Beoordelingen Vakantiepark Duinrust***

26 mei 2013

Duinrust***
Beoordelingen Vakantiepark Duinrust***
Randweg 6, 2204 AL , Noordwijk / Noordwijk aan Zee
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Duinrust*** in Noordwijk / Noordwijk aan Zee, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Duinrust*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Duinrust scoort een 9,2 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Duinrust*** in Noordwijk / Noordwijk aan Zee, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Duinrust***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Duinrust*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Vakantiepark Duinrust*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Vakantiepark Duinrust*** met andere accommodaties in Noordwijk / Noordwijk aan Zee.

7 beoordelingen over Duinrust***

6,7
9,5
met jonge kinderen, Mei 2013
"Ligging niet zoals website doet voorkomen"
Barbara
Onderkomens
7-5-2013 Afstand tot strand is zeker meer dan de 1200 meter die wordt aangegeven, en zeker geen 10 minuten lopen, maar 10 minuten met de fiets! Niet te doen voor mensen die slecht ter been zijn. Wel mooie bungalows qua inrichting. Helaas staan bungalows dicht op elkaar. Ligt naast Bungalowpark Tulp en Zee.

met partner, Feb. 2013
"Fantastisch!"
jaci
Onderkomens
14-2-2013 Bungalows zijn heel mooi, sfeervol en van alle gemakken voorzien.
Bungalow was superschoon!!
Eigenaresse van het park erg vriendelijk.
Vanaf het park loop je binnen 200 meter het bos/duingebied in en op 1km afstand sta je op het strand , dus voor kinderen ideaal om te spelen.
Ook voor honden ideale omgeving

met partner, Sept. 2012
"Super mooie accomodatie"
Bandsma
Onderkomens
14-9-2012 De accommodatie is erg mooi en schoon. De ligging is op loopafstand van een mooi duingebied en strand. Park is erg rustig. Wij komen zeker nog een keer terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Duinrust*** bij:

met partner, Juni 2012
"We gaan zeker nog eens terug"
Wim de Maat
Onderkomens
15-6-2012 Wij hebben een verblijf van een week achter de rug op dit park ( 8 juni t/m 15 juni 2012 ) en wij zijn zeer tevreden, het verblijf is fantastisch. Zo'n mooie woning hebben wij nog nooit gehad alles er op en er aan. Ook het gebied is mooi zeker als je van fietsen houdt, je kan alle kanten op door de duinen fietsen naar Den Haag, Leiden, Amsterdam. Het park is wel iets voor de wat ouderen onder ons en die van rust houden, voor gezinnen met kinderen vinden wij het iets minder geschikt, er is wel een kleine speeltuin aanwezig sinds dit jaar.

Gewoon een mooi park met hele mooie woningen en voor iemand die van rust houdt.

met partner, Nov. 2011
"Perfecte accommodatie"
Richard en Anita
Onderkomens
25-11-2011 Wij hebben een geweldige tijd gehad bij Duinrust.
Helemaal tot rust gekomen op een perfecte lokatie.Het huis was van alle gemakken voorzien, luxe uitvoering en erg schoon!!!
Bedden liggen geweldig en slaapkamers erg ruim.
Groot pluspunt is het gratis wireless internet.
Prijs van het huis is heel goed betaalbaar, zeker gezien de luxe klasse.
Wij zijn er 4 weken geweest in November en hebben ons geen seconde verveeld daar het erg centraal ligt t.o.v amsterdam, den haag, scheveningen, zandvoort etc.

Dus ook bij een regenachtige dag voldoende vermaak.
We willen het team van Duinrust erg bedanken en zullen zeker weer gebruik maken van de accommodatie als we iets in deze omgeving zoeken.

"Zeer ruim vakantiehuis"
Ton
17-9-2011 Vakantiehuis was ruim en van alle gemakken voorzien. Ligging was optimaal, je bent binnen 1 minuut in het bos en binnen 10 minuten aan zee, ideaal voor onze hond. Met de auto ben je zo op de boulevard van Noordwijk, en ook Lisse en Hillegom zijn fijne plaatsjes voor door rond te slenteren. Vriendelijke en behulpzame eigenaars van het park.

met vrienden, Sept. 2011
"Geweldig vakantiehuisje in Noordwijk aan Zee"
Em
Onderkomens
8-10-2011 De eerste indruk van het huisje was zeer positief. Een mooi ingericht en zeer schoon vakantiehuis!! Bij de receptie zijn ze vriendelijk en behulpzaam. We komen hier graag nog een keer terug! Een echte aanrader voor een weekendje weg in Noordwijk aan Zee. De hond mag mee en je kunt heerlijk in de bossen, duinen of op t strand wandelen...

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?