Appartement Newhouse Logies***** in Nieuwkoop Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Appartement Newhouse Logies*****

9,7
9,8

31 mei 2012

Appartement Newhouse Logies***** Nieuwkoop

Beoordelingen Appartement Newhouse Logies*****

Nieuwveenseweg 102, 2435 NW, Nieuwkoop
Appartement Newhouse Logies scoort een 9,3 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Newhouse Logies*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Newhouse Logies***** in Nieuwkoop, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Appartement Newhouse Logies***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Appartement Newhouse Logies***** met andere accommodaties in Nieuwkoop.

5 beoordelingen over Newhouse Logies*****

9,8
met jonge kinderen, Nov. 2011
"We komen graag nog een keer terug !"
Remco Donders
28-11-2011 Het enige jammere van deze accommodatie is dat het aan een redelijk drukke weg ligt, maar de accommodatie is prima geisoleerd zodat je daar niet veel last van hebt. Verder niets dan lof. Prima verblijf gehad in een ruim, schoon en vrijwel nieuw onderkomen, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en leuk om de boerderij te kunnen bezoeken. En dat alles voor een heel acceptabele prijs. We komen graag nog een keer terug !

met een groep, 2011
"Prachtige appartmenten"
v.d. Hoorn
4-11-2011 Newhouse Logies beschikt over prachtige appartementen met een fijn leefoppervlak. Het grootste appartement is maar liefst 160mtr2 en is het familieappartement. Fijne slaapkamers met heerlijke comfortabele bedden en buiten in de Schaapskooi kleine boerderijdieren en een speelweide voor de kinderen. Prachtig uitzicht en dichtbij Nieuwkoop, Leiden en op 40 min van Amsterdam. Een heerlijke plaats om te onthaasten en te vertoeven

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Prima onderkomen, netjes en ruim."
fam wolkorte
13-11-2011 we zaten afgelopen herfstvakantie enkele dagen in het grootste appartement en dat was niets teveel gezegd, heerlijk ruim allemaal, kinderen konden zich heerlijk bewegen.
alles schoon en netjes en landelijk ingericht. de landwinkel erbij is super, lekker vers allemaal en zelfs mooie deco/ geschenken te verkrijgen.
we hebben een echte hollandse week gehad: polders, molens, strand, rondvaart te leiden en madurodam. Alles goed te doen vanuit deze locatie. kinderen hebben genoten, wij ook.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Veel ruimte, speelplek, goede douche&bedden"
Versteghen
21-10-2010 Onze zoon heeft heerlijk kunnen spelen in de zandbak, schommel en glijbaan en heeft veel de dieren vertroeteld. Wij hadden prachtig uitzicht op het speelveld en de groene omgeving. We hebben genoten in appartement Nicola van de enorme hoeveelheid ruimte en de rust. Het comfort is super! En voor de vuile kleding van onze zoon stond er in ons appartement zelfs een wasmachine! We zijn ernorm gastvrij ontvangen door mevrouw Nieuwenhuizen. We komen graag terug.

met vrienden, 2010
"Nieuwe luxe appartementen in groen omgeving"
wim goris
12-10-2010 Mooi en rustig gelegen. Ideaal om te gaan fietsen of zeilen. Zeer gastvriendelijk