Hotel De hotels van Oranje***** in Noordwijk / Noordwijk aan Zee Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel De hotels van Oranje*****

Hotel De hotels van Oranje***** Noordwijk / Noordwijk aan Zee

Beoordelingen Hotel De hotels van Oranje*****

Koningin Wilhelmina Boulevard 20-31, 2202 GV, Noordwijk / Noordwijk aan Zee
Hotel De hotels van Oranje scoort een 8,2 uit 10, op basis van 80 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De hotels van Oranje*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De hotels van Oranje***** in Noordwijk / Noordwijk aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Hotel De hotels van Oranje***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel De hotels van Oranje***** met andere accommodaties in Noordwijk / Noordwijk aan Zee.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

79 beoordelingen over De hotels van Oranje*****

met partner, Apr. 2012
"Luxe hotel"
R & S
16-4-2012 Keukenhof arrangement gewonnen!!
Mooi hotel,nette en schone kamer...
Goede service en vriendelijk personeel
Ontbijt uitmuntend!! Eten bij het elfde gebod hebben wij als slecht ervaren.
Zwembad mooi en schoon.

met partner, Mrt. 2012
"Mooi hotel direkt aan zee"
Manon
2-4-2012 Arrangement "Soldaat van Oranje" geboekt, musical is geweldig en zeker een aanrader (t/m juli mogelijk!).
Hotel ligt mooi direkt aan zee, je kunt van hieruit een heerlijke wandeling over het strand maken.
Service en vriendelijkheid van het personeel is perfect, men voelt zich dan ook heel erg welkom in dit hotel.
Kamer in het Oranje hotel was heel erg verzorgd en mooi ingericht, ik vond het bed heerlijk liggen, ondanks meerdere negatieve reacties van andere mensen, maar dat is heel persoonlijk natuurlijk. De badkamer was heel erg netjes, maar iets verouderd (jammer dat er een douchegordijn is!).
Omdat wij de middagvoorstelling hadden bij Soldaat van Oranje, zijn we 's avonds gaan eten bij Beachclub "O". Dit is een geweldig restaurant, met een hele goede keuken en hier was ook het personeel heel erg vriendelijk.
Ontbijtbuffet is heel erg uitgebreid, met voor iedereen wat erbij.
Kortom het hotel is zeker een aanrader, ik vond 1 nacht net iets te kort!

met vrienden, Mrt. 2012
"Leuk voor een nachtje"
alcon
1-4-2012 Een musicalarrangement geboekt Soldaat van Oranje met overnachting in de Hotels Van Oranje. De musical was in 1 woord fantastisch. Het hotel goed te doen voor 1 of misschien ook wel 2 nachtjes. Ruime kamer gekregen maar wel met een vreselijk uitzicht, jammer. Het hotel was echt niet vol dus wellicht hadden ze ons beter een zeezicht kamer aangeboden. Receptie en barmedewerkers erg vriendelijk! De temperatuur op de kamers veel en veel te warm.............bedden ook niet echt lekker. Badkamer verouderd maar wel schoon. Drankjes in hotel redelijk duur. Goed te doen voor een nachtje maar wel erg duur!

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Goed"
Gezinnetje met jong...
3-3-2012 Uitstekend hotel. Helemaal het zwembad (zeker voor de kinderen).
Alleen de kamers zijn aan renovatie toe! Zeker de badkamer.. Achter een douchegordijn douchen in het bad kan niet in een 5-sterrenhotel!

Bediening is vriendelijk.. Minpuntje: zouden iets vaker bij tafel langs moeten komen om drinken enz op te nemen!!

met partner, Jan. 2012
"Prima hotel, slechte bedden"
Leo
28-1-2012 Prima hotel, met mooie ligging vlak aan zee, goede service en ontbijtbuffet. Goed te vinden en makkelijk parkeren. Voor de prijs van een kamer, zijn de bedden echter superslecht, nog minder dan in bijvoorbeeld Center Parcs, doorgelegen, doorgezakt en veren in je achterste, geen optimale nachtrust dus. Wellicht meer geschikt voor jonge stellen.

met partner, Dec. 2011
"Gedateerd"
neal_01
27-1-2012 Samen met mijn vriend ben ik één nacht verbleven in hotel. Echter viel het ons best tegen. De Hotels van Oranje hebben een naam die verwachtigingen schept maar die verwachtingen niet volledig waar maken.

De locatie van het hotel is schitterend, algemene ruimtes op de begane grond zijn netjes (receptie, zwembad, ontbijtzaal).

Echter zijn de wandelgangen en kamers behoorlijk gedateerd en kunnen wel wat verfrissing gebruiken. Geen zaken om echt over te klagen zou je zeggen, maar wel gezien de prijs die er wordt gevraagd voor een overnachtiging in dit hotel. Daarvoor mag je meer verwachten.

met partner, Dec. 2011
"Tegenvallend"
eyhus002
7-1-2012 In december een nacht verbleven in dit hotel. Van buiten ziet het hotel er prachtig uit en de binnenkomst is mooi, maar de gangen in het hotel zijn kaal en ouderwets en toe aan een renovatie. Kamer is mooi maar niet bijzonder. Verwarming tikte continu en soms ging er 's nachts ineens een zoemer af. Service in het steakhouse is vreselijk, wij zijn hier boos weggelopen omdat de bediening werkelijk schofterig is. Overigens is voor de rest de service (check in, zwembad) prima in orde en zeer correct. Ontbijt was prima en uitgebreid maar kan nog wel iets meer klasse uitstralen, bijvoorbeeld door een oplossing te vinden voor de koffieautomaat. Al met al is het een prima, schoon, hotel waar je best in kan overnachten. De prijs is echter buitenproportioneel en voor die prijs levert het hotel echt te weinig.

met partner, Nov. 2011
"Mooie kamers, mooie ligging"
mprenger
26-11-2011 hadden prijs gewonnen in het 5 sterren hotel van Oranje, incl. beautybehandeling en massage en 3 gangen diner incl. wijnarrangement. FANTASTISCH. Alleen jammer dat het zwembad gerenoveerd werd. Dat nodigde niet uit om een baantje te zwemmen met de bouwvakkers er om heen,

met partner, Nov. 2011
"Heerlijk"
Anja Papeleu
12-11-2011 Net terug van nachtje hotels van Oranje. Proberen ieder jaar 2x te gaan. Was weer heerlijk eten drinken sauna. Pluim voor receptionist Vincent als er iets is lost hij het onmiddelijk op. Tot snel weerziens.

met een groep, Okt. 2011
"Prima hotel"
Annelies
14-11-2011 Goede indruk, alles goed verzorgd. We waren met een groot gezelschap. De hotelbar hadden we voor ons alleen. Het eten in de orangerie vonden we wat tegenvallen. Kamer op de begane grond (geen zeezicht helaas) was goed, maar aan de kleine kant, net als de badkamer. Bij thuiskomst kwam ik er achter dat ik iets had laten liggen op de kamer. Dit heeft de afdeling Housekeeping direct opgestuurd en had ik de volgende dag al weer in huis. Goede service.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Bezienswaardigheden in Noordwijk / Noordwijk aan Zee