Vraag en Antwoord over vakantie in Ouddorp in Zuid-Holland | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.416 bezoekers online
Home > Nederland > Zuid-Holland > Ouddorp

Omgeving
Stranden
Sfeer
Ouddorp

Camping Port Zelande (0 reacties)
MRR
9-2-2012
Zijn de staanplaatsen groot genoeg voor een flinke caravan (550 cm)?

wie is naar de camping geweest (1 reacties)
dany
19-10-2011
is er iemand al naar de camping gegaan en is de afstand naar zwembad en drukte te doen in paasvakantie??

a_beuze
6-1-2012
ja, wij waren er 4 jaar geleden op de camping, de afstand is prima te doen, ik denk 10 min. lopen. Op de camping zelf was er geen animatieprogramma of iets te doen. (Maar we vermaakten ons wel. )het was deze kerstvakantie erg druk in het zwembad, (nu we afgelopen week in een appartement zaten) als je na 11 uur kwam kon je geen stoel meer 'claimen', maar dat hoefde voor ons ook niet. er staan handige kasten waarin je je handoek kan leggen. de kleedhokjes waren altijd beschikbaar, dus goed te doen met omkleden. en de wildwaterbaan was superleuk en ook superdruk, maar een beetje uitkienen en dan gáán. Deze gaat pas om 11 uur open, het zwembad om 10 uur.

Skate mogelijkheden en turbo glijbaan (1 reacties)
Jinkes
18-10-2011
Hallo, volgende week gaan we naar port zelande, weet iemand misschien uit ervaring of er een skatebaan op het park is ? Ik lees namelijk in de algemene info wel iets over inline skaten maar verder dan dat kom ik niet. En is de turboglijbaan na de vele storingen inmiddels weer open ? Daarnaast de vraag of iemand ervaring heeft m.b.t. Huisje 222 , ik lees namelijk nogal veel klachten over achterstallig onderhoud en schoonmaak van de huisjes...... Alvast hartelijk dank voor uw antwoorden en tips, Vriendelijke groeten !

wigman
25-10-2011
Skaten weet ik niet. Turboglijbaan was afgelopen weekend open, maar stel je er niet veel van voor!! Ons huisje was op leeftijd, maar wel prima schoongemaakt!

Sanitair (0 reacties)
Lotte
8-7-2011
Hallo, Wij waren vorig jaar op een camping waar het douchen en gebruik maken van de wastafels (warm water) onbeperkt was. Is dat op deze camping ook zo? Ik bedoel dus: zonder gebruik van muntjes of dergelijke. Wij komen morgen die kant op! Groetjes!

stacaravan (0 reacties)
margo
28-6-2011
Wij hebben deze zomer een stacaravan geboekt. Kan iemand mij vertellen welke zaken er aanwezig zijn in de caravan ( tv, terrasmeubilar,enz?) Ik begreep dat er 2 slaapkamers zijn en dat er een twee persoons slaapplek gecreeerd kan worden in de woonruimte. Is dit ruim genoeg voor 2 volwassenen? De slaapkamers zijn nl bezet door de kinderen. Bedankt alvast voor reactie

cor
30-4-2011
hebben de kampeerplaatsen ook cai en water aan/afvoer

Colinda de Vogel (receptie RCN Toppershoedje)
19-5-2011
Geachte mevrouw/meneer, Wij hebben geen cai op onze camping. U kunt uw schotel meenemen of digitene. Met vriendelijke groet, RCN Toppershoedje

Rowan
10-2-2011
Weet iemand of er veel jongeren komen in de zomer? En of er uitgaansgelegenheden zijn in de buurt?

Jan
15-2-2011
Nee, dat weet ik niet

tamara
17-2-2011
Op het park zelf zit geen disco, maar in de omgeving maar genoeg (wel op rij-afstand, Port Zelande ligt wat dat betreft afgelegen). Het dichtste bij is Ouddorp zelf met discotheek De Kreek, waar veel jongeren van jouw leeftijd in de weekenden heen gaan.

purdey
21-7-2011
Mocht je iemand als BOB kunnen inschakelen: dan zou ik gezellig naar Renesse toe gaan als ik jou was! Daar zit het dan vol met jongeren en kun je gezellig stappen.

Appartementen ook gerenoveerd? (3 reacties)
19-1-2011
Zijn alle bungalows/appartementen op Toppershoedje gerenoveerd? Of gaat het om bepaalde bungalows/appartementen???

24-1-2011
Is er echt niemand die antwoord kan geven op mijn vraag???

Internetcommunicatie RCN Toppershoedje
8-4-2011
Beste Josine, Alle bungalows op TH zijn gerenoveerd, m.u.v. de 6L bungalows. Dit zijn de nummer 413, 415. 416. 418 en 423. Als laatste zijn er negen bungalows gerenoveerd, deze zijn nu van het type TH6 en hebben een terrasverwarming, geheel nieuw interieur, maar ook een originele pizzaoven. De appartementen zijn vorig jaar van binnen allemaal geschilderd en worden op dit moment (april 2011) aan de buitenkant ook van een nieuw, fris verfje voorzien. Deze appartementen hebben een leuk keukentje, zit- en eethoek en een slaapkamer, of slaapgelegenheid in de woonkamer. Ik hoop dat u nu voldoende informatie heeft, Vriendelijke groeten, Roland Hoogwerf, RCN Toppershoedje Ouddorp

11-4-2011
Bedankt voor de info, heb reeds geboekt. Maar komt vast helemaal goed. Als het maar schoon en netjes is ben ik tevreden

Gerrit Post
29-9-2010
Wij hebben in november een appartement gehuurd op de tweede verdieping, heeft iemand hier ervaring mee(zoals is er een lift of alleen maar een trap naar de tweede verdieping0 Bedankt vast.

timosun
3-10-2010
alles is alleen te bereiken met een trap. als je niet goed te been bent is het handig om een voorkeurs boeking te doen en een huisje te vragen op de begaande grond

camping port zelande (1 reacties)
els noordzij
28-9-2010
hallo, weet iemand hoe het sanaiter is van de camping wij willen in de herfst vakantie.

dennis
30-7-2011
het sanitair is super schoon!!!! Hoewel met erg veel mensen op de camping blijf je altijd wat zien maar over het algemeen is het positief!

ervaring met gerenoveerde huisjes (1 reacties)
dorien
18-8-2010
Hallo heeft iemand ervaring met de nieuwe gerenoveerde huisjes met de infrarood terrasverwarming, pizza oven etc. Zit er ook een vaatwasser in deze huisjes en hoe beviel het huisje? Wat is een leuk huisjesnummer? Hoor graag jullie ervaringen

rolandhoogwerf
13-9-2010
Beste Dorien, In de gerenoveerde bungalows (type TH6, niet meer de 6L straks) zit uiteraard een vaatwasser. Huisjes zijn compleet gerenoveerd, mooi houten terras met pizzaoven en verwarming, waar je 's avonds echt nog lekker onder kunt zitten. Goede boxspringmatrassen en een mooie LCD TV aan de muur. Genoeg comfort. De bungalows 426 en 427 hebben een laminiaatvloer en lamellen en zijn geschikt voor CARA patienten. Bungalow 428 ligt lekker goed in de zon Groet, Roland RCN Toppershoedje

hoe zijn de stacaravans (1 reacties)
Marjolein
4-8-2010
Hallo, heeft iemand ervaring met de stacaravans? Zijn deze verouderd of zijn ze nieuw en liggen ze leuk op het park? Dus maken kinderen makkelijk contact?

Roland
7-8-2010
De caravans zien er nog prima uit en beschikken over een ruime zit- en eethoek, keuken en twee slaapkamers.. Qua ligging voor de kinderen zijn de caravans 460 t/m 465 dichtbij de ingang en recreatie + deze staan naast elkaar... De caravans 466 t/m 468 staan meer vrijer en bij mooi weer, heb je hier het meeste zon. Deze caravans staan wat meer achter op de camping, bij de grote kampeerplaatsen (Pioenroos) Meer informatie verkrijgbaar via tel. 0187-682600

VIP cottage (nr 805) (1 reacties)
Nico Vlaeyen
12-11-2009
Centerparcs port Zélande, wij hebben geboekt voor volgend jaar november voor een VIP cottage (nr 805). heeft er iemand info over deze cottage?

mch
19-7-2010