14-11-2012
Wat een fantastische camping is dit!!!!!! Voor onze dochters (een tweeling van 12 jaar) is er voldoende te doen op de camping en de manege die erg dichtbij is. Goed viswater op de camping en voldoende mogelijkheid om in de polder te vissen. Lekkere koffie en een super gastheer als eigenaar. 's Zaterdagavonds gezellig in de Deel een biertje drinken en af en toe live-muziek! ;-). Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar het hele seizoen.....hebben er weer zin in!
25-8-2012
Wij komen nu enige jaren met onze camper regelmatig op camping de Victorie. Vanaf de eerste dag vinden wij de onbevangen manier waarop wij maar ook de andere gasten worden verwelkomd heel plezierig. Nooit iets gemerkt van sanitair wat niet goed schoon zou zijn, integendeel keurig verzorgd sanitair. Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat wij niet op de loer liggen om te zien of de mensen die schoonmaken met een lapje en een spuitbus het sanitair te lijf gaan of dat het met ander materiaal gebeurt. Verder leuke eetgelegenheden op fietsafstand, b.v. goeie Chinees in Meerkerk etc. Voor de kampeerders die graag fietsen is het er helemaal geweldig, vele leuke bestemmingen in de directe omgeving.
Wat ook het vermelden waard is dat zijn de ruime plaatsen en de rust op de camping, kortom een geweldige plaats om te vertoeven en een beoordeling die recht doet aan het vele werk dat de boer, zijn familie en personeel er in steken. Er zijn kampeerders die uit rancune een beoordeling afgeven, eerlijk?
25-9-2012
Wij wisten waar we naartoe gingen: Een SVR boerencamping. Ook na deze 5e keer blijft onze mening: geweldig. Deze keer 10 weken. Een zeer betrokken eigenaar en familie doen er van alles aan om het zo aangenaam mogelijk te maken. Binnen de spelregels is het zeer goed vertoeven. Altijd koffie in het Praathuis. Prachtige grasvelden. Auto's op de parkeerplaats. Teveel bagage ? de familie helpt u met de quad om alles bij uw caravan te brengen. Sanitair: lezen dat dit te weinig is. Ervaring: wij behoefden nooit te wachten. Wellicht is dat met hoogtijdagen (Hepi) anders. Wij stellen vast dat het sanitair schoon is/was en mocht het soms vies zijn, dan zijn het de kampeerder die het zo achterlaten.
Dit jaar een noviteit: na snelle aanleg van jeu de boules banen is er volop gespeeld met plezier. Er was plots ook veel meer contact tussen de mensen. Een zeer bijzondere ervaring.
Conclusie: wij komen er zeker terug, net als vele anderen ! SVR en Victorie: vooral zo doorgaan.
4-11-2012
Al jaren komen mijn partner en ik een aantal weken kamperen met onze caravan. Altijd worden wij hartelijk ontvangen met koffie en altijd zijn de eigenaar, zijn vrouw en al het personeel belangstellend hoe het met ons gaat. De plaatsen zijn even mooi en heel ruim. Elke zaterdagavond is er appeltaart met koffie in het praathuis, waarbij de eigenaar zijn verhaal houdt over de belevenissen van zijn gasten over de afgelopen week. Want ja onder de gasten zijn er soms ook die ziek zijn. Maar ook de leuke dingen worden gedeeld. De eigenaar, zijn vrouw en het personeel, ze zijn allen heel erg betrokken bij hun gasten. Het is hun levenswerk met liefde!