Pension 't Hofje in Noordwijk / Noordwijk aan Zee Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Pension 't Hofje

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Pension 't Hofje

Golfbaan 42, 2202 TD, Noordwijk / Noordwijk aan Zee
Pension 't Hofje scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension 't Hofje? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension 't Hofje in Noordwijk / Noordwijk aan Zee, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Pension 't Hofje met andere accommodaties in Noordwijk / Noordwijk aan Zee.

2 beoordelingen over 't Hofje

met partner, Aug. 2010
"Keurig pension met uitstekende verzorging"
Boompje
22-8-2010 Keurige maar niet al te grote kamer. Lekker fris en goed schoon. Eigen douche. Goede ontvangst en een meer dan uitstekend ontbijt met alles erop en aan. Vlakbij de boulevard waar vele restaurants te vinden zijn. De muur met de naastgelegen kamer is erg dun zodat je alles kunt horen wat er gezegd wordt. Wij hadden een buurvrouw die s'morgens om 07.00 uur een telefoontje ging plegen. Wij konden alles ongewild horen wat er gezegd werd. Ook s'avonds konden wij mee genieten van wat er op tv was. Dit is een min puntje maar voor de rest een prima plek om te verblijven.

met partner, Juni 2010
"Goed pension ,aardige gastvrouw"
R van de Klift
21-6-2010 pension het Hofje is prima gelegen ,5 minuten loopafstand van strand en boulevard.De kamer was mooi genoveerd en een prima boxspring bed.Het ontbijt is erg uitgebreid en lekker ,met zorg geserveerd door de gastvrouw.vriendelijke ontvangst door Marijke.de aardige spontane gastvrouw.We hebben een prima tijd gehad bij haar.onze complimenten.top

Bezienswaardigheden in Noordwijk / Noordwijk aan Zee