Hotel Hampshire Greenpark**** in Leidschendam Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hampshire Greenpark****

Hotel Hampshire Greenpark**** Leidschendam

Beoordelingen Hotel Hampshire Greenpark****

Weigelia 22, 2262 AB, Leidschendam
Hotel Hampshire Greenpark scoort een 8,3 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampshire Greenpark****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampshire Greenpark**** in Leidschendam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 40 vakantiefoto's van Hotel Hampshire Greenpark**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hampshire Greenpark**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Hampshire Greenpark**** met andere accommodaties in Leidschendam.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Hampshire Greenpark****

"Erg mooi hotel"
sjantal aalberts
15-5-2012 locatie is prima vlak naast een groot centrum. Je kan gratis je auto parkeren en met de tram ben je in 15 min op het Spui in den haag. Ontbijt was erg luxe en personeel is zeer vriendelijk.
Marketing Kristel Berendsen, Executive Assistant, 21-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte Sjantal, Allereerst ontzettend bedankt voor het schrijven van uw recensie. We vinden het fijn om te lezen dat u ons personeel als zeer vriendelijk heeft ervaren en dat u heeft genoten van ons ontbijtbuffet. We hebben uw recensie doorgestuurd naar de betreffende afdelingen in het hotel zodat iedereen uw positieve reactie kan lezen. Wij hopen u in de toekomst wederom als onze gast te mogen ontvangen. Met gastvrije groet, Kristel Berendsen Executive Assistant

"Fantastisch verblijf"
J. Seijffer
15-5-2012 Mooie accommodatie met een gezellig uitzicht op waterpartij.
Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Het personeel is zeer vriendelijk.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Restaurant zag er chic uit, maar geen gebruik van gemaakt ivm kort verblijf. Ontbijt op de kamer was zeer goed verzorgd. Kamer zag er schoon en keurig uit.
Marketing Kristel Berendsen, Executive Assistant, 21-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte J. Seijffer, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring op Zoover. We vonden het fijn om uw positieve reactie te lezen en hebben dit uiteraard direct besproken binnen ons gehele team. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons hotel en wellicht ook in ons restaurant. Met gastvrije groet, Kristel Berendsen Executive Assistant

met partner, Mei 2012
"Prima locatie, goed hotel, uitstekende service"
R. Bours
15-5-2012 Prima locatie, uitstekende service, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Marketing Kristel Berendsen, Executive Assistant, 21-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte R.Bours, Hartelijk dank voor het mooie cijfer die u ons hotel gegeven heeft op Zoover. Graag tot ziens in het Greenpark Hotel. Met gastvrije groet, Kristel Berendsen Executive Assistant

met partner, Apr. 2012
"Mooi hotel op prachtige plek"
troelstra
29-4-2012 veel lof over dit hotel, prima ligging, leuk uitzicht, personeel erg klantvriendelijk, goede prijs/kw.verhouding, lekker ontbijt. Kortom, alles goed geregeld en netjes voor elkaar. We hebben heerlijk genoten.
Marketing Kristel Berendsen, Executive Assistant, 3-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte frplender, Hartelijk dank voor uw recensie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in Hampshire Greenpark Hotel te delen. We zijn ontzettend blij met uw lof en complimenten over het hotel en het personeel. We kijken er naar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Kristel Berendsen Executive Assistant

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Ideaal gelegen hotel!"
Juliette van der He...
15-5-2012 Heb dit hotel samen met mijn 14 jarige dochter bezocht met als doel samen een lekker weekeindje te gaan shoppen. En dat is gelukt! Door het zeer slechte weer besloten we NIET naar Den Haag te gaan, maar het naast gelegen winkelcentrum te bezoeken. Groot succes. En daarna snel weer terug naar het heerlijke hotel. Zeer vriendelijk personeel en prachtig ingericht hotel en kamer. Wat voor mijzelf echt een minpunt was; de badkamer. Erg klein en zeer lastig douchen in bad waar je ook nog naar achteren moet hangen om een beetje fatsoenlijk te kunnen douchen. Ik ben reumapatient en dit was voor mij ondoenlijk, maar zelfs mijn dochter vond het lastig douchen. Verder niets dan lof. Wij komen in augustus nogmaals en gaan dan onze kamer upgraden naar een suite (noodzaak) omdat deze een inloopdouche schijnen te hebben. Tot dan!!

met partner, Apr. 2012
"Genieten, meer dan prima hotel"
Suzan
26-4-2012 personeel = vriendelijk. Kamers opgewaardeerd door een meerprijs= perfect extra badjas, slippers, fruit, flesje water etc etc. 15 min rijden van het strand
winkelcentrum voor elk wat wils. Ontbijt, geen kwantiteit, maar zeker wel kwaliteit. Balkon is een meerwaarde.
fijn dat er voor het hotel een parkeer gelegenheid is die je niet hoeft te betalen. fontein is hoorbaar in de slaapkamer, heerlijke ontspannenheid.
Marketing Kristel Berendsen, Executive Assistant, 3-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte suus123, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in ons hotel op Zoover. We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u heeft ontspannen tijdens u verblijf en dat u heeft genoten van de omgeving. Wij hopen u in de toekomst wederom als onze gast te mogen ontvangen. Graag tot ziens in Hampshire Greenpark Hotel. Met gastvrije groet, Kristel Berendsen Executive Assistant

"Aanrader."
Angelique
25-4-2012 Prima verblijf gehad. Met Pasen hotel bezocht. Vooral de ligging is ideaal. Met de fiets en tram Scheveningen en Den Haag bezocht. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Voor herhaling vatbaar. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is de prijs voor twee dagen wifi, namelijk 15 euro. Verder niets dan lof.
Marketing Kristel Berendsen, Executive Assistant, 2-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte Angelique, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in ons hotel. We vinden het fijn om te horen dat u een prima verblijf heeft gehad. Betreft uw ervaring met het wifi van het hotel. We zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we zo snel mogelijk gratis wifi kunnen aanbieden aan onze gasten in het gehele hotel. We hopen u snel weer te mogen ontvangen in ons hotel. Met gastvrije groet, Kristel Berendsen Executive Assistant

met partner, Apr. 2012
"Prima hotel met een zeer praktische ligging."
Ton Rozema
25-4-2012 Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de receptie.Verder hebben we genoten van een uitmuntend 4-gangen-diner en was ook het ontbijt uitstekend verzorgd.
Marketing Kristel Berendsen, Executive Assistant, 2-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte Ton Rozema, We zijn erg blij om te horen dat u vriendelijk en behulpzaam bent ontvangen in ons hotel en dat u heeft genoten van het diner in restaurant Chiparus. We hebben uw recensie doorgestuurd naar de betreffende afdelingen in het hotel zodat iedereen uw recensie kan lezen. Graag tot ziens, Met gastvrije groet, Kristel Berendsen Executive Assistant

"Bruidsite"
M. Karsten
26-4-2012 Wij zijn op 20 april getrouwd en hebben ons huwelijksnacht in het hotel gehad. Het was allemaal heel erg netjes geregeld. We konden in de middag al terecht om in te checken en eind van de avond/begin nacht waren we terug toen kregen we nog lekker een fles champagne mee.

De andere ochtend waren we weer betijds op en hebben we gebeld voor ons ontbijt wat op de kamer gebracht werd en binnen een korte tijd hadden we een heerlijk ontbijtje voor ons staan op de kamer

Voor ons is het dus heerlijk bevallen daar.
Marketing Kristel Berendsen, Executive Assistant, 2-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte Martijn-Ramona, Allereerst van harte gefeliciteerd met uw huwelijk. Wat ontzettend leuk dat u uw huwelijksnacht in het Hampshire Greenpark Hotel heeft gehad. We zijn ook erg blij dat uw verblijf naar wens is geweest en verwelkomen u graag in toekomst nogmaals in ons hotel. Met gastvrije groet, Kristel Berendsen Executive Assistant

met partner, Apr. 2012
"Buitengewoon mooie ligging, shopping, parkeren"
P.J. de Leeuw
26-4-2012 Niets te veel gezegd over interieur van de kamer, badkamer.
Prima bedden en toiltartikelen.
Zeer acceptabele prijs van de kamer.
Klein flesje mineraal water uit de minibar wel behoorlijk aan de prijs, nl 4 euro.
Uitgebreid ontbijt buffet, prettige bediening

1 2 3 4 5 6 volgende