Beoordelingen Appartement Dependance****

22 mei 2013

Dependance****
Beoordelingen Appartement Dependance****
Ochterveltstraat 39a, 3015 XL, Rotterdam
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Dependance**** in Rotterdam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Dependance**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Dependance scoort een 9,5 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Dependance**** in Rotterdam, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Dependance****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Dependance**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Appartement Dependance**** vinden. Je kunt 1 video van Appartement Dependance**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Appartement Dependance**** met andere accommodaties in Rotterdam.

32 beoordelingen over Dependance****

9,6
9,6
met partner, Apr. 2013
"Een absolute aanrader"
lieven masschelein
14-5-2013 Dit is een bijzonder aangename ontdekking.
Vooreerst is er het warme onthaal van de gastvrouw, die je met de nodige raad en daad bijstaat.
Een puik appartement met alles erop en eraan. En ruimte.
Bovendien rustig gelegen, en toch vlakbij het bruisende culturele hart van Rotterdam.
Een absolute aanrader die m.i. zijn gelijke niet kent.

met vrienden, 2013
"Superfijn appartement in hartje Rotterdam"
Rubin
5-2-2013 Een mooi appartement, sfeervol ingericht in hartje Rotterdam. Ruim qua oppervlak en lieve eigenares ook. Zeker een aanrader als je eens een tijdje in Rotterdam moet/wil rondhangen.

met partner, Nov. 2012
"Heerlijk en huiselijk appartement"
swanevelt
4-12-2012 We zijn zeer gastvrij ontvangen en de dag na onze aankomst een paar lekkere biertjes in de koelkast.
Achter uitzicht op tuin en de inrichting is zeer modern, trendy en met smaak en liefde ingericht.Slaapkamer gezellig, ruim en toch knus, mooie inloop douche en ruim gedeelte met wasbak.
De buurt is echt Rotterdams en veel te zien vanaf je terrasstoel bij het buurt cafe op de hoek.Een hotel kan hier niet aan tippen.Goed gedaan Loes!

met partner, Aug. 2012
"Fantastic Time in Dependance appartement"
Michalnastja
13-8-2012 We had a fantastic time in this appartment. There are not many places that are so cozy, modern, stylish and beautiful, but this appartment is all of this and even more. The owners are so friendly and you really feel welcome. Great location, so close to all the attractions in Rotterdam. We recommend it. and we are liking it very big.:)

met partner, 2012
"Je thuis in Rotterdam"
Ingrid van der Gees...
20-7-2012 We hebben voor de derde maal een weekend dit appartement in Rotterdam gehuurd. De gastvrije ontvangst, de stijlvolle inrichting en de heerlijke koffie maken dat we ons hier helemaal thuis voelen. En bezoekje van de vriendelijke rode kater maakte het thuisgevoel helemaal compleet!

met partner, Juli 2012
"Perfect om Rotterdam te ontdekken"
WdB
2-8-2012 Dicht bij centrum en metrostation. Fietsen om te huren, lekker rustig,

met partner, Juni 2012
"Nog steeds een fantastische plek!"
Ron en Anja Thiecke
28-6-2012 Sinds onze eerste keer in december 2008 zijn wij met regelmaat teruggekeerd in dit fijne appartement. Altijd teleurgesteld wanneer we er niet in konden omdat anderen dit pareltje inmiddels ook hadden ontdekt. Winkels en leuke restaurants liggen op loopafstand en wil je de buurt een beetje leren kennen dan is Het Westerpaviljoen een goede plek.
In het appartement voel je je altijd welkom en de verhuurster zorgt er geregeld voor dat alles spick en span is. Niets is te veel moeite.
Voor ons was dit de laatste keer want we verhuizen binnenkort terug naar Nederland. Zeker is dat we ons geregelde verblijf in De Dependance zullen gaan missen maar het contact met de verhuurster zal blijven.

met partner, Nov. 2011
"Geweldig verjaardagscadeau"
Yoana
23-12-2012 De Dependance was fantastisch! Ik heb een nachtje gelogeerd en het reuze naar mijn zin gehad. De tv in de woonkamer heeft een dvd-speler dus ik heb mijn favoriete film kunnen zien, met popcorn (in de keuken vind je alles wat je nodig hebt). Het bed slaapt fantastisch en alles is heel netjes en schoon. Het ontbijtje van Loes (de gastvrouw) is vers en overheerlijk. Wil je je als een echte prins(es) voelen? Dan moet je zeker een nachtje doorbrengen in de Dependance! Ook voor alle shopfanaten en stadstoeristen is de Dependance ideaal omdat je midden in het centrum zit. Een dikke 10 waard!

alleenreizend, Sept. 2011
"Waanzinnig appartement"
Sofie
29-9-2011 Een geweldig luxe appartement, met veel licht en ruimte, van alle gemakken voorzien, met een mooi uitzicht op de gezellige tuin. Het bed was comfortabel, ook de geweldig ontworpen badkamer was een lust voor het oog. Bovendien was de gastvrouw uitzonderlijk gastvrij en vriendelijk.

Het appartement is nog mooier dan de foto's doen vermoeden. Mijn complimenten!

"Supper appartement"
J. de Bruin
8-7-2011 Heerlijk appartement met veel luxe. Erg leuk ingericht, veel leuker dan een hotel kamer. Supper.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit