14-8-2010
Na een week op deze camping waren we blij weer weg te gaan.Slecht schoongemaakt sanitair,met verstopte afvoer in de douches.Kletsnatte velden,met veel modderplekken,ook om naar het sanitairgebouw te gaan ontkom je niet aan moodervoeten. Op het pad zijn héle grote gaten die al gauw gevuld zijn met het regenwater.Al met al:een vieze camping,wel met vriendelijk personeel en natuurlijk een prachtige ligging.
7-2-2011
Zit hier al een aantal jaren in augustus voor het festival Castlefest wat vanaf deze camping goed te bereiken is op de fiets. Die je ook via de camping kunt huren.
Douches zijn schoon, wel druk als wij er zijn maar dat is te verwachten. Wc's zijn ook goed schoon.
14-8-2010
Net terug van een weekje Noordwijkerhout. Prachtige omgeving om te fietsen,wandelen of van het strand te genieten, wat we ook allemaal zeker hebben gedaan. Maar iedere keer zagen we er tegenop terug naar de camping te gaan! En dit in de eerste plaats om de natte,blubber-bodem. De 2e dag dat wij er stonden:regen. Grondzeil in voortent nat, wat niet meer droog werd, ondanks dat de zon er later op scheen. Het water blijft staan, wil niet weg.Men heeft mij verzekerd, dat er drainage in de bodem lag,maar een camping verderop heeft het ook en daar is het wel droog en schoon! Het pad zit inderdaad vol gaten, die vol staan met regenwater.Het sanitairgebouw was niet schoon en tekort aan toiletten.
De afvoer in de douches loopt niet goed door, zodat het water bleef staan en waarom moeten die douche koppen zo hoog zitten? Zeker op 2.30m, met een niet al te stevige straal.Geen warm water te krijgen bij de wasbakken. Al met al voor ons geen camping om weer terug te keren. Jammer!