Hotel Bastion Leiden / Oegstgeest*** in Oegstgeest Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bastion Leiden / Oegstgeest***

6,7

Hotel Bastion Leiden / Oegstgeest*** Oegstgeest

Beoordelingen Hotel Bastion Leiden / Oegstgeest***

Rijnzichtweg 97, 2342 AX, Oegstgeest
Hotel Bastion Leiden / Oegstgeest scoort een 8,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bastion Leiden / Oegstgeest***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bastion Leiden / Oegstgeest*** in Oegstgeest, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Bastion Leiden / Oegstgeest*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Bastion Leiden / Oegstgeest*** met andere accommodaties in Oegstgeest.

3 beoordelingen over Bastion Leiden / Oegstgeest***

6,7
met partner, Feb. 2011
"Prachtig"
rene van den akker
21-2-2011 leuke omgeving mooi hotel goeie service ik zou zeker nog een keer terug komen als ik in de buurt ben.

zakelijk, 2008
"Leuk hotel"
Sjoerd
8-10-2009 Ben hier geweest toen we in Corpus gewerkt hebben. We hebben hier toen een week gegeten ma dat is toch wat lang met de beperkte kaart in het hotel. Verder was het eten wel goed maar niets bijzonders. De kamers waren erg netjes en schoon

Tony
26-7-2006 Goed, keurig hotel, gelegen in Oegstgeest. Zo'n 2,5 km van Leiden centrum. Het hotel is niet zo lux, maar biedt wel een goede, niet al te dure slaapplaats voor bezoekers van Leiden en omstreken. Er is een restaurant aanwezig voor ontbijt, lunch en diner. Je kan nog wel zachtjes de auto's op de snelweg en de hoofdweg van Oegstgeest horen, maar daar heb ik me niet aan geërgerd. Zeer vriendelijk personeel, schone kamers.