Camping Op Hoop van Zegen in Noordwijkerhout Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 8.943 bezoekers online
Home > Nederland > Zuid-Holland > Noordwijkerhout > Camping Op Hoop van Zegen

Beoordelingen Camping Op Hoop van Zegen

23 februari 2012

5,4
Camping Op Hoop van Zegen Noordwijkerhout

Camping Op Hoop van Zegen scoort een 7,3 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Op Hoop van Zegen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Op Hoop van Zegen in Noordwijkerhout, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Camping Op Hoop van Zegen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Camping Op Hoop van Zegen met andere accommodaties in Noordwijkerhout.

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Op Hoop van Zegen

Mooi gelegen
horst
31-7-2011 Camping op hoop van zegen ligt tussen Noorwijkerhout en Noordwijk. Met de fiets is alles goed te bereiken. Douchesysteem niet duur, afwassen voor + 20 eurocent! Wat ons heel goed is bevallen is dat je niet van te voren hoeft te betalen. En als je dan een dag eerder vertrekt, dan dat de bedoeling was, hoef je geen extra's betalen. Ideaal

Geweldige vakantie
b_v_d_akker5
4-8-2011 Weer een leuke vakantie gehad op deze camping, alleen het weer in deze periode is minder geweest.
Bedankt Mark,

met een groep, Juni 2011
Eens maar nooit meer
svp
14-6-2011 De camping op zich is wel goed en het sanitair is schoon allen vaak geen toiletpapier.
De planning/mangement is zeer slecht deze man beloofd dingen en komt ze niet na
boekt heel veel plaatsen dubbel

met partner, Mei 2011
Dicht bij het strand
ronell
17-7-2011 Ontvangst was goed. Mooi sanitair alles met computersleutel. Douche niet zelf te stellen maar de temperatuur was goed. Schoonmaak was redelijk. Degene die aan de receptie zit moet ook schoonmaken dus dat is wel iets anders. Bij de receptie verse broodjes, koffie en thee en kleine dingen te koop, ook verse scharreleitjes.

met jonge kinderen, Sept. 2010
Een geweldige camping
B. van den Akker
10-12-2010 Heb zojuist wat reactie's gelezen en stond verbaasd.
Ik kom al 16 jaar op de camping, zo ook afgelopen jaar eind september.
Iedere morgen verse broodjes.
Sanitair dat meerdere malen per dag word schoongehouden.
Vriendelijk personeel aan de receptie.
Verse scharreleieren.
Vuurkorf plaats om lekker te stoken.

Ja mensen de paden en velden waren nat, maar ben eerlijk waar in Nederland was het wel droog in september. De paden hebben inderdaad gaten. Hierdoor is het niet mogelijk om hard te rijden wat toch niet mag, naar mijn mening een pluspunt i.p.v. minpunt. Het sanitair waar veel mensen klachten over hebben begrijp ik ook niet. Heb ook te maken gehad met een verstopping bij de heren. Dit heb ik meteen gemeld en binnen 15 minuten was de eigenaar al bezig met dit te verhelpen. En schoon te maken.

De mensen met een negatieve reactie zouden naar mijn mening niet de camping de schuld moeten geven van het slechte Hollandse weer.

met partner, Sept. 2010
Een camping waar het nog over kamperen gaat.
H.J. Schaap
28-9-2010 Min punten: 1)dames douches lopen over omdat de putjes met losse haren snel verstopt raken en dan sta je in het spoelwater van de buren, niet echt fris. 2) slechts één watertappunt voor twee kampeervelden. 3) geen afvalwaterputten, iederen laat het vuile water de vrije loop. Ik heb niemand met emmers of afvalwatertanks zien lopen. Kan in deze tijd van milleu bescherming niet meer. 4) weinig aandacht voor waterplassen en kuilen dichten voor lopers (pad naar het toiletgebouw) en het pad naar de uitgang voor auto en caravans).

met jonge kinderen, 2010
Hier komen we niet weer.
Groen
14-8-2010 De ligging van de camping is goed. Ligt gunstig voor wie er op uit wil trekken met fiets of auto. Dat wil je ook wel, want de camping laat wel wat te wensen over. afstanden voor een waterkraan zijn groot. Capaciteit van het sanitair is te klein en kan zeker schoner, zeker als het wat drukker is op de camping.
In de 2 weken dat wij er waren maar 1 keer bereik gehad met het internet. Warm water halen kan alleen met de SEP-Key (vast bedrag en grote hoeveelheid).
Op het gezins-veld waar wij stonden waren wij het enige gezin, voor de rest veel Seizoenplaatshouders van 50+.
Onze grootste ergenis was wel BLUBBER-BENDE op het pad en het veld. Het pad is slecht zit en vol met grote gaten (plassen). Door slechte drainage wil het water op het veld niet goed weg, resultaat een blubber zooi in de voortent en/of kampeerplek.

Mooie camping,slecht onderhoud
Sale en Ineke
14-8-2010 Na een week op deze camping waren we blij weer weg te gaan.Slecht schoongemaakt sanitair,met verstopte afvoer in de douches.Kletsnatte velden,met veel modderplekken,ook om naar het sanitairgebouw te gaan ontkom je niet aan moodervoeten. Op het pad zijn héle grote gaten die al gauw gevuld zijn met het regenwater.Al met al:een vieze camping,wel met vriendelijk personeel en natuurlijk een prachtige ligging.

met vrienden, Aug. 2010
Leuke (festival) camping
Corine
7-2-2011 Zit hier al een aantal jaren in augustus voor het festival Castlefest wat vanaf deze camping goed te bereiken is op de fiets. Die je ook via de camping kunt huren.
Douches zijn schoon, wel druk als wij er zijn maar dat is te verwachten. Wc's zijn ook goed schoon.

met partner, Aug. 2010
Camping op mooie plek, slecht onderhouden!
Varwijk
14-8-2010 Net terug van een weekje Noordwijkerhout. Prachtige omgeving om te fietsen,wandelen of van het strand te genieten, wat we ook allemaal zeker hebben gedaan. Maar iedere keer zagen we er tegenop terug naar de camping te gaan! En dit in de eerste plaats om de natte,blubber-bodem. De 2e dag dat wij er stonden:regen. Grondzeil in voortent nat, wat niet meer droog werd, ondanks dat de zon er later op scheen. Het water blijft staan, wil niet weg.Men heeft mij verzekerd, dat er drainage in de bodem lag,maar een camping verderop heeft het ook en daar is het wel droog en schoon! Het pad zit inderdaad vol gaten, die vol staan met regenwater.Het sanitairgebouw was niet schoon en tekort aan toiletten.
De afvoer in de douches loopt niet goed door, zodat het water bleef staan en waarom moeten die douche koppen zo hoog zitten? Zeker op 2.30m, met een niet al te stevige straal.Geen warm water te krijgen bij de wasbakken. Al met al voor ons geen camping om weer terug te keren. Jammer!

5,4

met een groep (2)