Hotel Palace**** in Noordwijk / Noordwijk aan Zee Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.679 bezoekers online

Beoordelingen Hotel Palace****

-4  °C

4 februari 2012

Hotel Palace**** Noordwijk / Noordwijk aan Zee

Hotel Palace scoort een 8,0 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Palace**** in Noordwijk / Noordwijk aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Hotel Palace**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Palace**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Palace**** met andere accommodaties in Noordwijk / Noordwijk aan Zee.

101 beoordelingen over Palace****

met partner, Jan. 2012
Tophotel op Toplocatie
jcolijn
31-1-2012 Palace Hotel is een top 4 stars Hotel, met prachtige ligging en bijzonder fraaie kamers, met name op de vijfde etage exetutive rooms.
Met slaapkamer en woonkamer, met 2 t.v.s en fantastische bedden.

met partner, Dec. 2011
Uitstekend hotel, maar met verbeteringspuntjes
Dennis
6-1-2012 Eind december vlak na de kerst hier met z'n tweetjes gezeten. Een prachtig hotel met een uitstekende ligging. En alle faciliteiten in het hotel zelf aanwezig. Via touroperator een Superior room geboekt zonder ontbijt.
Prachtige nette kamer (schoon) met een uitstekend groot 2-persoonsbed. Onze kamer zat aan de voorkant van het hotel, maar geen geluidsoverlast, aangezien het slaapgedeelte achterin de kamer zat (en niet aan de raamkant). Mooie douche, apart toilet en een ligbad.

Het is inderdaad een 4-sterren hotel maar heeft een paar kleine manco's (in mijn ogen).

-Ontbijt, Wifi en parkeren is uitzonderlijk duur. 27,50 p.p. voor ontbijt, 22,50 om te parkeren en betalen voor gebruik van Wifi is niet echt meer van deze tijd. Voor een ontbijt betaal je bij de meeste hotels de helft!
- Hoewel een luxeprobleem; de tv's zijn ook wat 'outdated' in deze tijd en voor zo'n hotel had ik toch eigenlijk wel een flatscreen verwacht, ipv deze teletoeters.

met partner, Dec. 2011
Lekker uitwaaien
Kirsten Dietz
4-1-2012 Ruime kamer met alle voorzieningen, alleen welness ruitje incl zwembad aan de kleine kant en als het druk is erg snel vol, zeker voor een hotel in deze prijsklasse.

zakelijk
Slechte service
Mark
21-11-2011 Verbleef hier 13 / 14 oktober 2011

Kamers en hotel zijn netjes echter service is slecht. Twee voorbeelden:

- om 7 uur 's ochtends begon men met het vervangen van matrassen met een traplift tegen de voorgevel omdat de matrassen via het raam naar binnen gingen. Gevolg zware vrachtwagen voor de deur met lopende motor en een traplift die veel lawaai maakt. Onder luid geschreeuw van zowel de mannen die het werk deden als het hotel personeel. Onbegrijplijk voor een dergelijk hotel. Hierop de manager aangesproken en de reactie was dat het nu eenmaal moest gebeuren.

- Nadien nog gebeld ivm mogelijk vergeten item in het hotelkamer, waarbij je verwacht dat dit bij een receptie wel bekend zou moeten zijn. Zij konden op zondag geen antwoord geven en ik zou worden teruggebeld dit gebeurt niet binnen een termijn die je daarvoor zou verwachten.

met oudere kinderen
Super gelegen luxe hotel
A. Nan
12-11-2011 We hadden echt een luxe verwenweekeinde in het hotel.Prachtige art-deco inrichting en prima service. Hond mag mee en dat is bijzonder voor luxe hotel, maar is wel wat aan de prijzige kant. Wel leuk was dat er ook een waterbak in de kamer klaar stond. Heerlijk ben en aparte, fijne stoomdouche. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend door aanbiedingsprijs waardoor ook parkeren onder hotel goed betaalbaar was en lekker luxe natuurlijk.Uitstekend restaurant en heel uitgebreid ontbijt.

Volgende keer weer en dan met de kleine erbij.
Fam. Wils
18-10-2011 Mooie kamer, voorzien van een uitstekend groot bed, ruime badkamer met stoomcabine/douche en apart toilet. Het ontbijt was heel uitgebreid en lekker. Parkeren onder het hotel was perfect met ruime plaatsen, tegen een goed tarief (€ 10,- pd). Dicht bij Leiden en Haarlem, maar Noordwijk aan zee heeft ook genoeg te bieden.

De fitnessruimte was ook voor de ervaren sporter luxe en compleet te noemen.

Een aanrader.

met vrienden, Sept. 2011
Aanrader!
Wim Kruyt
20-9-2011 De kamers zijn uitstekend en zeer compleet met een ontbijtbuffet met veel verse producten en ruime keus.
We hebben in restaurant Chatillon genoten van een topdiner en wijnen. De bediening was dik in orde en heeft bijgedrage aan een prachtige avond. Waar vindt je dit nog!?
Parkeren, geen probleem in de ruime parkeergarage.

Kortom een aan te bevelen locatie met uitstekend prijs/kwaliteit verhouding.

met partner, 2011
Rectificatie
Sabine
30-7-2011 Over onderstaand verhaal heb ik een mail gestuurd naar het Palace hotel. Binnen een dag een reactie; we mogen nog een nachtje komen slapen! Top service dus!

Deze keer minder!
Sabine
29-7-2011 Voor de 2e keer in het Palace Hotel geweest. De kamers zijn erg mooi. Vooral de douche met massagestralen/stoomcabine zijn erg lekker!
Wij kwamen vooral terug voor de heerlijke bedden.
Helaas hadden we deze keer pech... Er was een test met een nieuw matras. Dit matras was gevuld met veertjes. Lekker zacht dus. Helaas staken de 'steeltjes' van de veren door het beddengoed heen, waardoor je je gewoon open haalde bij het omdraaien!
Ik heb dit de volgende ochtend bij de receptie gemeld. Er werd gereageerd met "Ja, sorry mevrouw, maar we moeten dit matras toch testen..." Verder geen compensatie of wat dan ook. De test was ook maar op één kamer. ( Voor degenen die nog heen moeten; kamer 1210!)
Verder vond ik het raar dat er bij betaling werd gevraagd of je een euro wilde doneren aan het goede doel. Deze zou ze dan meteen op de rekening zetten. Op zich natuurlijk niet erg, maar wij voelden ons erg voor het blok gezet. Het is naar mijn idee klantvriendelijker om een pot neer te zetten ofzo.

Goed hotel
linda
24-7-2011 Prima verblijf gehad samen met mijn dochter van vier jaar. Standaard kamer, op 'verdieping' -2. Kamer met balkon wat grenst aan parkeerterrein van winkelcentrum. Ook was de parkeergarage makkelijk te bereiken. Zoals anderen al hebben gezegd: het zwembad is niet groot; gewoon klein. Vlakbij welness gedeelte is een leuke kinderspeelkamer/ruimte met grote legoblokken, ballenbak en speeltoestel met glijbaantje. Ligging hotel is uitstekend. Ontbijt was zeer uitgebreid. Tot slot; de uitrijkaart voor de parkeergarage was op de uitcheckdag nog de hele dag geldig.

zakelijk (3)
alleenreizend (2)