Hotel City Hotel Leiden*** in Leiden Nederland beoordelingen 6.4 | Zoover

Hotel City Hotel Leiden*** Leiden

Beoordelingen Hotel City Hotel Leiden***

Lange Mare 43, 2312 GP, Leiden
Hotel City Hotel Leiden scoort een 6,4 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel City Hotel Leiden***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel City Hotel Leiden*** in Leiden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel City Hotel Leiden*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel City Hotel Leiden*** met andere accommodaties in Leiden.

6 beoordelingen over City Hotel Leiden***

5,8
5,2
5,5
met een groep, Okt. 2011
"Goed hotel."
Lies
29-10-2011 Zijn hier geweest met ons jaarlijkse vrouwenweekend. Wij hebben niks te klagen gehad. Kamers waren prima met goeie beden. Kregen de volgende dag gelijk weer schonen handdoeken en de douche flesjes werden gelijk weer aan gevuld, terwijl er nog flesje open stonden die niet leeg waren. Ontbijt was ook goed er stond voldoenden. Zeker voor een weekend aan te raden.

met vrienden, Okt. 2011
"Viel tegen"
R. Wouters
7-10-2011 Rommelige entree met oude meubels. Personeel heeft geen bedrijfskleding aan. Aan buitenkant is amper te zien dat het een hotel betreft. Ontvangst was niet klantgericht door een mevr. met een scheef brilletje in slobberige kleding zonder make-up met nat haar. Kamers zijn allemaal verschillend. Airco werkte niet. Er was maar 1 stopcontact op de slaapkamer.De wekkerradio moest eruit als de waterkoker aan moest. We betaalden 150,- p.nacht voor 3 personen op 1 kamer. De prijs klopt niet met de kwaliteit. De bar bij het hotel was niet opgeruimd. De wc in de hal was niet schoon. Het hotelpersoneel schiet op alle fronten te kort. Erg jammer, een gemiste kans.

"Een gemoedelijk familiehotel"
Mevrouw de Graaf
24-9-2011 Best Western City Hotel te Leiden is een gemoedelijk, zeer centraal gelegen hotel in het hartje van het centrum van het universiteits stadje Leiden.

De service in alle dimenties zoals receptie, housekeeping, keuken en zelfs het technische personeel is daar prioriteit nummer èèn.

Flexibiliteit is er ook in al deze dimenties.

Daar het een nieuw hotel is, kan er zeker nog het een en ander aan de buitenkant gebeuren bijvoorbeeld in de vorm van plantenbakken om het een gezelliger aanzien te geven?

Wij hebben er met veel genoegen mogen verblijven,

Dhr en mevrouw De Graaf

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel City Hotel Leiden*** bij:

"Komen hier nooit weer."
Ella
24-8-2011 Wij waren 1 nacht in het city hotel en is ons zeer slecht bevallen.
Bij aankomst om 15.45 uur was onze kamer nog niet schoon gemaakt. We kregen iets te drinken aangeboden en drie kwartier later hebben we maar eens gevraagd of de kamer al schoon was.
De kamer was vlgs. de receptioniste schoon, maar de stofwolken lagen nog op de grond.
De kamer en de badkamer zijn erg klein.
Het ontbijt is ook geen aanrader,nog nooit zo'n slecht ontbijt gehad in een hotel.
Wij komen in ieder geval hier niet meer terug.

alleenreizend, Juni 2011
"Geen klantvriendelijke receptiemedewerker"
mw drs chl s
10-9-2011 dit hotel is nieuw geopend in april 2011. de kamers zijn prima, mooie houten vloeren, prima bedden. ik kom er regelmatig voor mijn werk. Meestal gaat dat goed, want het meeste personeel is opgeleid, vriendelijk, en efficient. Helaas is er 1 dame bij die de kantjes ervan afloopt, en iedere keer dat ik er kom hoop ik dat zij niet achter de receptie staat, want ze doet echt alles fout, is brutaal, handtastelijk, dom, vooringenomen en absoluut niet klantvriendelijk. Jammer dat de rest van de staff er onder moet lijden.
ontbijt is verder verzorgd, maar eenvoudig. als je t goede personeel treft is dit een prima hotel:)
CHL S

met partner, Mei 2011
"Geen aanrader"
marijke
16-5-2011 In mei 2011 1 nacht in dit hotel verbleven. Wat een remp! Ten eerste was de verbouwing nog niet klaar en wij kregen het idee dat dat er ook nooit van zou komen. Aan de buitenkant was niet te zien dat het een hotel was, de receptie zat ergens in een hoekje weggedrukt en op de kamer hing wel een grote airco, maar die kregen we niet aan de praat. Bovendien was er 's avonds in een zaal van van het hotel een dance-feest zodat we min of meer genoodzaakt waren de avond ergens anders door te brengen. Als klap op de vuurpijl was er een receptioniste die het vak nog niet onder de knie heeft en alleen maar heeft uitgelegd hoe de sleutel-kaart werkte voor een binnen- en buitendeur (die het overigens niet deed om 01.00 uur 's nachts). Verder dan dat, kwam ze niet.
Kortom, geen aanrader!