Villa Perogivi in Oude Tonge Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Villa Perogivi

Oude Tonge
Villa Perogivi scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Perogivi? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Perogivi in Oude Tonge, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Villa Perogivi vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Villa Perogivi met andere accommodaties in Oude Tonge.

1 beoordeling van Perogivi

1 beoordeling
met partner, Juni 2010
"Volledig uitgeruste woning aan het water"
ericbus
10-7-2010 Tijdens het zoeken naar een vakantie in eigen land, viel ons oog op deze prachtige villa in Oude-Tonge, Zuid-Holland. Omdat wij allebei vaak met een hengel aan de waterkant te vinden zijn, sprak deze woning aan het water ons erg aan.

Bij aankomst zagen we eigenlijk direct dat het goed zat. Een mooie woning, pas een paar jaar oud, voorzien van alle gemakken. De verhuurders hebben er voor gekozen om het Amerikaanse model van verhuren te hanteren. Dit betekend dat er in de woning nog veel persoonlijke spullen aanwezig zijn. Handdoeken, bedlinnen, koffie & thee en een schuur met hengels en barbeque behoren tot de standaard inventaris.

De bouw op het park staat nu stil, waarschijnlijk vanwege de crisis. Hierdoor is pas een vijfde van de woningen gebouwd. De woning staat op het eiland waar al wel alles gebouwd, waardoor het niet opvalt.

Het centrum van Oude-Tonge is op loopafstand en heeft een grote AH.

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad en komen zeker nog een keer terug!