Vakantie Beoordelingen Kinderdijk Zuid-Holland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Kinderdijk

_
Kinderdijk

Beoordelingen Kinderdijk

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Kinderdijk. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Kinderdijk. Ben je zelf op vakantie geweest naar Kinderdijk? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Kinderdijk scoort een 8,0 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van in Kinderdijk. Op Zoover vind je bovendien 470 vakantiefoto's van Kinderdijk. Je kunt 2 video's van Kinderdijk bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Kinderdijk. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland.

10 beoordelingen over Kinderdijk

met jonge kinderen, Mei 2012
"Leuk om een keer gezien te hebben"
Maaike
Sfeer
27-5-2012 Het is leuk om de beroemde molens van Kinderdijk een keer gezien te hebben. Wanneer je er in de buurt bent zeker wel de moeite waard om te gaan bekijken, maar niet om alleen daarvoor speciaal heel ver te gaan rijden. De rondvaart was leuk, wat we wel misten op de boot was wat uitleg over de molens en hun toepassing in het gebied.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Water, water, water"
rainbow
Sfeer
20-10-2011 Druk bezocht plaats aan het water met als top attractie de molens van Kinderdijk natuurlijk. Veel huizen hebben aan hun gevels een molentje als neonlicht, dit moet prachtig zijn bij valavond als al die lichtjes aan gaan.
Verder een tamelijk groot aanbod aan restaurantjes.

met partner, Apr. 2011
"Prachtige plek"
D
Sfeer
2-11-2011 Als je van molens houdt, moet je hier zeker geweest zijn.
Kan me nog steeds het moment herinneren dat ik al die molens bij elkaar in het landschap zag staan. Bijzonder mooi! Ze zijn goed onderhouden. Ook leuk was het boottochtje op het water. We zijn in april geweest en toen viel de drukte enorm goed mee!

met partner, Mrt. 2011
"Mooi cultuurerfgoed"
anenroy
Sfeer
28-3-2011 Bijzondere aaneenschakeling van molens. Leuk voor een wandeling of een fietstochtje. Een van de molens is te bezoeken. De molens zijn verder allemaal woningen. Je kunt hier ook een rondvaart van een half uurtje maken.

met partner, Mrt. 2011
"Molens"
BiancaCharles
13-1-2012 Apart om nu eens van dichtbij te zien. Mooi gebied om te wandelen

met partner, Sept. 2010
"Niet voor niets Wereld Erfgoed"
Bart
Sfeer
21-9-2010 Ik ben voor de tweede keer naar Kinderdijk geweest, dit keer heb ik de boottocht voor €3,- (half uur) gedaan! Echt geweldig mooi om die 19 molens bij elkaar te zien staan. Niet voor niets komen hier vele duizenden toeristen per jaar op af en staat het op de werelderfgoedlijst! Ik kom graag nog eens in de winter terug om te zien hoe het er met sneeuw uitziet.

met jonge kinderen, 2009
"De molens zijn leuk"
judy
Sfeer
19-12-2009 de molens zijn een bezichtiging waard, maar daar heb je het mee gehad.
Erg drukke dijk waar ze hard rijden dus kijk uit met kids

met partner, Sept. 2009
"Prachtige omgeving"
tari
Omgeving
24-8-2010 Kinderdijk heeft prachtige molens, via een lange wandeling kun je rond de molens lopen en er zelfs 1 bezoeken. De molens staan ook op de werelderfgoedlijst.

met partner, Apr. 2008
"Unesco erfgoed"
folieske
Sfeer
19-1-2010 Wij waren er met de boot (rederij Rebus) vauit Rotterdam naartoe gevaren. De aanlegkade was bezet door een Cruiseschip waardoor we elders aan wal moesten, een heel eind lopen en vanwege slechte stoepen een hele opdracht met de rolstoel. De rij molens is een mooi zicht, maar de drommen wandelaars maakt het moeilijk om leuke fotos te maken. Helaas hebben wij vanwege tijdsgebrek (moesten weer tijdig op de boot zijn) de molens niet van dichtbij kunnen bekijken, maar we gaan zeker en vast een keer weer...

met partner, 1982
"Leuk voor een keertje"
George
Sfeer
22-5-2011 De molens van Kinderdijk staan op de werelderfgoedlijst. Het is ook een bijzonder fraai gezicht om deze molens in dat landschap te aanschouwen. 1 molen is te bezichtigen. Je kan een wandeling doen of een fietstocht maken langs de molens. Wel erg druk met auto's op de dijk dus doe voorzichtig. In de winter als er genoeg ijs is dan kan men err ook op schaatsen langs met de z'g molentocht.