Vakantiehuis Willy Zuid in Katwijk Nederland beoordelingen 9.7 | Zoover

Vakantiehuis Willy Zuid Katwijk

Beoordelingen Vakantiehuis Willy Zuid

Boulevard 1 A, 2225 AA, Katwijk
Vakantiehuis Willy Zuid scoort een 9,7 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Willy Zuid? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Willy Zuid in Katwijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Vakantiehuis Willy Zuid vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Vakantiehuis Willy Zuid met andere accommodaties in Katwijk.

12 beoordelingen over Willy Zuid

9,9
met jonge kinderen, Mei 2012
"Kon dit maar elk weekend!"
Jolanda Roth
29-5-2012 Dit jaar zijn we hier voor de tweede keer geweest. De eerste keer was al fantastisch met redelijk weer, maar deze keer was helemaal top met echt strandweer. Deze keer hadden we vrienden meegenomen en we zaten naast elkaar. Gezellig gegeten met 9 personen aan de grote picknicktafel. Eigenlijk dromen we zelf van zo'n huisje aan het strand, maar dit af en toe huren is een goed alternatief en een stuk goedkoper. Bovendien zijn deze huisjes mooier en groter dan die huisjes die nu nog op het strand er bij komen hier en daar.

met vrienden, 2011
"ECHT een droom..."
BB
5-10-2011 Al 4 jaar zijn we in het strandhuisje bij Willy Zuid geweest en we hebben nu al spijt dat we een jaar niet geboekt hebben. Volgend jaar gaan we zeker weer!
Geweldig klantvriendelijke eigenaren, een uitzicht als een droom en zeer schone en mooie strandhuisjes. Ze hebben echt kwaliteit matrassen, dus je slaapt er geweldig! Voor kinderen is het echt een topvakantie, maar voor jezelf ook! Ook met iets slechter weer is het er fantastisch! Je kan je eten in het huisje laten bezorgen als je wilt en bij aankomst staat er een fles wijn klaar. Ook krijg je elke ochtend de krant bezorgd. Het is echt een aanrader om hier naartoe te gaan...

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Zeer reaxed."
Imelda
27-8-2011 Een echt vakantiegevoel krijg je hier! Schitterend uitzicht. Een heel leuk strandhuisje. Alles was schoon. Matras lag heel goed. Het is niet groot (vooral het toilet/wastafeltje was passen en meten, douche was prima) maar alles wat je nodig hebt is er. We hoorden veel leuke reacties van voorbijgangers. Personeel is vriendelijk. Het gaat er allemaal gemoedelijk aan toe. Elke ochtend werd de krant bezorgd. En vanuit de strandtent komen ze desgewenst ook nog eens het eten bezorgen. Echt top! Vlakbij op het strand is een strandbibliotheek. Op basis van vertrouwen kun je kranten/tijdschriften en boeken lenen. Er is volop keus!! Katwijk is een gezellige badplaats. En een hele centrale ligging. Je zit zo in Leiden of Den-Haag. Wij vinden het zeker voor herhaling vatbaar!

met oudere kinderen
"Top Locatie!!! "
Kluivers
5-5-2010

met een groep, Sept. 2009
"Top Locatie!!!"
kluivers
15-9-2009 Met je voeten in het zand , een glas in de hand, uitzicht op zee, zit hier werkelijk alles mee! Hier is het genieten! Wat een top locatie! :-)

met oudere kinderen
" wat een prachtig strand huisje"
Gerrie Buitink
12-5-2009 wij hebben daar met ons gezin een weekend gezeten. geweldig zo aan zee. schoon ,goede bedden ,lekker does , mooie linging.
en alles aanwezig in het huisje.
als je van zand en zee en wandelen hou zo dicht bij zee.
is dit een prachtig stekje.
Fam Buitink

met een groep, Mei 2009
"Voor de 3e keer!"
The Three Sisters
18-5-2009 En weer een geweldig weekend gehad in dit heerlijke strandhuis! Leuk ook dat er een hangmat bij is gekomen en een superhandige picknicktafel! En een magnetron! We hebben er weer van genoten! En ja...we gaan weer!

Familie, Mei 2008
kluivers
25-5-2008 Dromen aan zee! Een heerlijk strandhuis van alle gemakken voorzien! Op en top service van het Willy Zuid personeel! Komen ook zeker terug....weer of geen weer: Aan zee verveel je je nooit :-)

met vrienden, Sept. 2007
Anne-Marie Verschur...
22-9-2007 Een midweek doorgebracht in een strandhuisje van Willy Zuid. Echt een toplocatie. De zee ligt letterlijk aan je voeten. De service is top en wij hebben ons, ook al was het geen bikiniweer zeer goed vermaakt. Ook als het 's avonds wat kouder wordt is het nog goed toeven in het strandhuisje.
Het krantje iedere ochtend en de fles wijn bij aankomst maken het vakantiegevoel helemaal compleet! Zeker voor herhaling vatbaar.

Fam. Devilee
14-6-2007 Super vakantie gehad op een geweldige locatie. Direct op het strand. Het huisje was prima en erg netjes. Er stond een fles witte wijn in de koelkast en elke dag kregen we een krant. Het was wel heerlijk weer! Met slecht weer is het denk ik minder leuk en al gauw koud.