Corpus Oegstgeest Nederland. Informatie & Beoordelingen Corpus ~ Zoover

Beoordelingen Corpus

Corpus

Beoordelingen Corpus

Willem Einthovenstraat 1, 2342 BH, Oegstgeest
Wil je weten wat anderen vonden van Corpus in Oegstgeest? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Corpus.
Wil je weten wat anderen vonden van Corpus in Oegstgeest? Op deze pagina lees je beoordelingen van Corpus. Je kunt 41 vakantiefoto's van Corpus bekijken. Daarnaast kun je 1 video van Corpus zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Corpus in Oegstgeest.

8 beoordelingen over Corpus

met jonge kinderen, Mei 2012
"Leerzaam"
Meskers
25-5-2012 Een leuke reis door je lichaam

met een groep, Apr. 2012
"Leuk maar te duur"
Ellen
28-4-2012 2x naar Corpus geweest, 1x voor het werk, nu met de gehele familie.

al met al weer erg leuk, alleen vindt ik de reguliere prijs te hoog, met kortingsbon net te doen, 5 euro voor het parkeren vindt ik ook buitenissig duur. Wel mooi verzorgd, goede uitleg, wel 3x haperend geluidstoestel.

met partner, Apr. 2012
"DOEN!"
Kim
27-4-2012 Dit museum is een aanrader voor iedereen. Je maakt een reis door het menselijk lichaam en er wordt op een mooie/leerzame manier uitgelegd hoe alles in z'n werk gaat. Omdat je zelf "door" het lichaam loopt kun je ook alles mooi zien. Het wordt ondersteund door dat je regelmatig een filmpje te zien krijgt. Ook krijg je een headset mee waarin je alle info krijgt die je nodig hebt. Normaal kan het nog wel eens gebeuren dat je (doordat je in een groep loopt) niet alle info mee krijgt omdat je achter aan staat. Dat kan nu niet gebeuren omdat je voorbij een sensor moet lopen en dan activeer je je headset. zo krijgt iedereen zijn info op het juiste moment.

met een groep, Sept. 2011
"Corpus , in het menselijk lichaam ."
fr_woning
24-9-2011 -238- Met een personeels uitje naar Corpus , dat was een goed idee .We werden in groepjes van 15 personen verdeeld , voor de rondleiding in Corpus , we kregen een koptelefoon en een kastje om ons nek . Nog even wachten en dan met de roltrap naar boven voor het eerste deel . Van teen tot top ga je door het menselijk lichaam en dat gaat er soms hevig aan toe . Enkele delen werden overbrugd met een open lift , die je een etage hoger bracht . De hele rondgang duurt ongeveer 1.5 uur en wij vonden dat ook het leukste . Toen naar de kantine voor koffie en gebak . Je mocht nu zelfstandig verder kijken en daartoe volgde je een bloedader , van verdieping zeven tot de begane grond . Onderweg veelal interactieve spellen een beetje gebaseerd op de jeugd . Wij vonden het wat minder . Op de begane grond de jassen op gehaald en naar huis . We waren bijna 2.5 uur binnen geweest en vinden het toch een aanrader , vandaar het waarderingscijfer 8 .

"Leerzame reis"
Kees
3-8-2011 Het is heel mooi opgezet om het menselijk lichaam en de werking daarvan te zien. Veel nieuwe technieken zijn toegepast zoals 3D filmpjes en bewegende stoelen. Als je vroeger bij biologie goed opgelet had leer je niets nieuws maar het spreekt veel meer tot de verbeelding. De rondleiding is met headset waarbij je alle informatie krijgt. Na de rondleiding kun je nog interactieve spelletjes doen. Ik vond de toegangsprijs wel duur (17 euro en parkeren 5 euro) want 2 uur later stonden we al buiten. Maar het is wel de moeite hoor.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Leuk, maar informatie te globaal."
koeri8k
18-5-2011 Heel leuk gedaan, mooi opgezet. Alleen is de informatie inderdaad erg basic. Naar mijn idee voor kinderen van 8 - 15. Ook de manier van vertellen is hierop gericht.
Ik zou ze als tip willen geven een audiotoer voor kinderen en één voor volwassenen samen te stellen.

met een groep, Apr. 2011
"Leuk voor kinderen"
lisa
3-7-2011 Leren op een leuke manieren, en het zo in beeld te zien, alle lichaam functies, de weg naar beneden was ook best wel leuk. Met de games en test, echt leuk en grappig.

met vrienden, Mei 2009
"Een bezoekje waard"
Hans
17-7-2010 Leuk museum, helaas is het audiocommentaar af en toe een beetje infantiel. Maar grappig om een aantal lichaamsfuncties zo in beeld te zien gebracht, en ook de interactieve route terug naar beneden is leuk. Maar het is dus wel een beetje op kinderen - zij het boven de 8 - ingesteld