Hotel Bilderberg Parkhotel**** in Rotterdam Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bilderberg Parkhotel****

6,6

bilderberg parkhotek

Beoordelingen Hotel Bilderberg Parkhotel****

Westersingel 70, 3015 LB, Rotterdam
Hotel Bilderberg Parkhotel scoort een 8,3 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bilderberg Parkhotel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bilderberg Parkhotel**** in Rotterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Bilderberg Parkhotel**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Bilderberg Parkhotel**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Bilderberg Parkhotel**** met andere accommodaties in Rotterdam.

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over Bilderberg Parkhotel****

6,6
met partner, Apr. 2012
"Goed hotel maar dat parkeren....."
Marcel
9-4-2012 Net terug van een 3 daags Paasweekeinde met z'n tweeen. Hadden een villa geboekt maar kregen een gratis upgrade naar een kamer in de toren. Was helaas de 2e verdieping. Voor E 30,- extra een upgrade naar de 11e etage waardoor een mooie sky-line. Kamer zijn iets gedateerd. Vieze schimmelrand onderin douche en idd een vervelend douchegordijn dat alsmaar tegen je benen blijft plakken. Instabiele watertemperatuur. Wij hadden een (dure!) parkeerplaats gereserveerd. Stond netjes een bordje bij met onze naam maar na terugkomst op de 1e avond bleek er een andere auto te staan. Dit gedrag werd door personeel herkend. Hotel houdt geen registratie bij van kentekens. Dankzij vriedelijk personeel uiteindelijk toch een andere plekje gevonden. Geen enkele paasversiering en personeel kon de drukte tijdens 1e paasdagontbijt niet aan. Schalen en broodjes waren op. Al met al wel een fijn hotel.

met partner, Feb. 2012
"Tophotel voor Citytrip Rotterdam"
Wouter
16-2-2012 Tophotel op perfecte locatie midden in de stad. Lekker en uitgebreid ontbijt. Parking bij hotel super hanig en veilig voor schapelijke prijs

met partner, Jan. 2012
"Kamer iets gedateerd"
Fulko
7-2-2012 Heerlijk in het centrum, op loopafstand van bijna alles! Zgn Kasteelkamer geboekt, vanwege het mooiere uitzicht.
de bedden zijn heerlijk. Sanitait en meubels gedateerd en beschadigd. Schimmel op de kitranden bij het bas en basten in wasbak. Jammer.
wel goed schoon!

met partner, Okt. 2011
"Erg vriendelijk en behulpzaam personeel"
Herman en Yvonne De...
31-10-2011 we hadden de eerste overnachting een beetje pech en konden niet uitslapen i.v.m.werkzaamheden aan het dak aan het gebouw waar wij tegenover sliepen en hadden eigenlijk rust nodig . De kamer was op zich prima alleen wilden we graag hoger om tot rust te komen met een uurtje extra slaap .En toen kwam Boudewijn tijdens het ontbijt en hij regelde samen met Olaf een andere kamer en als we uit de stad terug zouden komen er een verrassing voor ons op de kamer zou staan
nou ,niets was minder waar ,want we kregen een prachtige kamer op de tiende verdieping met een geweldig uitzicht en boven op alles nog een heelijke fles rode wijn .
langs deze weg willen wij iedereen van het Parkhotel in Rotterdam hartelijk bedanken en we hebben Boudewijn genomineerd als medewerker van de maand en dat heeft hij eerlijk verdiend alleen al om zijn glimlach bij het ontbijt.

met vriendelijke groeten van ,
Herman en Yvonne Detillon.

"Perfecte ligging voor dagje Rotterdam"
fam. Knook
5-8-2011 Het hotel ligt op loopafstand van de Spido (15 minuten) en met 5 minuten zit je midden tussen de winkels. De ligging is perfect. Het hotel heeft een eigen parking en doet verder erg zakelijk aan. Wij hadden een luxe kamer op de 8e etage met airconditioning. Dit is ook noodzakelijk omdat er geen ramen open kunnen op die hoogte maar dat is ook tevens het probleem. De airco is erg goed "te ruiken" en de kamer heeft daardoor een hele onprettige atmospheer. Bovendien wat de badkamer aan vernieuwing toe en was de hele inrichting eigenlijk aan vernieuwing toe. (klein oud tv-tje). Op de gang rook het ook erg onprettig. Het eten in het restaurant was prima en de bediening zeer vriendelijk. Het ontbijt is prima en uitgebreid. Gebruik van internet zou kostenloos moeten zijn.

met partner, Apr. 2011
"Prima hotel"
dkvds
12-9-2011 Een prima hotel met ruime nette schone kamers en een uitgebreid ontbijt met zeer ruime keuze.

met partner, Jan. 2011
"Prima hotel, ligging uitstekend"
bregjeveijk
7-1-2011 Prima hotel. Wij verbleven 2 nachten op een tuinkamer (uitzicht op parkeerterrein).
Kamer was zeer ruim, badkamer zag er nieuw en goed uit. Kamers waren wel wat gehorig. Ontbijt was oke, niet heel bijzonder.
Ligging zeer goed.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Super hotel met een perfecte ligging in centrum"
James
2-1-2011 Bilderberg Rotterdam is qua hotel een van de beste Bildergbergers naast Vaals, die we hebben bezocht. Ligging is perfect bij/in centrum.
Personeel is zeer (Kind)vriendelijk, pro-actief en servicegericht. Met name Martin in de Bar/lounge heeft optimale service begrepen als geen ander.
We hadden een Executive-kamer op de 11e verdieping (5113) en is echt aan te raden. Fantastisch rondom uitzicht over de Skyline van Rotterdam. Daarnaast zeer ruime kamer met aparte douche en ruim bad.
!!Tip... Let niet op de diverse foto's van de website, want deze geven een verkeerd beeld van het hotel..... WANT: In het echt is het hotel veel mooier en luxer, dan de foto's doen vermoeden. Ook de ligging is echt perfect. De betere restaurants zijn direct naast de hotels.

met partner, Okt. 2010
"Ideaal voor museum bezoek"
Pottjewijd
2-11-2010 Groot Hotel met toch een bijzondere persoonlijke aandacht voor elke gast, dat vind je lang niet overal. Zeer vriendelijke mensen bij de receptie en een hartelijk ontvangst.
Kamer was prima, alleen veel herrie als de bovenburen gaan douchen.
Het diner was prima. geldt ook voor het personeel.
Super ontbijt. Voor een volgend museumbezoek komen we zeker terug, een betere ligging kun je je niet wensen.

met partner, Okt. 2010
"Goed stad hotel"
C. van Schip
2-11-2010 Prima stads hotel, overal op loopafstand vandaan, centrum, euromast enz.
Wij hadden een tuinkamer, die mocht wel eens opgeknapt worden.

Hotel lekker rustig gelegen.

Uitstekend ontbijt

1 2 3 4 5 volgende