Hotel NH Leeuwenhorst**** in Noordwijkerhout Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.080 bezoekers online
Home > Nederland > Zuid-Holland > Noordwijkerhout > Hotel NH Leeuwenhorst****

Beoordelingen Hotel NH Leeuwenhorst****

-3  °C

10 februari 2012

Hotel NH Leeuwenhorst**** Noordwijkerhout

Hotel NH Leeuwenhorst scoort een 7,5 uit 10, op basis van 266 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel NH Leeuwenhorst****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel NH Leeuwenhorst**** in Noordwijkerhout, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 110 vakantiefoto's van Hotel NH Leeuwenhorst**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel NH Leeuwenhorst**** met andere accommodaties in Noordwijkerhout.

260 beoordelingen over NH Leeuwenhorst****

zakelijk, Dec. 2011
Matig
netty
6-12-2011 Personeel aan de receptie bekwaam en zeer vriendelijk. Bedienend personeel vriendelijk maar zeer onprofessioneel: lang wachten, geen bestelling opnemen en zeker niet iets te drinken vooraf vragen. Indekken van bestek begon al verkeerd om, uitserveren heel onhandig en ook de kwaliteit van het eten liet veel te wensen over: bv de cheesecake had meer weg van een boterkoek. Geen geschoold personeel dat toezicht hield of aanwijzingen gaf, de jonge meiden klungelde maar wat aan. Al met al zeker geen goede prijs/kwaliteitsverhouding

met partner, Nov. 2011
Fijn hotel met super ontbijt
Bassie
17-12-2011 Gecombineerd met een bezoek aan Soldaat van Oranje. Fijne kamer, restaurant is redelijk eenvoudig maar de gerechten worden heerlijk klaar gemaakt! Veel hotels voor kort verblijf gehad maar nog nooit zo'n uitgebreid en smakelijk ontbijt gehad.

met partner, Okt. 2011
Redelijk hotel voor redelijke prijs
Ruud
19-11-2011 Groot conferentie centrum met hotel.
Direkte omgeving is niet bijzonder.
Strand Noordwijk, Den Haag en Scheveningen zijn in de buurt.
Ontbijt is goed en uitgebreid

Gemengde gevoelens
Ger. van Eldik
24-10-2011 Gekozen om centrale ligging. Niet geschikt indien men met openbaar vervoer reist.
pluspunten: > mooi zwembad{let op, op sommige tijden kan het druk zijn}
> sportmogelijkheden en fitness > sportcafé > ontbijt.
minpunten: > geen gratis WiFi op de kamers > zeer gehorige kamers > geen airoco op de kamers >geen sport op de TV in sportcafé{klein scherm} muziek in sportcafé irritant
{= persoonlijk} > TV op de kamers van préhistorische oorsprong, zeer weinig zenders > schimmel kitnaden badkamer > 3 gangendiner in Gaudirestaurant zeer slecht, is een verpietert buffet, eetzaal is overigens zeer ongezellig. Samengevat: goed voor groepen van meer dan 10 personen, voor individuelen of stellen is er weinig aan. Advies voor een aantal gezellige dagen uit, moet je hier niet zijn.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Leuk voor een keer
Henk
18-10-2011 Wij hadden een gratis nachtje via touroperator te besteden.
Dus de keuze op deze gevallen.
Enorm groot complex maar niet mijn ding.
Mooi voor grote doeleinden maar voor de gewone man niks aan.
Er was een feest voor de ....... en dus was de gewone bar(sportcafe)gesloten jammer helaas.
De wok naastgelegen erg lekker eten en Noorwijk dicht bij.
Eten s'morgens was super.
Bowling baan was ook dicht.
En weinig te doen voor onze zoon van 10.
Volgend keer maar een gewoon huisje in de buurt.

met partner, Okt. 2011
Prima hotel voor een weekendje weg
Elly
17-10-2011 Dit voormalige klooster is al sinds lange tijd een congreshotel,
waar je prima kunt verblijven.
Het ligt tussen Noordwijk en Noordwijkerhout in,omringd door bollenvelden en een leuk bosgebied.

Kamer: wij verbleven in een standaard kamer, gewoon netjes.
De kleurstelling is misschien wat gedateerd, maar alles ziet er schoon uit.
Bedden slapen prima, keuze uit 2 enkele bedden of een 2 pers. bed.
Badkamer is netjes,met een ligbad en een prima douche.

Gaudi restaurant:
Gebruik gemaakt van het buffet € 24,50 excl. drank.
Voldoende keuze,en lekker.
Er zou nog wat meer keuze uit vleesgerechten mogen zijn.
Verschillende nagerechten, we hebben heerlijk gegeten

Ontbijt:
Prima ontbijt, met genoeg keuze uit divers broodsoorten en broodjes gebakken ei, beleg,yochurt, vers fruit, gebak enz.

Gebruik gemaakt van het Lazy Sunday arrangement, waardoor je kosteloos op zondag middag tot 17 uur gebruik kunt maken van alle faciliteiten zoals het zwembad.
Kleine sauna tegen betaling.

met partner, Okt. 2011
Prima hotel als je 'm met korting boeken kunt.
Lin
11-1-2012 Wij zijn nav 'n zoover-super-deal 2 nachten in dit hotel geweest. Van buiten deed het me denken aan 'n ziekenhuis - gigantisch sfeerloos pand. De entree is groots, enorme lounge en daar kun je al zien dat ze wel echt hun best gedaan hebben er iets moois van te maken. Al met al vond ik het binnen erg mooi (maar nog steeds ook erg groot).
De kamers zijn prima, niet noemenswaardig fantastisch of zo, maar zeker ook niet slecht. Onze TV deed het niet en toen we naar de receptie belden, stond er binnen 10 minuten iemand aan de deur die het meteen oploste; dat was dus prima service.
Het ontbijt vond ik heerlijk (uitgebreid), in het weekend nog meer dan doordeweeks. Van het zwembad hebben wij geen gebruik gemaakt (dus geen mening over).
Het hotel ligt aan de rand van Noordwijkerhout, je kunt niet te voet naar restaurantjes.
Als ik nog eens tegen 'n arrangement met stevige korting aanloop, sluit ik niet uit hier nog eens te komen (maar 't volle pond zou ik er nooit voor over hebben).

Niet bijzonder
ladysauron
19-10-2011 Een gratis overnachting in de Leeuwenhorst gekozen van de bon van onze touroperator. Het hotel is een groot complex. De sfeer ontbreekt er een beetje, dus voor romantiek zou ik hier niet heen gaan. Wel heel geschikt voor conferenties. Als je met de auto bent is de ligging wel oke. In de directe omgeving zit nml niet veel. Het hotel beschikt ook over een zwembad en sportruimte. Zwembad is vooral geschikt voor baantjes trekken. De kamer was netjes en strak. De combinatie van een prachtig warm weekend en een kamer op de 4e etage zorgde ervoor dat het behoorlijk warm was op de kamer. Wel veel overlast gehad 's nachts van mensen die volgens de receptie buiten aan het roken waren. Het was kiezen tussen niet slapen door herrie of door warmte....... Het was in elk geval heel irritant en zorgde ervoor dat we bijna midden in de nacht naar huis wilden gaan.
Het ontbijt was goed verzorgd. Er was van alles en het was ook erg lekker. Zelf zou ik hier niet gauw terugkomen als betalende klant.

Prima hotel
Vanos
18-9-2011 Snap niks van de negatieve beoordelingen. Wij zijn hier dit weekend geweest en hadden een standaard kamer. Werkelijk een perfecte kamer. Ruime kamer, groot bed, nette, ruime badkamer. Kamer zelf was ook erg verzorgd. De standaard tv viel in het niet bij de uitstraling van de kamer. Ook het hotel zelf maakt een verzorgde indruk. Ontbijt was ruim voldoende. Kortom een echte aanrader voor een weekendje Noordwijk!!

met een groep, Sept. 2011
Voor een keertje
Trudy
23-9-2011 met een grote groep voor een weekend, als je er alleen maar hoeft te slapen is het goed.
de badkamer was niet zo netjes gepoetst, kapotte badmat, geen koelkast, kleine tv, en erg benauwd op de kamer.
het ontbijt kan niet tippen aan een ander ketenhotel ontbijt ( ook 4 sterren )
het zwembad is dan wel weer een pluspunt.

zakelijk (5)
met een groep (3)