Bed and Breakfast Aan Zee in Katwijk Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Bed and Breakfast Aan Zee Katwijk

Beoordelingen Bed and Breakfast Aan Zee

Koningin Emmastraat 11, 2225 AW, Katwijk
Bed and Breakfast Aan Zee scoort een 8,5 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Aan Zee? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Aan Zee in Katwijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Aan Zee vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Bed and Breakfast Aan Zee met andere accommodaties in Katwijk.

5 beoordelingen over Aan Zee

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Super appartement, klantvriendelijkheid kan beter"
CjF
23-9-2011 Het appartement (tram 1) is erg mooi en schoon. Zeer goede locatie, vlak bij zee en recht tegenover de AH zodat er snel een lekker ontbijt kan worden gehaald.
Het appartement heeft fijne bedden en een mooie badkamer. De keuken is compleet op wijnglazen en theelepeltjes na.
Helaas heeft de eigenaar de deur van het appartement open laten staan, nadat hij het babybedje had gebracht. Als al je spullen binnen staan is het natuurlijk wel fijn dat de deur wordt afgesloten. Verder kan de klantvriendelijkheid een stuk beter.

met vrienden, Mei 2011
"Geweldig!"
Jose
30-5-2011 Een paar heerlijke dagen gehad.
We hadden een arragement met SOLDAAT van ORANJE.
Een pluim hoe alles geregeld was.
Een echte aanrader voor iedereen.
Heerlijk eten in restaurant "Friends"en "Het wapen van Kattuk".
Nu hadden we B&B, maar ben zeker aan het denken om van de zomer terug te komen en dan van jullie appartement gebruik te maken.
Marian.....Bedankt, jullie hebben het geweldig voor elkaar.

met partner, Juli 2010
"Leuk b& b met een geweldige ligging"
Noortje
26-7-2010 leuke kamers, erg gastvrij personeel
de straat uit en je staat op het strand

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Aan Zee bij:

met jonge kinderen, Juli 2010
"Heerlijk appartement nabij zee en centrum"
Karin
5-7-2010 We hebben een paar heerlijke dagen gehad in Katwijk. Het 'Hofje aan Zee' is een oase van rust vlakbij het strand en het centrum van Katwijk. schoon, prima inrichting, goede bedden.

annie en ruud
5-5-2007 Wij zijn hier een weekend geweest. Alles was heel mooi schoon. Wij zijn heel vriendelijk ontvangen door de heer des huises. Ons ontbijt was perfect en ook heel gezellig en persoonlijk. Nog heel veel dank voor alles. Dit is een echte aanrader.