Hotel Palace**** in Noordwijk / Noordwijk aan Zee Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Palace****

Hotel Palace**** Noordwijk / Noordwijk aan Zee

Beoordelingen Hotel Palace****

Pickeplein 8, 2202 CL, Noordwijk / Noordwijk aan Zee
Hotel Palace scoort een 8,0 uit 10, op basis van 108 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Palace**** in Noordwijk / Noordwijk aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Hotel Palace**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Palace**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Palace**** met andere accommodaties in Noordwijk / Noordwijk aan Zee.

107 beoordelingen over Palace****

met partner, Mrt. 2012
"Weekendje geniten van strand en zee"
Leoni & Leo
25-3-2012 We kregen bij aankomst de kans voor upgrade. Helaas viel dat tegen! Kamer was niet bijzonder, vieze druif lag op de grond, badkamer was dezelfde als in andere kamer. 2 flatscreens, maar je kan toch maar 1 tegelijk kijken, zithoekje was erg klein, kortom niet de moeite waard. Ligging van hotel wel goed, dicht bij zee en strand en 's avonds ideaal voor restaurants. Ontbijt was goed en uitgebreidt!

"Heerlijk ontspannen!"
RobbieGoesGlobal
22-3-2012 Onlangs een heerlijk verblijf gehad in Palace Hotel. Via de site een kamer geboekt met korting waarbij we de kamer geupgrade hebben bij aankomst (zie tips!). Het ontbijt is heerlijk uitgebreid. De eerste ochtend hebben we dit op de kamer genoten. Balkondeur open met de eerste zonnestralen van 2012! Het hotel ligt slechts 5 minuutjes lopen van het strand. Ideaal. Service in het hotel was prima. We hebben helaas geen mogelijkheid gehad om te dineren in het hotel, maar het restaurant zag er prima uit. Warme rode kleuren en niet te groot. Het hotel heeft ook nog een Wellness gedeelte en een zwembad gedeelte. Badjassen zijn niet inclusief, maar handdoeken liggen er wel. Wij hadden het zwembad en sauna en jacuzzi baden voor onszelf. Het hotel zat wel vol, maar er leek een groot congres te zijn, dus de rest van de faciliteiten waren heerlijk rustig en schoon. Al met al een super weekend gehad!

"Palace hotel Noordwijk"
jacquelinejongenele...
20-3-2012 Twee nachten in Palace hotel Noordwijk overnacht. Prachtig hotel met mooie kamers. Voor een aantrekkelijke bedrag konden we onze kamer upgraden naar een ruimere kamer. Zeer netjes en schoon en fijne bedden. Ontbijt is prima, een uitgebreid buffet, maar niet bijzonder.
Jammer dat het parkeertarieven voor de garage onder het hotel erg hoog is. (22 euro per nacht) In de upgrade zat ook het parkeren, waardoor het betaalbaar was. Verder stond op onze bevestiging dat we gebruik konden maken van gratis wifi, maar dit bleek alleen het eerste half uur gratis te zijn. Het hotel ligt aan een rotonde waarvan een weg uitkomt bij het strand. Te voet ben je met een paar minuutjes op het strand en er zijn veel restaurantjes in de buurt. We hebben een prima korte vakantie gehad en willen zeker nog eens terug komen.

"Fijn weekend"
H.O.
4-3-2012 hotel oogt zowel van buiten als van binnen erg netjes
Ontbijt is prima, alles aanwezig met een prima bakje koffie , receptie goed, kamer groot, voor ons prima indeling met een min of meer apart zit gedeelte, goed liggend en groot bed en alles goed schoon, aparte toilet en nette douche
Ligging nog geen 5 min van strand, dus alles ideaal !!!!!!?????
niet helemaal, op de kamer 2 tv's een kleine achter het bed en een iets grotere in het zit gedeelte en deze werkte niet en op de melding kreeg ik een onduidelijk antwoord, van Signaal niet goed en het zou ook niet terug komen. Vraag ik mij af wat doet die tv op de kamer???
toch niet alleen voor de show????
bleef over die kleine achter het bed
Dit kan niet waar zijn voor zo'n hotel
In alles zo net en dan een tv!!!!!!!!! het mag geen tv heten
En wat geen signaal , ik vond het een zeer vage reden
Hoort gewoon een flat screen(tje te hangen wie het doet
Jammer voor de rest echt genoten en gewoon een erg goed hotel
cijfers hadden hoger gekund

met partner, Feb. 2012
"Nachtje weg"
Petra
23-2-2012 Prima hotel maar kan beter! Hotel via een aanbieding op Hotelspecial geboekt, waardoor we superiorkamer + ontbijt hadden voor een 'koopje'.
Zonder aanbieding zou ik alleen niet zoveel geld uit willen geven aan dit hotel. Dan zijn er betere hotels in omgeving.
Pluspunten: fijne ligging, ruime kamers, fijne bedden. Ontbijt is goed en uitgebreid.
Minpunten: absurde parkeerkosten per nacht (rond de 21 euro). Wij vinden dat geen service naar je gasten toe. Kamer ruim maar gedateerd (oude TV's en gedateerde meubels).

met partner, Jan. 2012
"Tophotel op Toplocatie"
jcolijn
31-1-2012 Palace Hotel is een top 4 stars Hotel, met prachtige ligging en bijzonder fraaie kamers, met name op de vijfde etage exetutive rooms.
Met slaapkamer en woonkamer, met 2 t.v.s en fantastische bedden.

met vrienden, Jan. 2012
"Goed hotel"
Cindy
29-5-2012 In januari een weekendje in dit hotel verbleven in een deluxe kamer. Mooie grote en nette kamer. Nog een welnessdagje gedaan, wat ook heerlijk was. Als je een welnessdagje in het hotel doet, dan krijg je je parkeergeld terug. Dit was in eerste instantie niet bekend bij de receptie, maar nadat we een meisje van het welnesscentrum erbij hadden gehaald, werd dat opgelost. Verder was het ontbijtbuffet super.

met partner, Dec. 2011
"Uitstekend hotel, maar met verbeteringspuntjes"
Dennis
6-1-2012 Eind december vlak na de kerst hier met z'n tweetjes gezeten. Een prachtig hotel met een uitstekende ligging. En alle faciliteiten in het hotel zelf aanwezig. Via touroperator een Superior room geboekt zonder ontbijt.
Prachtige nette kamer (schoon) met een uitstekend groot 2-persoonsbed. Onze kamer zat aan de voorkant van het hotel, maar geen geluidsoverlast, aangezien het slaapgedeelte achterin de kamer zat (en niet aan de raamkant). Mooie douche, apart toilet en een ligbad.

Het is inderdaad een 4-sterren hotel maar heeft een paar kleine manco's (in mijn ogen).

-Ontbijt, Wifi en parkeren is uitzonderlijk duur. 27,50 p.p. voor ontbijt, 22,50 om te parkeren en betalen voor gebruik van Wifi is niet echt meer van deze tijd. Voor een ontbijt betaal je bij de meeste hotels de helft!
- Hoewel een luxeprobleem; de tv's zijn ook wat 'outdated' in deze tijd en voor zo'n hotel had ik toch eigenlijk wel een flatscreen verwacht, ipv deze teletoeters.

met partner, Dec. 2011
"Lekker uitwaaien"
Kirsten Dietz
4-1-2012 Ruime kamer met alle voorzieningen, alleen welness ruitje incl zwembad aan de kleine kant en als het druk is erg snel vol, zeker voor een hotel in deze prijsklasse.

met oudere kinderen, Nov. 2011
"Super gelegen luxe hotel"
A. Nan
12-11-2011 We hadden echt een luxe verwenweekeinde in het hotel.Prachtige art-deco inrichting en prima service. Hond mag mee en dat is bijzonder voor luxe hotel, maar is wel wat aan de prijzige kant. Wel leuk was dat er ook een waterbak in de kamer klaar stond. Heerlijk ben en aparte, fijne stoomdouche. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend door aanbiedingsprijs waardoor ook parkeren onder hotel goed betaalbaar was en lekker luxe natuurlijk.Uitstekend restaurant en heel uitgebreid ontbijt.

Bezienswaardigheden in Noordwijk / Noordwijk aan Zee