Vakantiepark Duinpark De Witte Raaf in Noordwijk / Noordwijk aan Zee Nederland beoordelingen 6.6 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Duinpark De Witte Raaf

6,3
6,1
6,7

Vakantiepark Duinpark De Witte Raaf Noordwijk / Noordwijk aan Zee

Beoordelingen Vakantiepark Duinpark De Witte Raaf

Duindamseweg 7, 2204 AR, Noordwijk / Noordwijk aan Zee
Vakantiepark Duinpark De Witte Raaf scoort een 6,6 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Duinpark De Witte Raaf? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Duinpark De Witte Raaf in Noordwijk / Noordwijk aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Vakantiepark Duinpark De Witte Raaf vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Vakantiepark Duinpark De Witte Raaf met andere accommodaties in Noordwijk / Noordwijk aan Zee.

38 beoordelingen over Duinpark De Witte Raaf

6,2
6,3
met vrienden, 2011
"Geweldig weekend"
saskia de groot
Onderkomens
8-12-2011 Afgelopen weekend sinterklaas gevierd met vrienden en vriendinnen. Twee fantastishe huisjes naast elkaar gekregen. Service was top. Super omgeving en Noordwijk is een aanrader. Mooie strandpaviljoens

met een groep, Okt. 2011
"Super huisje en hondvriendelijk park"
Ingrid
Onderkomens
24-10-2011 Fijn huisje met alles erop en eraan. Goede service. Schoon park. Wij konden onze honden meenemen, super!!!! Ligging vlak bij het strand en centrum van Noordwijk aan zee. Geweldig dat je ook gewoon van vrijdag t/m dinsdag kan boeken.
Wij komen zeker terug!
Ingrid

met een groep, Sept. 2011
"Nooit meer!"
g_vroomans
Onderkomens
6-9-2011 Boeking (vrijstaand) is fout gegaan waardoor we een ander huisje (geschakeld) kregen,niet geaccepteerd.Toch vrijstaand huisje met kapotte oven,hiervoor een kleine aparte oven op aanrecht.Verder geen tegemoetkoming. Sleutel krijg je inderdaad pas om 16.00 uur, eerder is deze niet aanwezig ivm schoonmaak,zegt men. Vervolgens wordt deze exact om 16.00 uit een kastje gehaald die tijdens mijn aanwezigheid echt niet open is geweest. Wees gewoon eerlijk en zeg dat dat gewoon de regels zijn.
1 Badkamer+wc: geen putje, ventilatie werkt niet, 4 dagen waterballet. Lampen kapot, kleerkast stond voor een lamp in slaapkamer,kledinghaak gemaakt van omgebogen stuk ijzer, twee bedden veel te hard, beginnend schimmel op slaapkamerraam wat duid op onvoldoende schoonmaak.Geen controle, wel bij vertrek een vriendelijke man aan de deur met de vraag of alles nog heel is ;-). Je betaald naast de huur o.a verplichte linnenhuur van 10,50 pp. Daarbij wordt er van je gevraagd deze zelf bij vertrek eraf te halen.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Duinpark De Witte Ra...

met een groep, Aug. 2011
"Echt jammer!"
Astrid
Onderkomens
30-8-2011 Wat een sfeerloos huisje dankzij het allergoedkoopste meubilair/sanitair en onvriendelijke verlichting. Daar hadden we toch echt iets meer van verwacht, zeker voor de prijs die je hier betaalt. De locatie is geweldig, maar dat zou toch niet het enige moeten zijn...

met vrienden, Aug. 2011
"Viel echt tegen..."
Machteld
Onderkomens
29-8-2011 Ons huisje was niet schoon bij aankomst. De inrichting & interieur echt zeer oudewets en viezig: douchegordijn/ half bad en douche, wasbak liep niet goed door... De locatie vlakbij het strand is heerlijk maar het huisje zelf viel echt tegen! Zeker als je het vergelijkt met wat je ervoor betaalt. Erg jammer..

met vrienden, 2011
"Mist nog heel veel"
Anoniem
Onderkomens
12-8-2011 Er was telefonisch contact geweest om eerder in het huisje te mogen. Hier was niks over bekend waardoor we wel onze spullen buiten het huisje mochten zetten maar niet het huisje in mochten. De sleutel was nog niet beschikbaar. Maar we bleven de hele tijd bij de receptie wachten en om 4 uur deed de receptionist een deurtje open waar onze huissleutel hing (hing dus al een hele tijd...) Schoonmaak is onwijs slecht, ik heb ze 10 minuten bezig gezien en er ligt een heel stofnest onder de bedden. We hadden ook geen warm water midden in de vakantie, gebeld naar de storingsdienst maar die kon het niet oplossen. Volgende dag kregen we een monteur en die vroeg waarom we de radiator uit hadden gezet (??) en dat het systeem opnieuw opgestart moest worden. Kortom er is nog veel werk aan de winkel...

met vrienden, Juni 2011
"Schone bungalows"
Gert Schuurman
21-8-2011 we waren zeer tevreden over de bungalows. Goed ingercht, schoon en voorzien van alle benodigdheden.

met vrienden, Feb. 2011
"Leuke villa nabij het gezellige Noordwijk"
Sophie
Onderkomens
17-2-2011 Afgelopen weekend met vrienden het type Parel gehuurd. Top met twee slaapkamers en twee badkamers.

Prachtig wandel- en fietsgebeid en Noordwijk is een aanrader.

met partner, Jan. 2011
"Heerlijk wandelen"
mevrouw Bouwmeester
Onderkomens
24-2-2011 heerlijk even een paar dagen uitwaaien op het strand en 'savonds lekker eten in Noordwijk op de boulevard.Zeer leuke omgeving die erg toeristisch is ingesteld. de huisjes zien er goed uit.

met partner, Dec. 2010
"Rustig park, mooi gelegen"
Eric
Onderkomens
14-3-2011 De Witte Raaf is een bungalowpark met vrijstaande en halfvrijstaande bungalows. Het park is mooi gelegen bij Noordwijk en vlakbij de zee. Een mooie omgeving om te wandelen, fietsen en uit te waaien aan het strand.

De bungalow was luxe uitgerust met zeer veel voorzieningen en gelegen aan de rand van het park met een schitterend uitzicht over omgeving. Zeker in het voorjaar als de bollenvelden in bloei staan.
Ondanks dat wij daar tijdens de kerstdagen waren hebben wij nauwelijks iets gemerkt van andere gasten, het was erg rustig op het park.

Kortom: een aanrader.

Bezienswaardigheden in Noordwijk / Noordwijk aan Zee