Hotel De Beukenhof in Oegstgeest Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel De Beukenhof

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel De Beukenhof

Terweeweg 2-4, 2341 CR, Oegstgeest
Hotel De Beukenhof scoort een 8,3 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Beukenhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Beukenhof in Oegstgeest, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel De Beukenhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel De Beukenhof met andere accommodaties in Oegstgeest.

14 beoordelingen over De Beukenhof

met partner, Mei 2012
"Optimaal ontspannen"
Franske
29-5-2012 Een Pinksterarrangement geboekt.
We werden allervriendelijkst ontvangen met een welkomstdrankje.
Al snel bleek dat gastvrijheid hier hoog in het vaandel staat.
We hadden gekozen voor de Wijnkeldersuite; een kamer met Italiaanse accenten en van alle luxe voorzien, met onder het verhoogde bed een doorkijkje naar de wijnkelder. Jammer dat we er niet bij konden.
Genoten van een heerlijk diner dat vanwege het mooie weer in de lommerrijke tuin werd geserveerd. Ook het prima verzorgde ontbijt kon buiten genuttigd worden, wat wel inhoudt dat we nog een keer terug moeten om de sfeer ‘binnen’ te proeven.
Voor ons een meer dan geslaagd uitje.

met een groep, Mei 2012
"Geweldige kamers"
Ton Uphoff
9-5-2012 Prachtig hotel met geweldige suites, waarin luxe badkamers, strak en tegelijk comfortabel en warm ingericht.

met partner, Apr. 2011
"Paradijsje in de Randstad!"
Mariëlle & Frank
27-4-2011 Wat heerlijk om een weekend weg te zijn en dan zo in de watten te worden gelegd!
Werkelijk niets was te veel en er werd (in tegenstelling tot andere hotels!) met je meegedacht en op onze wensen ingespeeld!
Top gegeten en genoten van de schitterende tuin.
Als we ooit nog eens gaan trouwen weet ik al wel waar!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Beukenhof bij:

met partner, Apr. 2011
"--"
vink
13-4-2011 Hotel gericht op zakelijk verkeer, veel high end netwerk.
Restaurant kan dure pretenties niet waarmaken, bediening niet accuraat genoeg.
Ontbijt te karig en op de melding vooraf van glutenvrij dieet wordt niet ingespeeld
Hotel zelf een fraai oud pand, beetje kruip door sluip door maar wel veel karakter met luxe ingerichte kamers en prima bedden

met partner, Dec. 2010
"Genoten!!"
D.Boere
2-2-2011 Wij zijn samen 2 nachten in de Beukenhof verbleven. Helemaal top! We hadden de Schouw Suite, wat een prachtige kamer! Vooral die sauna in de badkamer, heerlijk!
Ook lekker gegeten, personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Kortom, voor herhaling vatbaar en aan iedereen aan te raden!

met een groep, Nov. 2010
"Goed maar een tikkeltje teleurstellend"
Lotte
15-11-2010 Ter gelegenheid van mijn verjaardag had ik twee suites geboekt. De wijnkelder en de Schouwsuite (80 Euro bijbetaald). Omdat onze twee kinderen van 6 en 10 ook meekwamen, is op beide kamers een bed bijgeplaatst (50 Euro bijbetaald). De kamers waren mooi, maar toch niet geheel zonder gebreken. In de Wijnkelder waren geen gordijnen, slechts papieren rolgordijnen, waardoor de kamer 's avonds niet donker was. Ook laat het raam in de badkamer veel licht door. In de badkamer van de Schouwsuite, zaten de haakjes en handdoekrek los in de muur.Rond het bad viel het pleister uit de muur en kon de badkamer in zijn geheel een laagje verf gebruiken. Geen grote problemen, maar als je flink bedrag hebt bijbetaald dan verwacht je ook wat. Het ontbijt was lekker en volop. Niets was te veel gevraagd.
's Avonds hebben wij in het restaurant gegeten. Het eten was heerlijk, maar wij hebben ontzttend lang moeten wachten. Het voorgerecht kwam snel maar het hoofdgerecht liet 1,5 uur op zich wachten. Jammer.

met partner, Okt. 2010
"Nooit meer"
diana
1-11-2010 Wat hadden wij ons verheugd om onze trouwdag te vieren met een weekend in hotel de beukenhof de hooizoldersuite gereseveerd maar daar aangekomen kregen wij de voskuylsuite mooie suite maar hadden hier niet voor gekozen .Hotel de beukenhof schijnt het recht te hebben om een andere suite te geven alleen staat dat nergens beschreven.Hun zijn van mening dat deze suite"s het zelfde zijn alleen waar zit dan het verschil van prijs in? Het ontbijt op de kamer werd 3 kwartier later geserveerd na eerst wel zelf naar de receptie te moeten bellen.Dit teleurstellend weekendje werd na een klacht van ons afgedaan met "jullie hebben toch een glaasje champagne gekregen".Voor ons is dit hotel zeker geen aanrader.

"Luxe"
H.O.
9-11-2009 Wij hadden vooraf gehoopt op slecht weeren dat hadden we
We wilden ons lekker laten verwennen en dat is zeker gelukt.
Optimaal van de kamer gebruik gemaakt, boek ,film, muziekje, sauna, champagne, ontbijt en diner
alles tot in de puntjes verzorgd, en echt tot rust gekomen, heerlijk!
De prijs is behoorlijk, ja en is het dan de moeite waard.
Nou, voor ons wel, erg leuk om dit te ervaren

met partner, Nov. 2007
"Heerlijk relaxen"
marieke
1-7-2008 Heerlijk eten, prima kamers. Top voor een weekendje weg. Niet goedkoop maar echt de moeite waard.

met partner, Okt. 2006
"Geweldig!!"
Guido
29-8-2009 Een weekend verbleven in de Hooizolder kamer, echt waar: geweldig!!
Wat een mooie kamer vol met alle luxe, inclusief 2-persoons bubbelbad, sauna, mega bed, verlichte loopbrug, koffie machine noem het maar op.
Voor indruk kan je een filmpje van deze kamer bekijken op hun website.
Eten kan je in de kamer laten bezorgen zodat je er iedere minuut van kan genieten.
Het kost allemaal wat maar dan heb je ook wat!