Bed and Breakfast Cherrycake & Chocolate in Rotterdam Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Cherrycake & Chocolate

uitzicht vanuit de Zweedse kamer

Beoordelingen Bed and Breakfast Cherrycake & Chocolate

Maaskade 88 b, 3071 NE, Rotterdam
Bed and Breakfast Cherrycake & Chocolate scoort een 8,5 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Cherrycake & Chocolate? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Cherrycake & Chocolate in Rotterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Bed and Breakfast Cherrycake & Chocolate vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Bed and Breakfast Cherrycake & Chocolate met andere accommodaties in Rotterdam.

7 beoordelingen over Cherrycake & Chocolate

met vrienden, Mrt. 2011
"Een beleving"
Janet v ginkel
2-4-2011 Bijzonder ingerichte kamers, allemaal met een apart thema. trap omhoog is erg smal en gaat erg schuin omhoog. Ontbijt is super goed geregeld. Leuke wijze om kennis te maken met andere gasten omdat je met zijn allen aan 1 grote tafel zit. Uitzicht van de Engelse en de Zweedse kamer is op de Maas. De andere kijken uit op de wat rommelige tuinen aan de andere kant. Bij ontvangst staat er een etagère klaar met cake en chocolade. Een zeer plezierige en gastvrije ontvangst en zeker een aanrader.

met vrienden, Feb. 2011
"Fijn en zooo schoon!"
Irene O.
13-2-2011 In plaats van een stadshotelletje gekozen voor een B&B. Fijn, kleinschalig, aardige gastvrouw, alles erg schoon! Ontbijt met alle gasten bij elkaar (8 personen) aan 1 grote tafel. Volautomatische koffiemachine, dus dat zit wel snor. Meeste mensen die hier komen zijn stellen (weekendje weg zonder kids), doordeweeks vaste gasten voor zaken. We zaten in de Maroccan room, lekker bed, waterkoker en thee aanwezig, geen tv en/of radio. Weinig haken en kastruimte om kleding op te ruimen, dus alles hangt over de stoel. De buurt is niet de beste buurt, maar het uitzicht is inderdaad erg mooi over de Maas. Je loopt naar het centrum in 15 minuten, makkelijk te doen. En parkeren is gratis. Onze kamer was € 105,= , dus dat is wel goedkoper dan een stadshotel. Voor een weekend een prima plek!

met partner, 2010
"Mooie kamers en superlekker ontbijt!"
Pleuni
18-9-2010 Deze B&B ligt aan de Maaskade op het Noordereiland, een mooie locatie aan het water en een leuke wandeling naar het centrum (of met de watertaxi).
Wij sliepen in de Caribische kamer, mooi ingericht en supermooie badkamer.
Het ontbijt 's ochtends was helemaal fantastisch. Een aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Cherrycake & Ch...

met partner, Apr. 2010
"Geweldige huwelijksnacht in Engelse Kamer"
Liesbeth
21-7-2010 Het is een kleinschalige hotel met een geweldig management. De gastvrouw zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Wij hadden in april 2010 de Engelse kamer voor onze huwelijksnacht geboekt. De kamer lag op de eerste verdieping en had uitzicht op de maas vanuit je bed. In de kamer een open badkamer met 2 stortdouches (veel en warm water). En een afgesloten eigen toilet.
We hebben genoten van het lekkere ontbijt: fruit (vers fruit, geperst fruit en een smoothie), goede koffie (naar keuze 3 of 4 keer), hartig en zoet beleg (verse jam, brie, kaas en vleesbeleg) en lekkere broodjes (diverse soorten), pannenkoek met fuit (bosbessen en passievrucht). Zeer klantvriendelijk: Op emails wordt snel gereageerd. Na onze reservering kregen wij een postcard thuisgestuurd van de kamer met een persoonlijke groet. We mochten de sleutel vooraf ophalen om 's nachts na ons huwelijksfeest zelf binnen te kunnen komen. Bij vertrek kregen wij nog een kopje koffie aangeboden met verse walnoten cake. Het was super!

met partner, Mrt. 2010
"Romantische kamer met uitzicht op de Maas"
Emmy
30-3-2010 Leuk bed&breakfast. Mooie kamer met uitzicht op de Maas. Het centrum is op loopafstand maar toch zeker een kwartiertje lopen. Met de bus is het 5 minuutjes. Rotterdam is een erg leuke stad om dingen te bekijken, te shoppen en lekker te eten. Het ontbijt in het Cherrycake was erg lekker, alles vers bereid en heerlijke smoothies. Erg genoten van de twee nachtjes in Cherrycake!

met partner, Juli 2009
"Romantisch en meer dan waard!"
bianca
12-10-2009 wij hebben onze huwelijksnacht in dit geweldige B&B doorgebracht en hebben genoten van de gastvrijheid (ook al bij het 'intake-gesprek' om de mogelijkheden door te nemen). Een prachtige Engelse kamer, heerlijke dubbele douche, prima bed, mooi uitzicht op Rotterdam en tot slot een waanzinnig (uitgebreid!!) ontbijt. Als klap op de vuurpijl nog een lieve felicitatiekaart op onze deurmat: ja dit B&B gaan we zeker nog eens bezoeken. Al wonen we en een half uurtje vandaan.

met partner, Juli 2009
"Service met een grote S"
Diej
3-8-2010 Wij hebben deze B&B bezocht nav een artikel in Reizen Magazine. Heerlijk weekend gehad. Gastvrij onthaald, ook wij hadden de Engelse kamer met magnifiek uitzicht over de Maas en die grote duodouche. Lekker relaxed. Inclusief tips van de gastvrouw over lekkere restaurants (we hebben genoten bij Lux, lekker in de tuin). Een aanrader als je d'r eens anders, goed & persoonlijk (!) verzorgd tussenuit wilt..