Hotel Noordzee*** in Katwijk Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Noordzee*** Katwijk

Beoordelingen Hotel Noordzee***

Boulevard 72, 2225 AG, Katwijk
Hotel Noordzee scoort een 7,8 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Noordzee***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Noordzee*** in Katwijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Noordzee*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Noordzee*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Noordzee*** met andere accommodaties in Katwijk.

40 beoordelingen over Noordzee***

6,6
met partner, 2012
"Dit doen we niet weer"
R. de Jonge
20-5-2012 Overduidelijk een oud hotel wat opgeleukt is ten koste van ruimte.. Voor invaliden slecht toegankelijk omdat de lift het formaat van een voedsel-liftje heeft. Met hangen en wurgen een rolstoel in te proppen. Gangen zeer smal, bijna beangstigend. Ik heb twijfels over de brandveiligheid en vluchtmogelijkheden want op de gangen kunnen mensen elkaar amper voorbij. Gehorige kleine kamer. Eten in restaurant (meet veel te laag plafond) valt ietwat tegen.
Parkeren in de hotelkelder zou niet nodig zijn, maar bij aankomst bleek de kelder vol te zitten.
Al met al veel tegenvallers voor een niet goedkoop hotel.
Ontbijt zeer eenvoudig.... niet internationaal.

met partner, 2012
"Mooi gelegen aan het strand"
A
5-3-2012 Een weekend in dit hotel geweest na een bezoek aan de musical Soldaat van Oranje. Ideaal want je bent in 10 min weer terug bij het hotel. Het hotel is mooi gelegen aan het strand, vanuit de ontbijtzaal prachtig uitzicht op het strand. Wilhelmina-kamer geboekt: iets gedateerd, vooral de badkamer. Erg klein bad en vrij eenvoudig ingericht. Kamers zijn erg gehorig. Ontbijt was heerlijk en uitgebreid, prima verzorgd door vriendelijk personeel!
Helaas ging 's nachts het brandalarm af in het gehele hotel, het bleek loos alarm. Midden in de nacht stonden we in pyama beneden en kregen een bezoek van de brandweer. De eigenaren van het hotel waren nergens te bekennen, ook werd er niet gecheckt of iedereen van de kamers was. Kortom niet veilig wanneer er echt brand was geweest! Een aanwonende bejaarde vrouw moest iedereen geruststellen! We hebben geen excusus of reactie gekregen van de hoteleigenaren, dit heeft ons erg verbaasd! Je mag op zijn minst een excuus verwachten in dit soort situaties!

"Heerlijk aan het strand"
M.J.
8-9-2011 Wilhelminakamer geboekt ivm bezoek aan SvO musical. Prima voor 1 nachtje! Schoon en netjes, en de zee is te zien en te horen! Receptie prima, vriendelijk personeel, nachtsleutel meegekregen, bar nog open en gezellig toen we terug kwamen van de voorstelling. Fietsen staan droog in de afgesloten fietsenstalling. Ontbijt was prima, ook daar vriendelijk personeel en genoeg keus! Veel keus. Uitzicht van ontbijtzaal op het strand is erg leuk.
Omgeving: wij hebben met de fiets een knooppuntroute gereden, mooi door de duinen en ook de bebouwde kom leuk om doorheen te fietsen. Winkelcentrum om de hoek van hotel. Wij hadden enorm slecht weer, maar hebben 2 dagen genoten!

"Dicht aan zee, prima voor 1 nachtje"
floorbolsius
28-8-2011 1 nachtje hier geweest. Naar de musical ´Soldaat van Oranje´ geweest. Heerlijk dat je dan niet mee terug naar Brabant hoeft te rijden, maar binnen 10 min in het hotel bent.
Het hotel ligt direct aan zee, mooi uitzicht. Dames van de receptie zijn niet zo vriendelijk, erg kortaf. Kamer is klein, maar netjes. Bedden zijn erg zacht. Badkamer gedatteerd. Douchegordijn is voor deze tijd wat zielig en ook kwam er een zielig straaltje uit de douchekop. Ik miste een fohn! Ontbijt is prima, behalve de slappe koffie.
We betaalden 10 euro om onze auto 24 uur in de parkeergarage te laten staan. We kwamen om 14 uur aan dus dan lijkt me dat je je auto tot 14 uur de volgende dag kan parkeren, maar bij het uitchecken werd verteld dat we tot 12 uur gebruik konden maken van de garage, erg vreemd! Misschien info aanpassen!
Het strandtentje Zee & Zon is een aanrader, heerlijk gegeten en goede koffie!
Het centrum van Katwijk heeft leuke winkels. Het weer viel wat tegen, maar we hebben ons prima vermaakt

"Mooie locatie aan de Boulevard"
ruud
1-7-2011 Het hotel is schitterend gelegen direct aan de Boulevard van Katwijk aan Zee. Vriendelijk personeel, parkeren in garage voor een redelijke prijs, uitstekend ontbijt geserveerd in ontbijtzaal met schitterend uitzicht op zee. Enige opmerking dat onze kamer wel erg klein was. Voor een nachtje prima maar voor langer verblijf zou het een probleem zijn omdat je nergens je koffer kunt laten.

met partner, Feb. 2011
"Erg fijn hotel"
Bart Smeets
27-2-2011 Pal aan zee, vriendelijke bediening, beveiligde fietsenstalling, uitgebreid ontbijtbuffet, kortom, alles klopte!

zakelijk, Nov. 2010
"Prima hotel"
Dennis
4-12-2010 standaard kamers zijn prima van formaat, maar de badkamer is erg gedateerd. Kamer is netjes, maar basic. Pijs/kwalitiet is prima, zeker als je bedenkt dat je direct aan de boulevard zit en in het centrum. Eten in het restaurant is heerlijk!

met partner, Aug. 2010
"Niet met bon heengaan"
m. Wolf
25-8-2010 Erg duur voor weinig. Erg veel betaald voor eten met bon. 65 € voor ontbijt en diner. Het diner had geen vegetarische optie en was iedere dag dezelfde keuze.
De kamer was klein en gehorig. bediening goed.

met partner, Aug. 2010
"Waar krijgen ze hun sterren vandaan?"
M. Wolf
25-8-2010 We zijn met een bon naar hotel Noordzee gegaan. We betaalden 65 € voor het ontbijt en avondeten p.p. Je moest voor van alles bv. brood en kruidenboter 4,50 € bijbetalen. Er was iedere avond hetzelfde keuzemenu. Voor andere gasten kostte dit menu 27,50 €(voor ons 45 €). Als uitleg gaven ze, dat ze de kamer voor "niks" gaven, maar ja, dat is met de bon( kost 40 €). Kortom, ga er met bon niet naar toe. De kamer was heel klein. En veel geluiden van de keuken. De bediening/service wel goed.

"Zeker de moeite waard !!!!"
K -N
31-7-2010 Mooi hotel heel vriendelijk personeel het eten was bijzonder goed kamers netjes en zuiver alleen wat aan de krappe kant en erg gehorig zeker een aanrader waard