Hotel The Grand Winston**** in Rijswijk Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

bar

Beoordelingen Hotel The Grand Winston****

Generaal Eisenhouwerplein 1, 2288 AE, Rijswijk
Hotel The Grand Winston scoort een 7,8 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Grand Winston****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Grand Winston**** in Rijswijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel The Grand Winston**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel The Grand Winston**** met andere accommodaties in Rijswijk.

30 beoordelingen over The Grand Winston****

met partner, Dec. 2011
"Goed hotel"
adrienne
19-12-2011 We zijn afgelopen weekend in dit hotel geweest. De incheck verliep even wat moeizaam maar dankzij Laurens is het gelukkig toch nog goed gekomen. De kamers zijn keurig, bedden slapen lekker. Jammer genoeg kan er geen raam in de kamer open. Juist de badkamer gaf de kamer net wat extra's. Ontbijt was fantastisch, vers fruit, zalm en een ter plekke gemaakte omelet! Dit hotel is zeker een aanrader!
Marketing medewerker Arjan van Esveld - General Manager, 27-12-2011
Eigenaar zegt:  Beste Adrienne, Wat een geweldig leuke en positieve recensie. Hartelijk dank hiervoor, we zijn erg blij dat onze faciliteiten en service naar wens zijn geweest. We hopen het u in de toekomst nogmaals naar uw zin te mogen maken. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Arjan van Esveld - General Manager

alleenreizend, Okt. 2011
"Echt genieten in het Grand Winston!!"
Martha
29-10-2011 Ik stond op een beurs in Rijswijk en had voor het Grand Winston gekozen omdat het loop afstand was van de beurs. En dat is me echt heeeeeeeel goed bevallen. goddelijk eten, prachtige verzorgde kamer, heerlijk bed en sublieme gastvrijheid! Het verblijf was echt een cadeautje. Ik vond de inrichting van het hotel erg mooi en dat kan ik erg waarderen. Als ik weer in de buurt moet overnachten ga ik zeker weer naar "The Grand Winston"

"Eens maar niet weer, jammer genoeg een afrader!"
AE
22-8-2011 O.b.v. de website van het hotel een kamer geboekt. Gekozen voor een Executive kamer vanwege de beloofde extra's (vers fruit, Nespresso, badlakens, water en krant op de kamer). Aangekomen in het hotel bleek men de verkeerde kamer in het systeem gereserveerd te hebben. Na een half uur wachten (zonder koffie o.a. aangeboden te hebben gekregen) uiteindelijk de juiste kamer gekregen. De 'plus'-dekking bestond slechts uit 6 Nespresso-cups, 2 (nogal rijpe...) appels en een klein flesje water. De meerprijs van zo'n 25 euro niet waard. Op de kamers zijn geen gordijnen, maar is er een schuifpaneel. Met de inkijk die je hebt, moet je het wel donker maken in je kamer. Dus alle lampen aan. Goed voor het milieu... Douche was wat verkalkt, jets werkten daardoor niet. Overigens prima bed. Ontbijt niet genuttigd gezien de door anderen al genoemde hoge prijs. Uitchecken duurde zo'n 45 minuten, de hele hal stond vol wachtende mensen. Primaire proces: slecht op orde. 4-sterren onwaardig, helaas...

met vrienden, Juni 2011
"NOOIT MEER!"
Jurian G.
6-6-2011 Hotel The Grand Winston was een enorme tegenvaller. Allereerst hing er een enorme muffe lucht in de gangen, niet te harden gewoon. De bedden zijn van hout een keihard, absoluut geen prettige ervaring. In de hotelkamer zat 1 groot raam, die niet open kon. Niet echt bevorderlijk voor een goede doorluchting.

In de kamers is een provisch aangelegde badkamer, wat kortweg 2 wanden plexiglas betekent midden in de hotelkamer. Wanneer je wilt douchen of naar het toilet gaat, kan je kamergenoot door het raam je volledig aanschouwen als je eens een grote behoefte doet. Niet echt prettig.

Het hotel maakte een rekenfout in de betaling (vooraf), waardoor er een niet al te snugger grietje met een hoop bombarie onze rust kwam verstoren. Absoluut een zeer matig hotel.

met oudere kinderen, Sept. 2010
"Mooi design, harde bedden, niet duur"
Elise van Vliet
29-9-2010 Winston heeft een leuke, moderne vormgeving. Ook de kamers zijn strak en functioneel. Jammer van de vieze ramen. Personeel doet zijn best.
Plus: gratis upgrade naar grotere kamer.
Min: er kan geen raam open, 's nachts veel te veel licht in de kamer. De gordijnen zijn prima maar bij lampjes van de thermostaat en klokje op tv kun je een boek lezen. Dat was irritant. Het ontbijt voor 20 euro hebben we maar laten schieten. Elders prima ontbeten voor 7 euro.

met partner, Aug. 2010
"Modern hotel"
K.
25-9-2010 Een nachtje te gast in dit moderne hotel. Erg leuk ingericht met luxe kamers.
De kamerprijs is redelijk acceptabel, echter is dit exclusief ontbijt, 20,- p.p. Dat vonden wij wel erg duur, dus hebben besloten elders te gaan ontbijten.

In eerdere beoordelingen wordt gesproken over ramen die niet open kunnen en te weinig parkeergelegenheid. Dat hebben wij ook zo ervaren! Zeker de ca 15 parkeerplaatsen voor zo'n groot hotel vind ik echt slecht! Wij hadden 's avonds een feestje in de buurt, bij terugkomst was de parkeerplaats natuurlijk vol. Een medewerker van het hotel kende geen andere (gratis) parkeergelegenheid, dus wij moesten zelf maar even zoeken...

met partner, Juni 2010
"Vlakbij Delft, Den Haag ..."
arlette vercammen
16-6-2010 + Nespresso op kamer. Gratis parking. Dichtbij TTB-station.Rustig. Stille airco. Vriendelijk personeel.Mooi ontbijt (wel prijzig)
- Badkamer: weinig privacy. Raam kan niet open. Dure extra's (sla'tje 11.00 EUR bij (dure) steack. Kantooromgeving. Geen aanduiding naar ontbijtzaal. Pas weken na boeking met Bongo-bon dat het 5-gangendiner gewijzigd was in een LED'S diner. Slechte communicatie (wel beleefd en vriendelijk).

"Aanvulling"
Douma
8-6-2010 Aanvulling op eerdere reactie

Al met al geen slecht hotel maar sommige dingen kunnen echt beter.
Personeel bij de receptie is erg behulpzaam en vriendelijk.
Ons verblijf was op de min punten wel prettig.
En de ligging Qua openbaar vervoer is geweldig tram en trein binnen enkele minuten naast het hotel.

Jammer van de airco en het niet schoonmaken van de kamer en dat de WC zo te kijk in de kamer zit vind ik niet prettig en ik snap niet dat er niet over na is gedacht dat er een raam open kan

Als wij ons niet gestoord hadden aan deze punten had ik zeker een dikke 8 gegeven

"Het kan beter"
Douma
8-6-2010 Het hotel oogt exclusief en is dat in zekere zin ook wel maar dan moet men hier ook beter hun best voor doen.
Zoals in andere reacties omschreven was de airco stuk en hiervan was geen melding naar de gasten gegeven, en dan valt het vies tegen als ja na een dag in de zon ( scheveningen strand ) op je kamer aankomt en het blijkt daar bloedje heet te zijn terwijl je de airco op koud had gezet en er tevens geen raam open gezet kan worden.
Ook hadden we aangeven dat de kamer schoongemaakt moest worden en nog belangrijker schone handdoeken, maar 's avonds bij aankomst kamer niets aangedaan en geen schone handdoeken vind ik een kwalijke zaak je slaap tenslotte niet in een tweede rangs hotel.
Wat het slapen betreft afgezien van de warmte hebben we wel goed geslapen.
Ontbijt doet inderdaad wat kantine achtig aan maar is wel erg goed en veel keus.
Badkamer is "speciaal" op zich erg leuk maar als ik op de wc de grote boodschap moet doen vind ik het onplezierig dat je zo te kijk zit

met vrienden, Juni 2010
"Mooi hotel met paar minpuntjes"
Louwers
6-6-2010 We hadden een nachtje in dit hotel overnacht samen met een ander koppel.
Het was een warme dag en we vonden het prettig om te zien dat er een airco op de kamer aanwezig was. Helaas was die niet koel (genoeg) te krijgen!! Het was dus ook nog erg vervelend dat er geen raam op kamer open kan!! Tenminste niet op de kamer die wij hadden en die onze buren hadden.
De badkamer vonden wij erg geweldig!! Erg mooi! Jammer alleen is, dat als je er op de wc de grote booschap kwijt wil, je hele kamer stinkt (en dan helemaal niet prettig dat er geen raam open kan).
Verder zag het er allemaal netjes uit.
De ruimte van het ontbijt vonden we niet echt passen bij het hotel, allemaal lange tafels aan elkaar. We vonden het meer lijken op een kantine.