Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Tulp & Zee***

Bungalowpark Tulp & Zee***
Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Tulp & Zee***
Randweg / Tulp & Zee 1, 2204 CW, Noordwijk / Noordwijk aan Zee
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bungalow Bungalowpark Tulp & Zee*** in Noordwijk / Noordwijk aan Zee, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bungalow Bungalowpark Tulp & Zee*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bungalow Bungalowpark Tulp & Zee scoort een 8,2 uit 10, op basis van 93 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bungalow Bungalowpark Tulp & Zee*** in Noordwijk / Noordwijk aan Zee, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bungalow Bungalowpark Tulp & Zee***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bungalow Bungalowpark Tulp & Zee*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Bungalow Bungalowpark Tulp & Zee*** vinden. Je kunt 1 video van Bungalow Bungalowpark Tulp & Zee*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Bungalow Bungalowpark Tulp & Zee*** met andere accommodaties in Noordwijk / Noordwijk aan Zee.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

86 beoordelingen over Bungalowpark Tulp & Zee***

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Absoluut een aanrader"
Ammerens Tiersma
15-4-2013 Dit park straalt rust uit en doet lekker luxe aan. Mooie huisjes en dichtbij leuke uitstapjes.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Prima"
Schuurbiers
9-4-2013 Huisje mooi van binnen zeker beneden! Boven wat kleiner. Wifi niet duur redelijke snelheid. Afstand strand aardig stukje lopen. Leuke speeltuin helaas geen zwembad.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Een aanrader!"
Ingrid Hoornstra
5-4-2013 Wij zijn net thuis van een midweek Tulp en Zee (huisje nr.15). Wij hebben het heerlijk gehad. De zaterdag voor vertrek heb ik nog een mail gestuurd of wij een huisje hadden met traphekje, dat bleek het geval. Alleen bij aankomst.. geen hekjes. Dit hebben we gemeld en er is gelijk actie ondernomen en er zijn alsnog 2 hekjes geplaatst. Als tegemoetkoming kregen we de kinderstoel voor niets. Prima opgelost! Ik vond het huisje opvallend schoon en alles was keurig netjes. Ons huisje lag heerlijk beschut maar toen wij een rondje liepen over het park viel het ons op dat niet alle huisjes (al) zo beschut door beplanting waren als die van ons. Onze beplanting was denk ik net wat ouder. Wat ik wel storend vond waren onze achterburen die met 2 honden op het park waren en steeds 1 hond kwijt waren en het nodig vonden om via onze tuin voor onze ramen langs achter hun hond aan gingen. Beetje jammer. Honden mogen ook niet los. En ik ben toch een paar keer flink geschrokken.

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Leuk park."
Sandra
26-3-2013 Mooie huisjes met alles er in, ook wasmachine en droger.
Op de foto´s lijkt het huis groter dan in werkelijkheid.
Wij hebben genoten van een relaxt weekendje.
Een tip is om een bos/duinwandeling te maken, dat is er dichtbij.
Een minpunt is dat de hondendrollen in het gras/de tuin bij het huis lag.

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Leuk rustig park"
gabe_reinders
15-3-2013 leuk park met mooie huisje met vloer verwarming. onze kleine van 8 maand kon heerlijk kruipen over de grond. lekker dicht bij zee en Noordwijk zelf 5 km of zo.

met oudere kinderen, Feb. 2013
"Schoon en rustig plekje"
beerebootje
26-2-2013 Even een weekendje met z'n zessen er tussen uit.
20 minuten lopen naar het strand. Prima schoon huisje. Voorzien van wasmachine, droger, vaatwasser. En tv. Eten bij het lieverdje in noordwijk binnen is altijd feest, wel even bespreken. Het menselijk lichaam bestuderen in CORPUS, Oegstgeest bij leiden is leuk om te doen.

met partner, Feb. 2013
"Fijn weekend"
diana
11-2-2013 mooi huisje, nagenoeg in nieuwstaat. en schoon. redelijk royale woonkamer, enige aanmerking ietsje kleine t.v. ...boven ruim genoeg. dichtbij duinen en strand, leuk wandelen en fietsen. dichtbij Zantvoort binnen half uur ook in Haarlem. ookj Leiden en Delft in de buurt. op park geen horeca, maar genoeg in Noordwijk aan Zee.

met partner, Nov. 2012
"Geweldige plek zeker met honden!"
Agnes en Annemie
29-11-2012 Ruime accomodatie, met nette inrichting en goed verzorgd. Service was heel goed! Snel in bos, duin en strand. Honden mochten lekker los. Dicht bij twee leuke plaatsen, Noordwijk en Noorwijkerhout. Kortom we hebben een fijne midweek op deze plek vertoefd en is voor herhaling vatbaar.

met partner, Sept. 2012
"Perfecte bungalow dichtbij duinen,bossen en zee"
Otto
28-9-2012 Hebben een heelrijke midweek in dit bungalowpark verbracht. Op park zelf niets te beleven maar perfecte bungalow, schoon en van alle gemakken voorzien. Miste ook traphekje (voor hond:)) maar er zijn volgens receptie een aantal bungalows met wel een traphekje> even naar vragen.
Nauwlijks 10 min lopen naar prachtig natuurgebied waar je uren ( met hond grotendeels los) kunt wandelen.Zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Heerlijk rustige plek en luxe"
Michelheikamp
9-9-2012 Het is een kleinschalig, rustig en net park.
De huisjes zijn ruim van opzet, redelijk luxe en goed schoon.
Het park ligt vlak bij zee en is goed bereikbaar,

Voor kinderen: er ontbreekt helaas een traphekje. Het is leuke (kleine) speeltuin, maar voldoende voor een weekend, midweek of week met (kleine) (kinderen (als het lekker weer is). Voor kinderen is er in de directe omgving niet veel anders te doen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?