Hotel Bastion Den Haag Rijswijk*** in Rijswijk Nederland beoordelingen 6.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bastion Den Haag Rijswijk***

6,4
6,2
3,4

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Bastion Den Haag Rijswijk***

Polakweg 12, 2288 GG, Rijswijk
Hotel Bastion Den Haag Rijswijk scoort een 6,5 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bastion Den Haag Rijswijk***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bastion Den Haag Rijswijk*** in Rijswijk, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Bastion Den Haag Rijswijk*** met andere accommodaties in Rijswijk.

8 beoordelingen over Bastion Den Haag Rijswijk***

6,4
6,2
3,4
zakelijk, Apr. 2012
"Functioneel basishotel"
ruud
22-4-2012 In dit hotel 3 nachten verbleven voor mijn werk. Ik vind Bastion hotels over het algemeen goede functionele basishotels met goede kamers. Het lukt echter niet om de restaurants in al deze hotels enigszins sfeervoller of gezelliger te maken. Ik heb altijd het gevoeld dat ik in een kantine zit. Onbijtbuffet is gewoon goed. Het keuze uit de dinerkaart beperkt en altijd eten zonder ziel helaas. Tijdens dit verblijf ook gewoon vette pech. Er kwamen 2 bussen buitenlandse toeristen aan en een dergelijk hotel is hier absoluut niet op berekend. 's Avonds mochten wij nog net aan de leestafel met geleende stoelen dineren. 's Ochtends was het ontbijt ronduit chaotisch. Ik moest aandringen op een stoel om weer aan de leestafel te mogen ontbijten. Andere gasten kwamen met de stoel van hun kamer naar beneden. Na lang wachte 2 boterhammetjes met jam kunnen bemachtigen omdat de rest gewoon constant op was. Niet gek als er bijna 100 mensen op hetzelfde moment willen ontbijten.

met een groep, 2012
"Kleine kamers en slechte service"
Jannie
19-2-2012 De service laat te wensen over, grotendeels erg slecht. Niet flexibel. Kamers zijn ontzettend klein voor 2 persoons gebruik. Geen ruimte om koffers te stallen. Stinkende riolering in de gangen. Locatie goed.
Manager E-Commerce Maik Willems, 23-3-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Hartelijk dank voor uw opmerkingen die u heeft geschreven op Zoover. Helaas hebben wij niet voldaan aan uw verwachtingen. Ik bied hiervoor mijn verontschuldigingen aan en ik kan u verzekeren dat uw opmerkingen zullen worden mee genomen in de evaluatie van mijn collega's. Wij nemen uw opmerkingen uiteraard zeer serieus en ik hoop dan ook dat u mijn excuses accepteert. Met vriendelijke groeten, Maik Willems Algemeen Directeur

"Tegenvaller"
Gert
17-6-2011 Goede ontvangst, fijne service door voor 12.00u al de kamer vrij te geven. Echter: spiraalmatrassen met veren die hard in je rug duwen, verstopte afvoer in wastafel, simpel douchegordijntje,minimaal doucheschuim in zeer kleine miniflesjes, voor 2 pers. slechts 2 handdoeken, het is een krappe kamer, karig ontbijt dat bijna weggegeten is als je laat wilt ontbijten en wordt dan niet meer aangevuld.

zakelijk, Mrt. 2011
"Goede service, slechte kamers"
Anoniem
11-4-2011 Ontvangst is goed en ook het diner is goed. Kamers zijn niet goed voor een hotel met 3 sterren. De TV is klein en op alle zenders ruis. De badkamer is oké, maar de douche geeft niet veel water, wat bovendien soms te koud of juist te heet is! Bovendien kan de douchekop niet los genomen worden, waardoor je een camping idee hebt. (heb je zowiezo al, staand douchen in een bakkuip met een douchegordijntje met het Bastion logo erop. Leuk voor bij Roompot, maar niet bij een 3 sterren hotel!) Ontbijt is prima

zakelijk, Jan. 2010
"Ver weg van centrum, langs snelweg"
Anouk
5-7-2010 Dit hotel ligt aan een snelweg, prima als je zoals ik 's ochtend vroeg weg moet. Ontbijt was prima, kamer ook.

alleenreizend
"Ideaal voor zaken, niet leuk voor toeristen"
Henk
24-3-2009 Hotel is gelegen op Plaspoelpolder, een businesss park in Rijswijk. Ideaal voor zakenreizigers, minder voor toeristen. Kamers zijn OK, met bad of zonder bad, service iets minder.

alleenreizend
"Redelijk hotel, goede ligging voor zakenreizigers"
Henk
24-3-2009 Hotel lig op zakengebied, langs autoweg. Achter hotel loopt slloot, wil nog wel eens wat stinken als het warm is.Service niet om over naar huis te schrijven soms.

alleenreizend, Aug. 2008
"Ligging ideaal voor zaken"
Henk
24-3-2009 Bastion Hotel Rijswijk is goed gelegen voor zakenreizigers, het ligt op een busines park, de Plaspoelpolder. Paar keer in deze accomodatie geweest. Ga er nu niet meer heen, paar keer eten wat minder, service wat minder.