Camping Molecaten Park Rondeweibos**** in Rockanje Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Camping Molecaten Park Rondeweibos****

5,5

strand

Beoordelingen Camping Molecaten Park Rondeweibos****

Schapengorsedijk 19, 3235 LA, Rockanje
Camping Molecaten Park Rondeweibos scoort een 7,3 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Molecaten Park Rondeweibos****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Molecaten Park Rondeweibos**** in Rockanje, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping Molecaten Park Rondeweibos**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Camping Molecaten Park Rondeweibos**** met andere accommodaties in Rockanje.

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Molecaten Park Rondeweibos****

5,6
met jonge kinderen, 2011
"Leuk, maar meer geschikt voor oudere kinderen"
vg
17-8-2011 Over het algemeen een prima verblijf in een schilderachtig mooie omgeving (dan heb ik het vooral over Rockanje zelf). Wel vonden we het zwembad en de speeltuin op de camping meer geschikt voor oudere kinderen. In de speeltuin staan vooral hoge toestellen, dus voor onze twins van 7 en ons mannetje van 3 bleef er eigenlijk alleen een glijbaantje en nog wat over. Maar ook het zwembad had geen "tussendiepte": het was of een peuterbad of een te diep bad (ongeveer 1.50 m). Geeft niks, maar het was ons van tevoren niet duidelijk geworden uit de informatie. Da animatie was allerbelabberst. Onze zoon was boos op ons omdat we de Theatershow zouden mislopen, terwijl we er al naar zaten te kijken! We kregen hem er niet van overtuigd dat dit de Theatershow al was. Wie weet komen we er nog eens terug als de kids ouder zijn of als we gepensioneerd zijn (wie weet fietsen we dan graag, de omgeving is prachtig). De mensen zijn er vriendelijk.

"Gezellige familiecamping"
Thea
10-8-2011 Ons gezin bestaande uit 2 volw. En 2 kids hebben een leuke vakantie gehad! Leuke meiden bij de receptie, gezellig recreatieteam, veel activiteiten! De kinderen hebben zich vermaakt ondanks het slechte weer, maar dan kan niemand wat aan doen Sanitair is oud maar wel schoon! er is veel leven op het park, maar ja dat is ook niet gek aangezien het park een gigantische omvang heeft! Wij komen zeker terug en vinden al die negatieve reacties nergens slaan! Op Facebook staan heel veel leuke foto,'s van alle activiteiten! Zeker de moeite waard om even naar te kijken!

"Nooooooit Meer !!"
Fred
7-8-2011 Camping Met veel te veel honden en dus ook heel veel hondepoep .
Kinderen kwamen veel terug met poep onder hun schoenen .
Indeling van de standplaatsen voor de trekkers was heel slecht en er was op onze plek bijna geen gras meer te vinden ( allemaal modder ) .
Verder is het toch de bedoeling dat je als gast met drie kleine kinderen toch verwachten mag dat er na +/- 22.00 uur geen overlast van de aanwezige jongeren die daar veel aanwezig zijn en zeer brutaal zijn .
Dit gaat namelijk tot in de zeer late uren door en dus kun je als gast niet goed slapen .
Er wordt daar door kinder alcohol genuttigd waar niemand van het park maar ook iets aan doet .
Viel mij op dat er na 22.00 uur geen toezicht is
Over het sanitaire hoef ik verder niets te zeggen dan dat het gewoon oude zooi is en dat de mensen die er poetsen naar mijn mening geen eer meer kunnen behalen !! ( lijkt me behoorlijk frustrerend ) .
De ligging is het enige goede aan deze camping ( trealer park ) of hoe ik het ook moet benoemen

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Molecaten Park Rondeweibo...

met partner, 2010
"Een hele leuke en vooral goede camping!"
Peter
14-9-2010 Wij staan hier altijd van eind maart tot begin juli. Het is gewoon een goede camping waar wij vaak zullen terug komen. Zaken als vechtpartijen en andere overlast hebben wij weinig last van gehad. Waarschijnlijk was het een incident. Wij hebben alweer voor volgend jaar geboekt. De staat van het sanitair is het enige mindere punt. Volgens mij wordt de camping deze winter grondig aangepakt.

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Leuke stacaravan"
Meijer
13-9-2010 We hadden 3 nachten stacaravan Beachhome geboekt. Leuke caravan alleen erg kleine 1 persoonsbedden (40 cm breed). Kon wel iets schoner. Goede ontvangst bij receptie. Schitterende ligging van de camping. We hadden de fietsen mee en het was ideaal om naar Rockanje centrum en Brielle te fietsen. Op het strand geweest bij afslag 2. Was nog heerlijk weer. Leuke speeltuin.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Noot meer "
wil
12-8-2010 wat ons betreft ook een dikke nee nooit meer .misschien dat het een paar jaar geleden een mooie camping was ,maar nu zeker niet meer ,idd geen toezicht zodat het al gauw een zooitje word bij het sanitair gebouw ,eieren tegen het plafond ,stront aan de muren bah bah ,wij hadden voor een week geboekt maar zijn na 4 dagen naar huis gegaan ,herrie tot diep in de nacht en niemand die er wat aan doet ,,enige echte pluspunt ,,meiden van de receptie

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Voor mij een NEE"
Bredius
11-8-2010 Ik vind dat er wel wat meer toezicht mag zijn na 11 uur s'avonds.
Ik vond het erg rumoerig.( vechtpartij, dronken mensen tot diep in de nacht)

Voor kinderen is het een paradijs.
het recreatieteam was geweldig.
Voor mij zelf een NEE.

met vrienden, Aug. 2010
"Leuke 10 dagen"
Mark Jansen
10-8-2010 We zaten van 1 tm 10 aug 2010 op plaats 583.. Hadden direct al wat last van de hoogtes, omdat onze tent niet goede wilde staan.. 's nachts heb je inderdaad last van hard pratende jongeren.. De 1e nacht hadden we ook een erg dronken buurman, die gelukkig de volgende dag weg werd gestuurd! Al met al vond ik het een hele leuke camping voor kinderen ( ik was met mijn zus en zwager )...

met jonge kinderen, Juli 2010
"Erg veel overlast van jongeren in de nacht"
faes
9-8-2010 Veel te doen voor de kinderen maar alles is wat primitief bv buikschuiven op vuilniszakken ,frisbeefeest waar geen frisbee aanwezig waren.
Toiletgebouw te vies om te gebruiken .
Met klachten van overlast in de nacht word niet veel gedaan.

met partner, Juli 2010
"Nooit meer"
petra
3-8-2010 het is best een mooie camping alleen jammer dat ze er niet meer aandacht aan besteden.
het kampeer gedeelte komt heel rommelig over.
het sanitair gebouw is verouderd,maar dat is nog niet zo erg ,als het maar schoon was .(schimmel zit op de muren)
je mag verwachten dat het in het hoogseizoen vaker wordt schoongemaakt.
wij hadden meer van een molecaten park verwacht.

1 2 3 4 5 volgende