Erasmusbrug Rotterdam Nederland. Informatie & Beoordelingen Erasmusbrug ~ Zoover

Beoordelingen Erasmusbrug

Erasmusbrug

Beoordelingen Erasmusbrug

Rotterdam
Wil je weten wat anderen vonden van Erasmusbrug in Rotterdam? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Erasmusbrug.
Wil je weten wat anderen vonden van Erasmusbrug in Rotterdam? Op deze pagina lees je beoordelingen van Erasmusbrug. Je kunt 19 vakantiefoto's van Erasmusbrug bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Erasmusbrug in Rotterdam.

8 beoordelingen over Erasmusbrug

met jonge kinderen, Mei 2012
"Prachtig stukje Rotterdam"
c.v.thoor
23-5-2012 De brug en de gehele ambience eromheen is super.

met partner, 2011
"Mooie brug"
Ben
7-11-2011 Mooie brug,met mooi uitzicht over het water,

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Blikvanger"
Hen
7-8-2011 Mooi stukje technisch vernuft, trekpleister en blikvanger voor toerist en inwoner van Rotterdam. De bijnaam "De Zwaan" is toepasselijk en voor de foto toerist een gewild model.

met vrienden, Jan. 2011
"Opvallend in Rotterdam"
dordtboy
15-10-2011 Het is een opvallende brug in Rotterdam, maar ik vind hem qua ontwerp niet een van de mooiste bruggen van Europa.

met partner, Dec. 2010
"Echt een prachtige brug!"
Mary N
30-12-2010 Helaas was er deze keer mist toen wij er waren..., maar wij hadden hem al div. keren gezien.
Met het "rondje Rotterdam" kom je er vanzelf langs, de moeite waard.

met partner, Dec. 2010
"Mooiste brug over de Maas"
Bart
6-12-2010 De Erasmusbrug is voor mij de mooiste brug over de Maas!
Hij staat in hartje Rotterdam en is een echte eyecatcher voor iedereen die het centrum bezoekt!
Toen de brug net geopend was waren er nog wat problemen met het slingeren, de brug bleek niet stabiel. Nu zijn alle dit soort problemen verholpen, het kan alleen in de winter nog wat glad zijn, dus pas op!

Echt een hele mooie brug, hier zouden ze er meer van moeten bouwen!

met partner, 2010
"Mooie brug"
G.
16-5-2011 Een mooie brug maar niet zo bijzonder als menigeen doet laat denken. Veel te modern naar onze smaak. Als je er overheen rijdt dan sta je altijd vast, super druk dus.

met een groep, 2009
"Mooi"
Fam van Alphen
18-2-2011 Mooie brug en vooral toen we er waren en de marathon van Rotterdam erover heen liep, fantastisch