar boven was vies en een paar dagen niet schoongemaakt.
De kamer was een nachtmerrie, wastafels verouderd en bad vies.Het allerergste was het matras deze had een diepe kuil in het midden waar de veren doorheen staken!!
Alle matrassen hadden alleen een laken en geen molton, en er zaten vieze ranzige kringen op alle matrassen.
Toen we deze klacht wilden melden was er niet eens een briefje aanwezig welk nummer je moest draaien voor de receptie.Er zaten tevens vlekken en gaten in de gordijnen. Dit hotel is gelegen naast meerdere discotheken en taxi standplaatsten waardoor je geen oog dicht doet tot 5.00 s'morgens!!
Kortom een drama voor elke bezoeker van dit hotel die de naam hotel niet verdiend!!

met vrienden, Jan. 2012
"Geen aarader"
C.wagenmakers
22-1-2012 Het leek zo mooi, een hotel midden in het centrum. Niets was minder waar, we hebben nog nooit zo'n slecht hotel meegemaakt. We sliepen in een 3-persoons kamer. De trappen naar boven lagen vol viezigheid. We hebben 's nachts om een ander matras moeten vragen omdat er zo'n enorme kuil in zat. Toen ook bleek dat er slechts alleen een hoeslaken om het matras heen zat, brr... Het enige dat wel goed was was het ontbijt. Voldoende keus in alles. Echter de vloer plakte, er was geen enkele gezelligheid. We kregen een bonnetje voor een gratis drankje maar in de bar moesten we wel 10 minuten wachten op de bediening. We bleven zo ongeveer aan de bar vastplakken.

met vrienden, Nov. 2011
"Een prima hotel met vriendelijk personeel!!"
Linda Vieth
25-11-2011 Het hotel ligt in het centrum wat voor ons ideaal was voor ons weekendje. Er werken ontzettend vriendelijke mensen, meerdere gesproken maar ze staan allemaal voor je klaar welke vraag je ook hebt en geloof me we hebben gekke vragen gesteld! De kamer waar wij sliepen was prima geen op of aanmerkingen aan de kamers waar vrienden van ons sliepen zag er iets minder uit qua vloerbedekking maar ook die was verder prima. Het ontbijt was super. Ontzettend veel keuze in sapjes enz en ook qua brood en beleg ruime keuze. Kom hier zeker weer terug!

met vrienden, Nov. 2011
"Nooit meer! Een vies hotel!"
hbkoster
19-11-2011 Wij hebben hier 1 nacht geslapen, dat was meer dan genoeg! Vieze kamer, vieze badkamer, bed met zwarte haren, vieze ontbijtkamer met dode planten!
Kamers erg gehorig, we hadden buren die de hele nacht hebben gepraat, dus geen oog dicht gedaan!
Kan me niet voorstellen dat men hier een 10 voor geeft, dat is volgens mij een nepbeoordeling!

met partner, Okt. 2011
"Prima hotel"
Ralph
18-10-2011 Heb lekker geslapen. Het personeel is zeer vriendelijk en betrokken, je kan met allerlei vragen bij ze terecht en 's ochtends uitgebreid ontbijt met veel keus!

"Verschrikkelijk"
Paul
19-8-2011 Constant muziek van de club er naast.
Ontbijt is niet te eten: Keihard gekookte grijze eieren en rot fruit. Hebben de rest van de dagen maar ergens anders gegeten (een aanfluiting natuurlijk).
Slaapkamer twee keer niet schoon gemaakt. Reclameren helpt niet, "niets aan te doen" is het antwoord.
Kan nog veel meer noemen maar heb er m'n buik van vol.

De positieve reviews hier op Zoover zijn absoluut fake!!!!

zakelijk, Juli 2011
"Geweldige hotel met een huiselijk sfeer."
Sol
25-7-2011 Midden in de stad. Uitstekend buffet. Prijs/ kwaliteit verhouding, erg goed.

1 2 3 4 5 volgende