Appartement Strandhuis in Noordwijk / Noordwijk aan Zee Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement Strandhuis

De Strandhuis Appartementen

Beoordelingen Appartement Strandhuis

Koningin Astrid Boulevard 51, 2202 BE , Noordwijk / Noordwijk aan Zee
Appartement Strandhuis scoort een 7,7 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Strandhuis? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Strandhuis in Noordwijk / Noordwijk aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Appartement Strandhuis vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Appartement Strandhuis met andere accommodaties in Noordwijk / Noordwijk aan Zee.

7 beoordelingen over Strandhuis

met partner, 2012
"Top accomodatie"
petra
20-3-2012 ik ben al vaak in strandhuisappartementen noordwijk geweest en het bevalt me iedere keer weer prima. De appartementen zijn schoon en geheel gerenoveerd. Het is rustig gelegen en de appartementen hebben alle een schitterend mooi uitzicht over het strand en de zee.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook fijn dat je je hond mag meenemen, dat is echt een pluspunt.
Ik kan iedereen aanraden om eens een keer naar strandhuis te komen om met eigen ogen te zien hoe fantastisch het hier is!!!

"Vies verouderd appartement! Nooit meer!!"
Andre
13-7-2011 Appartement rook zeer MUF, je wordt letterlijk weggeblazen door de muffe lucht als je binnenkomt. Het appartement ligt leuk aan de boulevard (zeer gehorig), het is echter wel nog een kilometer lopen naar het druk bezochte centrum van noorwijk. Inrichting is zeer eenvoudig, er stond een bankstel die je bij het grofvuil zou kunnen vinden. Slaapkamer zeer krap; net genoeg ruimte om rond het bed te lopen. Tja.. het appartement was dus wel compleet met alles erop en eraan, maar veel verouderde, gebruikte spullen en op sommige spullen veel mensenharen(HONDENHAREN?!?) bijvoorbeeld het dekbed. Erg smerig!! Net als de sigarettenpeuken op de veranda.
Al met al eens maar nooit meer!! Het weer maakte veel goed aangezien wij eind juni hier op vakantie waren.

met jonge kinderen
"Superlocatie voor mooie prijs"
Jessica
27-10-2009 Vriendelijk personeel, fijn ruim appartement en fantastisch uitzicht! En dat voor zo'n mooie prijs! Aanrader!

met partner, Sept. 2009
"Fijne week gehad"
Anna M.
12-9-2009 Net een week in een Appartement type V in Strandhuis gezeten. Het is ons erg goed bevallen.

Pluspunten: De locatie; de boulevard is lekker rustig en het uitzicht vanuit het appartement was fantastisch. Het personeel was vriendelijk en we hadden een heel nieuwe keuken. We zaten eerst in een studio, maar dat was niet helemaal hoe we ons verblijf hadden voorgesteld; dit gemeld bij de receptie en geen probleem we mochten gewoon verhuizen naar een ander appartement en geen extra kosten ed. Het hondenstrand zit vlak voor het complex en het centrum ligt ook op loopafstand.

Minpunten: De inrichting van het appartement. Ze zijn op zich wel goed uitgerust en alles, maar ze mogen wel een keer een opfrissing gebruiken (nieuwe vloeren en schilderen zou al een wereld van verschil maken).

Alles in alles vonden we het fantastisch en komen wij terug!

met oudere kinderen
"Heerlijk aan zee"
Kyra
21-6-2009 We hebben een weekend lekker gezeten in appartement 16 in de Strandhuis Appartementen. Er zat een nieuwe badkamer in en die was erg mooi. Het uitzicht was vooral adembenemend, ook naar Katwijk toe over de duinen heen. Voor de rest een simpel appartement maar wel gewoon goed en voor ons fantastisch. Ook leuk dat de hond meekon.

"Super gehad"
Karin
8-8-2008 Echt een aanrader. Het uitzicht is super. De appartement waren eenvoudig maar toch volledig ingericht.

met partner, Jan. 2008
H. Kroon
16-2-2008 Wij hadden een appartement op de begane grond.
Het was er ruim en schoon. Mooi uitzicht op de zee. Op 15 minuten loopafstand van centrum Noordwijk.
Een heel groot min punt was voor ons dat het erg gehorig was. Je hoort precies wat de mensen boven je doen. Als je overweegd hier heen te gaan kun je beter een appartement vragen op de bovenste etage. Heb je ook nog een super uitzicht. Voor de rest was de prijs/kwaliteit prima en het ontbijt was ook heerlijk!

Bezienswaardigheden in Noordwijk / Noordwijk aan Zee