Tips over Vakantiepark Center Parcs Port Zelande**** in Ouddorp | Zoover

Port Zélande 2, 3253 MG, Ouddorp

10 tips van Center Parcs Port Zelande****

11-5-2012
Paola

als je lekker wilt eten moet je naar de surfschool gaan, heerlijke dingen op de kaart, aardige bediening en leuk kijken naar surfers en zeilers op de plas!

2-5-2012
Gulhan

Zelf koken, een electrische BBQ huren.

26-3-2012
Sander

Uitwaaien op t strand
Coolfactor voor de kids (8-12 jaar)
Renesse

20-3-2012
Helene Bezuijen

Het plaza bevat een diversiteit aan restaurants.

20-3-2012
Hester Goedvolk

Neeltje Jans en Veere bezoeken

19-3-2012
Kim

Breng een bezoek aan Middelburg, erg leuk centrum. De bakker aan het Damplein heeft heerlijke bolussentaart en ga met kids niet naar Cafe De Vriendschap! We werden aangesproken op het feit dat onze dochter van 1 niet uit haar fles mocht drinken, omdat we de appelsap niet daar hadden gekocht. Erg jammer!

6-1-2012
R. Kuyer

Maak géén gebruik van het treintje dat buiten het park rijd. Het stelt niets voor, je ziet geen bijzondere dingen onderweg. In de folder staat dat je 10 minuten naar de zeehonden kan kijken, maar na 4 minuten vertrok hij al bij ons.

6-1-2012
a_beuze

Er zijn div. eetgelegenheden, en als je voor 2 of 3 dagen keuze doet, krijg je korting. (bijv. 1x market rest. 1x pizzeria en 1x grillrest.) of meerdere keren market vooraf reserveren = ook korting. Wij hadden de zgn 'toppings' omdat we 'Friend' zijn (ik dacht door 2x binnen 3 jaar boeken bij CP). Dit betekent vanaf 13 u. al inchecken, en div. activiteiten gratis; we kozen bowlen, midgetgolf, highropeparcours (te moeilijk/eng voor mijn 10 jarige) en we kregen elke dag gratis de telegraaf.

14-11-2011
Mike

Kook gewoon zelf of ga lekker naar Ouddorp of Renesse

23-10-2011
Johnson

Bezoek eens het plaatsje Veere.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip