Hotel Huys van Leyden in Leiden Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Onze slaapkamer

Beoordelingen Hotel Huys van Leyden

Oude Singel 212, 2312 RJ, Leiden
Hotel Huys van Leyden scoort een 8,6 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Huys van Leyden? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Huys van Leyden in Leiden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Huys van Leyden vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Huys van Leyden met andere accommodaties in Leiden.

8 beoordelingen over Huys van Leyden

met vrienden, Mei 2012
"Romantisch aan de grachtengordel"
Ron en Inge
27-5-2012 Huys van Leyden was onze uitvalsbasis voor de voorstelling van Soldaat van Oranje. Zeer vriendelijke ontvangst, prachtige kamers en superligging in het centrum. Ontbijt was in orde maar stond al in het koelkast op de kamer,geef toch de voorkeur aan een vers geserveerd ontbijt. Voor de rest helemaal top!

met een groep, Apr. 2012
"Leuk en stijlvol B&B, vriendelijke service!"
Tomba
1-5-2012 Wij hebben met een groep vrienden met veel plezier gebruik gemaakt van 2 appartementen. Mooie plek met stijlvolle oude details en alle gemakken van nu, zoals een moderne badkamer. De eigenaars zijn vriendelijk en waren steeds bereid te helpen, zo werd er bij ons zonder bezwaar een bed bijgeplaatst. Vriendelijke prijzen en dito service met een warm ontbijtje op de kamer! Absoluut een leuke plek voor iedereen die leiden wil ontdekken.

met partner, Apr. 2012
"Een gastvrije aanwinst voor Leiden"
Bert-Jan
15-4-2012 De kamers van dit nieuwe B&B zijn zeer stijlvol ingericht. Er is aan details gedacht en het ontbreekt de gast aan niets. De eigenaars zjn bijzonder vriendelijk en flexibel. Door de prachtige ligging aan de gracht in het centrum van Leiden zijn alle toeristische plekjes op loopafstand.
We hebben al twee verschillende kamers gebruikt en beide waren tot in detail verzorgd.
Het ontbijt stond 's ochtends klaar voor de deur: heerlijk warme broodjes met een lekker vers kopje koffie.
Hier komen we zeker terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Huys van Leyden bij:

met partner, Apr. 2012
"Het was een fijne plek om te overnachten"
WIES BOS
29-4-2012 we zijn gastvrij onthaald en we hebben fijn t.v. kunnen kijken en heerlijk geslapen.

met partner, Mrt. 2012
"Niet echt een B&B"
Sascha en Robert Ha...
29-3-2012 M'n man en ik wilden naar de Keukenhof dus ik zocht een leuke B&B uit (mìdden in de binnenstad van Leiden) en dan zouden we er 'n gezellig uitje van maken. We kregen een appartement van 100m² aangeboden, voor €95,- per nacht incl. een ontbijt van 'knapperig verse broodjes, die nog warm aan zouden voelen' (dat is wat 't 'm deed, voor ons, ècht). Eenmaal daar, hingen de kleren van de eigenaar in een kast die PONTIFICAAL in 't midden van de eet-/zitkamer staat, een kastje zit VOLGEPROPT met allerlei papieren van de eigenaar, en in een van-ellende-uit-elkaar-vallend-tafeltje vonden wij een geldig paspoort en rijbewijs... dit is geen B&B, laat staan dat ze al '15 jaar ervaring hebben' (zoals de eigenaar ons probeerde wijs te maken), dit is gewoon ordinair een kamer verhuren op een bedandbreakfast-site.

met partner, Mrt. 2012
"Aanrader"
wvb10073
12-3-2012 Het Huys van Leyden is zeer gunstig gelegen tov het centrum van Leiden en vormt zo een prima uitvalbasis om deze leuke stad te verkennen.
De kamer die wij hadden lag aan de voorzijde op de begne grond direct aan de Oude Singel. Dit is geen doorgaande weg dus van overlast van verkeer was nauwelijks sprake. De kamer was zeer schoon en de badkamer zag er gelikt uit. Dat kan ook niet anders want alles is nieuw. De eigenaren zijn bezig met renoveren maar houden rekening met hun gasten. Geen getimmer of andere verbouwherrie.
Wij hadden slechts 2 puntjes van kritiek. Het ontbijt verzorg jezelf op je kamer en het brood wordt 's morgens voor de deur klaargezet. Het brood mocht verser zijn want dat was in ons geval, zeker de 2e dag toch niet helemaal vers. Daarnaast maakt het koelkastje op de kamer wel een irritant geluid. Ben je een goede slaper dan heb je er geen last van. Wordt je snel wakker, zoals ik, is het een vervelend gebrom. Dit geluid valt alleen 's nachts op.

met partner, Feb. 2012
"Prima ligging en prijs/kwaliteitverhouding"
ikuin
27-2-2012 Het was de bedoeling om een nachtje te verblijven in Hotel Huys van Leyden door omstandigheden konden we niet in de juiste kamer, maar hebben een prima alternatief gekregen. De indruk van het hotel is goed en de eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. Dichtbij de winkelstraat.

met partner, Dec. 2011
"Bed and Breakfast"
Enrico
29-12-2011 Ik ben vorige week in een Bed and Breakfast geweest in Leiden, genaamd Huys van Leyden. een klein 'hotelletje' met onwijs goede service en heel aardige mensen. Het was een erg leuke ervaring en ga zeker nog eens terug als ik in de buurt moet zijn.