Vakantiepark Noordzeepark Ouddorp aan Zee**** in Ouddorp Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 10.116 bezoekers online
Home > Nederland > Zuid-Holland > Ouddorp > Vakantiepark Noordzeepark Ouddorp aan Zee****

Beoordelingen Vakantiepark Noordzeepark Ouddorp aan Zee****

30 januari 2012

6,4
accomodatie Noordzeepark Ouddorp aan zee

Vakantiepark Noordzeepark Ouddorp aan Zee scoort een 7,3 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Noordzeepark Ouddorp aan Zee****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Noordzeepark Ouddorp aan Zee**** in Ouddorp, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Vakantiepark Noordzeepark Ouddorp aan Zee**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Vakantiepark Noordzeepark Ouddorp aan Zee**** met andere accommodaties in Ouddorp.

11 beoordelingen over Noordzeepark Ouddorp aan Zee****

met partner, Nov. 2010
Ontvangst bar & boos
robberts & co
Onderkomens
24-11-2010 1 minuut te laat en gelijk al een grote mond (en dit na een reis van 1250 km) - wat een ontvangst. geen internet ontvangst terwijl daar reclame over gemaakt wordt en je moet er nog voor betalen ook. huis bij binnenkomst stonk (frietlucht - afzuigkap met vetdruipers eraan), toilet niet schoon, stofzuiger stonk en zak puilde uit. tv met alleen maar duitse zenders, de enkele nederlandse zenders die je kon ontvangen waren zeer slecht. gelukkig woonde er familie in de buurt want anders was onze vakantie echt een domper geweest. :(

met partner, Aug. 2010
FANTASTISCH
JOS
Onderkomens
20-10-2010 Geweldige vakantie gehad. Het weer speelde daarin een hoofdrol dus veel naar het strand geweest. Huis doggerbank 18, zeer luxe.

met jonge kinderen, Juli 2010
Dichtbij strand.....
cindy Valkenburg
Onderkomens
7-8-2010 Wij een gezin met 2 kids van 10 en 7 jr zijn afgelopen week 30 juli tot 6 aug op het Noordzee Park geweest, wij hebben vooral genoten van het prachtige strand en maar 10 min lopen.
En daarom gaan wij al voor het 3e jaar hier naar toe.
Voor kinderen is er niks bijzonders te doen, 1 speeltuin, geen animatie, dus hebben wij ons zelf maar vermaakt bij het huisje, met o.a badminton, jeu de boule, en andere spelletjes...
In de buurt is er een grote speeltuin De Flipjes, Neeltje Jans, en Port Zelande met de auto bereikbaar vooral fijn als het regent.

Wij zijn nu 3 keer op dit park geweest, dit jaar hadden wij een huisje aan de Veermansplaat 42.

met jonge kinderen, Juli 2010
Nooit meer
Post
Onderkomens
21-7-2010 21-07-2010 Waren in de week 10 t/m 17 juli met drie kinderen van 5, 2 en 0 jaar. In huisje aan de Deltageul kon je niet fantsoenlijk parkeren, huisje was vies!! Spinnewebben, pannen en bestekla brrr... Erg rustig en maar 1 speeltuintje die een heel eind weg was. Voor kinderen niets te doen. We willen nog wel een keer weer naar Ouddorp maar nooit weer op dit park

met jonge kinderen, 2010
Mooi en rustig vakantie park
jans
Onderkomens
20-4-2010 Wij hebben een week in Deltageul 12 vakantie gevierd. Schitterend gerrenoveerrd huisje. Alles lekker nieuw tot aan de bedden toe. Ok was de tuin opgeknapt. Helaas nog niet volgroeid. We komen zeker terug om het te bekijken als alles dicht is gegroeid. Zeker de moeite waard en super rustig. Verder zijn we veel aan het strand geweest. Heerlijk zeg die lekkere grote en brede stranden. Kinderen hebben een week lang zich super aan de zee vermaaakt. Wij doen het nog een keer

met jonge kinderen, Aug. 2009
Niet geschikt voor jonge kinderen
Fam Fleerakkers
Onderkomens
1-9-2009 Waren in de week 22 t/m 29 aug met twee kinderen van 9 en 2 jaar. In huisje zuiderdiep nr 8. Deze zat vol schuren, veel spinnenwebben en middelmatige bedden. Tv was via schotel maar hadden alleen BVN op tv. Verder voornamelijk duitse en andere buitenlandse zenders.
Personeel was heel vriendelijk. Prijs/kwaliteit eten in restaurant was niet helemaal goed. Speeltuintje alleen voor in het park verder nergens. Geen animatie voor kinderen. Prijs winkel iets hoger dan elders.
Omgeving is super en dat maakt weer veel goed. Strand is 10 min fietsen. Centrum is ca 15 min fietsen en die is heel mooi. Leuke winkeltjes en goede restaurants.
Dit park is voornamelijk voor mensen die rust zoeken.
Veel huisje zijn van particulieren dus inrichting kan verschillen.
In onze week weinig andere nederlanders wel veel duitse vakantiegangers.
Komen graag nog een keer naar Ouddorp maar dan wel een ander camping of park.

Wat een topper
jacqueline prevos
31-5-2009 van 25 mei tot 29 mei met familie naar toe geweest hadden huis zuiderdiep nr 3 een aanrader als je naar die omgeving wilt super vriedelijk personeel in winkel en receptie huisje was tip top in orde en een prachtige omgeving ga zeker nog eens terug

met jonge kinderen, Mei 2009
Geweldig!!
Loes en Jaap
12-6-2009 Hebben ons familieweekend op de Mosselbank 35 gehouden
Ruime bungalow en zeer goede bedden.
Doen we zeker nog eens

met jonge kinderen, Aug. 2008
Als je lekker wilt eten, dan niet hier !

25-7-2009 Het eten in de cafetaria is goed,
maar ga je hier in het restaurant eten,dan krijg je weinig waar voor je geld!
Dit is echt af te raden, in het centrum van Ouddorp ga je voor hetzelfde geld, vele malen lekkerde uit eten! zeker in restaurant de Arkershoek ..ook aankomende vakantie zullen wij daar regelmatig te vinden zijn.
En niet in dit restaurantje (als je het zo al noemen wilt ) .

Familie, Aug. 2008
Mooi park vlak bij zee
Ellen
Onderkomens
1-9-2008 Mooi aangelegd en rustig park met verschillende types huisjes. Veel huisjes zijn particulier bezit en de inrichting verschilt dus onderling. Op de site van het park kun je per huisje foto's zien en dus makkelijk een huisje kiezen dat je aanstaat.
Op het park zijn tennisbanen, een speeltuin, een supermarkt en een snackbar/restaurant. Alles was netjes onderhouden en het eten was prima.
Vanaf het park rijd je met de auto binnen vijf minuten naar het strand. Er is ook een loopbrug over de weg tussen het park en het strand waardoor je er ook lopend snel naar toe kunt. In de omgeving is genoeg leuks te doen. Ons huisje was schoon en netjes. Alles was aanwezig zelfs wasmachine en droger (dit verschilt natuurlijk wel per huisje).

6,4