Pension Het Anker* in Katwijk Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Pension Het Anker*

9,6
9,6

31 mei 2012

Terras with view on the beach

Beoordelingen Pension Het Anker*

Boulevard 129, 2225 HC, Katwijk
Pension Het Anker scoort een 9,1 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Het Anker*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Het Anker* in Katwijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Pension Het Anker* vinden. Je kunt 1 video van Pension Het Anker* bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Pension Het Anker* met andere accommodaties in Katwijk.

5 beoordelingen over Het Anker*

met vrienden, Apr. 2012
"Uitzicht op zee, fantastisch!"
Christa Jonkman
25-4-2012 Prima vertoeven. Wij hadden een kamer zonder eigen toilet en douche, daar hadden we zelf voor gekozen, maar dat doen we niet meer. Kamer verder prima in orde, beetje krap. Service prima!

"In 1 woord FANTASTISCH!!!!"
familie de Boer
7-8-2011 Vandaag terug gekomen van ons weekendje in Katwijk aan Zee.
Het was helemaal top.
We hadden uitzicht op de zee, een schitterende kamer en de eigenaren zijn super gastvrij.
Vrijdag en zaterdag heerlijk kunnen genieten van de zee en natuurlijk van de SAR dag, helaas moesten we vandaag weer naar huis.
Maar wij voelden ons zo thuis dat we hier zeker vaker naar toe gaan.
Maaike en Marcel, bedankt voor het super weekend het was helemaal TOPPIE!

Familie, Aug. 2008
"Fijn hotel met huiselijke sfeer."
Jos en Ellie Rabeli...
19-8-2008 We zijn een week in dit hotelletje geweest en het is ons zeer goed bevallen. De kamers zijn welliswaar klein, maar daar staat tegenover dat het keurig schoon was. Zeer vriendelijke en behulpzame gastgevers en een keurig verzorgd ontbijt.
Het is ons prima bevallen en een aanrader voor iedereen die van een huiselijke sfeer houdt.

met partner, Aug. 2007
Baars/Hurkmans
20-8-2007 We hadden de laatste en waarschijnlijk kleinste kamer met een twijfelaar, maar voor een enkele overnachting was dit voor ons meer dan voldoende. In ons geval: TV + wastafel op de kamer, wc en douche op de gang. Alles was goed verzorgd en schoon. De gastvrouw en gastheer zeer vriendelijk.

met partner, Aug. 2007
B.W. van Berkel
3-8-2007 Het hotel en de kamers zijn klein ,maar knus en netjes.
Marcel en Maaike en zelfs hun kleine dochter en oma zijn erg gastvrij en vriendelijk.Het ontbijt was goed.
Parkeren voor de deur en de ligging aan de boulevard.
Echt een aanrader voor een paar daagjes Katwijk.