Bungalow Bungalowpark Puik en Duin***** in Noordwijk / Noordwijk aan Zee Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.556 bezoekers online
Home > Nederland > Zuid-Holland > Noordwijk / Noordwijk aan Zee > Bungalow Bungalowpark Puik en Duin*****

Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Puik en Duin*****

-3  °C

10 februari 2012

Bungalow Bungalowpark Puik en Duin***** Noordwijk / Noordwijk aan Zee

Bungalow Bungalowpark Puik en Duin scoort een 9,3 uit 10, op basis van 61 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Bungalowpark Puik en Duin*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Bungalowpark Puik en Duin***** in Noordwijk / Noordwijk aan Zee, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Bungalow Bungalowpark Puik en Duin***** vinden. Je kunt 1 video van Bungalow Bungalowpark Puik en Duin***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Bungalow Bungalowpark Puik en Duin***** met andere accommodaties in Noordwijk / Noordwijk aan Zee.

1 2 3 4 5 volgende

42 beoordelingen over Bungalowpark Puik en Duin*****

met jonge kinderen, Dec. 2011
Gezellige plek ,van alles te beleven
Andre Brom
5-1-2012 Erg verzorgd net geheel makkelijk berijkbaar
Wandelroutes richting het strand.
Leuke restaurants in de buurt, en de boulevard van Noordwijk

met vrienden, Dec. 2011
Fantastische bungalow.
Fam. Eykens
2-1-2012 02-01-2012 Net terug van een heerlijk weekendje Noordwijk met vrienden ( 4 volw. en 4 kind. ). De bungalow is keurig afgewerkt en ook leuk ingericht. De badkamer met een ruime douche is beneden en de drie slaapkamers zitten boven. De twee grootste slaapkamers hebben een wastafel en er is een extra toilet boven. Het huisje was brandschoon. Er was voldoende zitruimte en servies voor 8 personen.
Eigenaars is vriendelijk. Wij helemaal totaal niets aan te merken op Puik en Duin en kunnen het zeker aanbevelen!

met oudere kinderen, Dec. 2011
Een aanbeveling waard!
Van Holm
2-1-2012 Fantastisch gelegen park, mooie duinen, eindeloos strand en toch dicht bij de grote steden. Ideaal voor strand en stadstoerisme.
Heel komfortabel en schoon huisje, eigen terras en tuin, lekkere bedden. Erg vriendelijke, ongecompliceerde service.
Een aanbeveling waard!
Fam. Van Holm, Zwitserland

met jonge kinderen, 2011
Geweldige lokatie
Anne
21-11-2011 Heerlijke tijd gehad in Noordwijk. Mooi park goed onderhouden huisjes en vriendelijke beheerders.

met een groep, Nov. 2011
Super lokatie en zeer vriendelijke mensen
Kooijman
25-11-2011 Wij hebben het weekend van 18 nov hier gelogeerd met 8 dames en hebben het super gehad, prachtig huis mooie inrichting en alles super compleet.
Er was erg veel mist dit weekend en dit heeft prachtige foto's opgeleverd vooral op het strand en in de duinen waar je zo naar toe loopt.
Echt voor iedereen een aanrader Joke Klaas en Walter veel succes met jullie mooie huisjes en tot een volgende keer.

met vrienden, 2011
We komen terug!
nel_kees
18-11-2011 Een klein bungalowpark heeft een groot voordeel! En daar hebben wij van genoten!

met vrienden, Okt. 2011
We komen zeker terug!
Nel Strubbe
25-10-2011 Met 6 vriendinnen hebben we een weekend in oktober in Puik en Duin doorgebracht . De weergoden waren ons goedgezind. We hebben zelfs lekker buiten kunnen zitten.
De familie Mooy was onopvallend, maar attent aanwezig.
De ligging aan de rand van prachtige duinen is heerlijk. Er kan uitgebreid gewandeld worden, zelfs met een rolstoel!
Voor minder-validen zijn er nog wat tips aan de familie doorgegeven. Dat werd zeer gewaardeerd en er zal naar gekeken worden.

met partner, 2011
Een aanrader!
Puik en Duin
12-10-2011 Goed verzorgd familie bungalow park. Keurige bungalows, met veel ruimte om het huis, wat is afgeschermd door een gazen/houten omheining en gedeeltelijke begroeiing. Heel praktisch voor mensen met b.v. hond(en).
Vriendelijke ontvangst en veel aandacht van de de fam. Mooy, de eigenaren.
Wat ons aansprak was de informele maar uitstekende benadering van de Fam. Mooy. Goede gelegenheid om te wandelen in de bossen/duinen naar het strand aan de overkant van de weg. Een aanrader voor de liefhebber!!!

met een groep, 2011
Fantastisch !
Danny
2-10-2011 Wij zijn al meerdere keren op dit bungalowpark geweest en zijn zeer tevreden. Mooie bungalows, mooie ligging, alles is top. Zelf ben ik 16 jaar en ik heb me goed vermaakt samen met mijn familie. Een klein stukje lopen en je loopt in de duinen. Supermarkt op een kleine 15 min rijden. En natuurlijk de zeer gastvrije familie. Een top bungalowpark, waar wij natuurlijk nog een keer naartoe gaan !

Met vriendelijke groet Danny namens de Familie Stap.

met vrienden, Sept. 2011
Geweldig!!
Esther van der Gun
2-10-2011 Net terug van een heerlijk weekendje Noordwijk met 7 vriendinnen. Bungalowpark Puik en Duin is echt een aanrader. Wij zaten in bungalow 33 (tot max 8 pers) en alles was perfect verzorgd. Handdoeken en beddengoed lagen zoals afgesproken netjes klaar. De bungalow is nog maar 3 maanden oud en in zeer goede staat. De bungalow is keurig afgewerkt en ook leuk ingericht. De moderne badkamer met een ruime douche is beneden en de drie slaapkamers zitten boven. De twee grootste slaapkamers hebben een wastafel en er is een extra toilet boven. Het huisje was brandschoon. Er was voldoende zitruimte en servies voor 8 personen.
Het terras aan de voorkant is ideaal. De hele dag zon!
Het is ongeveer 15 min lopen naar het strand en een klein half uurtje naar het centrum van Noordwijk.
Eigenaar is vriendelijk. Eigenlijk hebben wij helemaal niks aan te merken op Puik en Duin. Wij komen er graag nog een keer terug!

zakelijk (1)
met een groep (8)