99x.xxx beoordelingen - 39.858 bestemmingen - 237.004 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 3.571 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Zuid Holland > Ouddorp > Vakantiepark RCN Toppershoedje***

Beoordelingen RCN Toppershoedje***

16 maart 2010

5,8

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark RCN Toppershoedje***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark RCN Toppershoedje*** in Ouddorp, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark RCN Toppershoedje*** bij:

1 2 3 4 volgende

31 beoordelingen van RCN Toppershoedje***

NL (31)

5,8

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (6)
Fam. met oudere kinderen (2)
Fam. met jonge kinderen (5)
Vrienden (3)
Met partner, onbekend Jos en Anny, 24-9-2009
komen volgend jaar terug
Prima park. Eten zeer goed en goedkoop.Vriendelijk voor zowel mens en dier.

Fam. met jonge kinderen, Sept. 2009 Anna, 12-9-2009
Onderkomens
mooie plek, maar nooit meer
park is mooi gelegen, maar het huisje waar wij in zaten was slecht onderhouden. Veel vlekken in vloerbedekking, deuren bekrast en beschadigd. Douche uit het jaar 0. Lampen kapot, koelkast stond niet stevig. Bank doorgezakt en versleten. Leren fauteuils tot op de draad versleten en 1 fauteuil viel zelfs uit elkaar. Etc. etc.
In begin september hadden we last van een wespenplaag omdat het rottend fruit niet opgeruimd werd. Weinig privacy op het gedeelte waar de huisjes stonden.

Maar: de bedden waren goed, de lucht was gezond, het strand was mooi en de zon scheen.

Een renovatie van de huisjes is hard nodig.
Manager Internetcommunicatie E. Nederend (directeur RCN Toppershoedje), 20-1-2010
Eigenaar zegt: Inmiddels worden deze bungalows op RCN Toppershoedje volledig gerenoveerd. Beschikbaar per 1 april 2010. Volledig nieuw sanitair, meubels, keuken, bedden etc. Incl. een houten terras met een italiaanse, houtgestookte pizzaoven en terrasverwarming.
Met partner, Juli 2009 R.v.d.Kamp, 9-8-2009
Activiteiten
fijne camping met vriendelijke mensen
Fijne camping waar we al ca 20 jaar komen en eindelijk wordt er weer aan de weg getimmert betreft het opknappen/onderhoud van het park wat heel hard nodig was en nog is, klasse mensen dat gaat weer de goede kant op maar vernieuwing van de natte ruimtes is zeker gewenst. Wat kindvriendelijkheid betreft zou ik zeggen auto,s van het park en zeker bij de stacaravans, somige weten nog steeds niet wat stapvoets rijden betekend en daar hebben wij ons mateloos aan geergerd, en de drempels verwijderen, verder steeds beter voor elkaar. Toppie mensen en zet dit voort dan komen de campinggasten weer massaal terug.
Gr Fam v.d.Kamp Ermelo.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark RCN Toppershoedje*** bi...

Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 adel, 1-8-2009
Onderkomens
huisje 406 zeer slecht onderhouden en vies.
huisje 406 zeer slecht onderhouden en vies.Dit aangegeven bij de receptie en die vertelden ons dat ze gerenoveerd zouden worden,maar daar schoten wij niets mee op.
Speeltuintjes bij de huisjes is vaak maar 1 ding.
Rcn mag hier wel eens na kijken.
Campingplaatsen weet ik niets van ,die kunnen best goed zijn
Animatie voor kinderen tot 5 jaar valt tegen.
Komen er ook niet weer
Fam. met jonge kinderen, Juli 2009 marloes, 31-7-2009
Onderkomens
heerlijk genieten aan het strand
Toppershoedje is een geweldig adres voor mensen met jonge kinderen die willen genieten aan het strand. Een geweldig schoon, breed en makkelijk bereikbaar strand ligt op 5 minuten fietsen.
De huisje liggen allemaal op een veldje, niet echt beschut of met privacy, maar de kinderen kunnen makkelijk rondom en tussen de huisje spelen. Vooral de paadjes in de moestuin zijn grappig om doorheen te lopen. Huisjes zijn zoals gewend bij RCN, niet heel luxe, maar voorzien van alles wat nodig is. Deze zelfs met vaatwasser en oven. Babybedje is trouwens vrij krap voor een peuter van 2 jaar! Bedden liggen prima, sanitair en keuken zijn recent vernieuwd. Ons huisje was wel erg smerig toen we erin kwamen, heel veel spinnenwebben.
Animatieteam is geweldig, grote complimenten aan m.n. Iris, Alysa, Dittie, Nynke. Onze meid van 2 jr heeft staan meeswingen en dansen door hun enthousiasme. Er woden hele leuke dingen georganiseerd.
Restaurant is niet echt heel gezellig zitten. Tip: paal 10 a/h strand

Met partner, Juni 2009 ferry en Annemie, 26-6-2009
Geweldig Vakantie adres
Wij zijn 3 weken op de camping geweest keurig Douche en wc's. Wij hadden een gezellig veld waar we stonden, met alleen maar aardige mensen.Het is een fijne camping als je van vliegeren buggyen en blokarten houd.Je bent zo aan het strand. Erg vriendelijk personeel. Wij zijn er van 2 Juni tot 23 Juni geweest

Fam. met oudere kinderen, Juli 2008 Peter en Marja Willigenbu..., 24-6-2009
Onderkomens
Top!!! We komen er al 14 jaar!!!!!!!
Het is voor ons thuiskomen. Een gemoedelijke gezellige camping en heel dicht bij het strand en leuke plaatsen er omheen om er op uit te trekken.

Fam. met oudere kinderen, Juli 2008 Peter en Marja Willigenbu..., 5-6-2009
toppershoedje ons tweede thuis
het toppershoedje is voor ons drie weken uit zijn maar ons toch heel thuis voelen, daarom gaan we hier voor het twaalfde jaar weer lekker kamperen

Vrienden, Mei 2005 Erwin, 12-4-2009
Onderkomens
leuk park, zeker voor gezinnen met kinderen
dit par, 1 van de vele van rcn, is een van de kleinste.
de ligging dicht aan het strand is perfect, groot nadeel is wel da er direct naast een park de snelweg loopt.. waar kinderen zomaar naar toe kunnen lopen.
tijdens de vakanties en weekenden is er een recreatieteam aanwezig.
Verder is er voor de jongeren dichtbij een discotheek.
verder mist het toch wel beetje de faciliteiten die je bij andere rcn parken gewend bent zoals een binnen zwembad voor kinderen. en verder is het recreatiegebouw een beetje ouderwets.

Fam. met jonge kinderen, Mei 2005 Timens, 24-12-2008
Onderkomens
Dicht bij zee, voor kinderen genoeg te doen!
Schone ruime huisjes, mooie lokatie, leuk animatieteam, voldoende faciliteiten

1 2 3 4 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?