Hotel Van der Valk Leiden**** in Leiden Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Van der Valk Leiden**** Leiden

Beoordelingen Hotel Van der Valk Leiden****

Haagse Schouwweg 14, 2332 KG, Leiden
Hotel Van der Valk Leiden scoort een 7,8 uit 10, op basis van 85 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Leiden****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Leiden**** in Leiden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Leiden**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Van der Valk Leiden**** met andere accommodaties in Leiden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

82 beoordelingen over Van der Valk Leiden****

met partner, 2012
"Wat een teleurstelling!"
W
21-5-2012 De junior suite was wel de kamer van de foto op de site, echter daarop zie je niet hoe enorm verouderd het is. Houten meubels uit het jaar nul met tig van beschadigingen. Zelfs een gat in het bureau waar ooit een oude tv ofzo zat. De beloofde regendouche is een erg smalle ouderwetse instapdouchebak met aan het plafond een stortdouchekop geschroefd. Het bad pasten wij enkel zittend in met twee, en er was 1 harde bubbelstand. De kamer was benauwd en erg(!) stoffig toen we binnenkwamen. Vieze vlekken overal in het bruine tapijt. Bij de waterkoker stonden enkel twee kartonnen bekers voor koffie/thee. Absoluut dus niet het luxe gevoel wat je verwacht bij een dure suite. Voelde beetje als bedrog. Bijkomend nadeel was de drukke weg, zelfs met oordoppen vanaf 6 uur niet geslapen door verkeer. Pluspunten van het hotel waren het bed (comfortabel), het diner (prijs en smaak), het ontbijt (simpel maar lekker) en de ligging tov de stad en aan het water. En de mogelijkheid om uit bad tv te kijken.
Sales / marketing medewerker Van der Valk Hotel Leiden, 23-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gast, wij vinden het vervelend om te lezen dat u uw verblijf in ons hotel niet als positief heeft ervaren. Graag zouden wij persoonlijk contact met u mogen hebben om uw ervaring te bespreken en een oplossing aan te dragen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen, zodat wij u verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Van der Valk Hotel Leiden Mariska Afdeling sales 071-5731 715 Sales@leiden.valk.nl

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Goed Hotel, jammer van de interne planning."
jomi
22-4-2012 In het weekend dat we er waren was er ook Corso (veel buitenlanse gasten), een Marathon (veel sport liefhebbers), diverse grote groepen (Keukenhof, Corso ed.), verschillende grote groepen (Jubileum, bedrijfsuitje ed.). Maar als je op zaterdagochtend hiervoor een persoon in de bediening hebt, en op zaterdag en zondag onderbemand bent dan maak je het je zelf als van der Valk personeel wel lastig (gaven ze ook zelf toe).

Verder was kamer 209 (familiekamer) een ware verrassing qua ruimte en facaliteiten voor een familie. Enige vreemde is dan wel dat wel dat je familikamers hebt, maar geen babysit service aanbieden. Pa en Ma hadden dus wisseldienst tijdens het late avondeten en de borrel. Wellicht een puntje om over na te denken v/d Valk.

Verder aardig hotel.

met partner, Mrt. 2012
"Goed hotel met mooi terras aan het water"
Janneke
30-3-2012 We hadden het arrangement Soldaat van Oranje geboekt, wat inhield een overnachting inclusief ontbijt en diner. Hotel ligt aan de rand van Leiden en zeer gunstig gelegen in verband met de locatie van de musical, nog geen 10 minuten rijden. Naar het centrum van Leiden is ongeveer 30 minuten lopen. Vanwege het mooie weer was dit goed te doen. We waren al rond 13:00 uur bij het hotel en we werden hartelijk ontvangen. We konden zelfs al in de hotelkamer, erg prettig! De hotelkamer was van alle gemakken voorzien en netjes. Het diner in het hotel was goed en de bediening was uitstekend. Het ontbijt was ook goed en er werd op tijd aangevuld.

met partner, Mrt. 2012
"Top service"
Fam Danielse
25-3-2012 Dit hotel biedt een geweldige service, alles wat je vraagt is of maken ze mogelijk. De kamers in het bijgebouw zijn wat verouderdt maar goed te doen. Het eten via een voucher bij arrangementen is gweldig. Zelf iets van de kaart eten als je iets niet lust is geen probleem. De bus stopt precies voor de deur zodat je in 5 min in Leiden staat en in 20 min in Den Haag. (lijn 43) Wij waren hier 5 dagen en hebben genoten! Zoals wij van van der Valk gewend waren dit hotel ook een topper.Het mooie terras is op een zonnige dag ook lekker genieten. Personeel van der valk leiden verdient een dikke 10

"Valentijnsarrangement"
H.Vrolijk
27-2-2012 Waardering hotel van der Valk Leiden:

Leuk hotel, gezellige bar.
Kamer redelijk.
Diner van erg slechte kwaliteit.
Ontbijt simpel en redelijk

"Heerlijk hotel!"
Paulien Oord
22-2-2012 Vorige week een nacht geslapen. Arrangement incl diner en ontbijt. Diner was heerlijk, ontbijt ook! Kamer niet al te ruim maar wel netjes en met heerlijke badkamer incl jacuzzi. Hotel oogt heel netjes en strak. Niet naast een drukke snelweg oid maar aan een kanaaltje, erg leuk. We zouden zo weer gaan!

"Klantvriendelijk!"
Marloes
6-2-2012 Na afloop van de musical Soldaat van Oranje overnacht bij Van der Valk Leiden. Oorspronkelijk het arrangement inclusief diner geboekt, maar door de weersomstandigheden (5,5 uur gedaan over een rit die normaal 1,5 uur duurt) hier geen gebruik van gemaakt. De volgende ochtend is het zonder problemen omgezet naar het arrangement exclusief diner. Top service! Ook het hapje en drankje na afloop van de musical in de gezellige bar van het hotel was ook super!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Geweldige Kerst gehad!"
Sandderina
28-12-2011 We hebben 1e Kerstdag heerlijk met gegeten bij Het Haagsche Schouw. Werkelijk waar: aan alles was gedacht! De Live muziek was fantastisch (volgens mij was het iemand van de Voice). Het personeel was werkelijk niets te veel...Zelfs babyflesjes konden worden verwarmd door de chefkok....en die arme man had het al zo druk!!! Onze kids hadden stiekem boven bij het Kinderkerstbuffet gekeken....dat is misschien een idee voor volgend jaar, met heel de familie (totaal 15 kids), dan kunnen ze dansen op de muziek van de DJ en ongestoord heen en weer lopen. Kortom: onze kerst was super verzorgd...dank aan al het personeel van Het Haagsche Schouw die dit mogelijk hebben gemaakt. Jullie zien ons zeker weer terug,

met een groep, 2011
"Fantastische plek om je feestje te geven!"
Patrick
23-11-2011 wij hebben er onze bruiloft gevierd en alles was tot in de puntjes goed verzorgd. de prijs was ook goed. we zouden er zo weer een feest geven.

"Heerlijk weekend gehad!"
Fam. Kerk
3-10-2011 Hadden via een veiling een kamer geboekt. Nieuwsgierig omdat de ene recensie lovend, en de andere extreem slecht is. Wij hebben alleen maar positieve ervaringen: vriendelijke ontvangst, ruime schone kamer, met bubbelbad!
Ontbijt erg goed verzorgd, ook veel warme vers klaar gemaakte gerechten. Het terras aan het water is super, langs varende en aanmerende boten en watervogels die komen kijken of er iets te halen valt (waaronder een 8 koppig zwanen gezin!) Als je hier met mooi weer zit, wil je niet eens meer op pad! Prijzen in bar/restaurant heel redelijk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende