Hotel Noordzee** in Hoek van Holland Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

onze kamer

Beoordelingen Hotel Noordzee**

Dirk van de Burgweg 69, 3151 XM, Hoek van Holland
Hotel Noordzee scoort een 8,8 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Noordzee**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Noordzee** in Hoek van Holland, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Noordzee** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Noordzee** met andere accommodaties in Hoek van Holland.

18 beoordelingen over Noordzee**

9,6
met partner, Feb. 2011
"Helemaal goed"
jan en ingrid
23-2-2011 We hadden een feest in hoek van holland , de eigenaar bracht ons naar de bestemming perfect geregeld s`nachts terug met de taxi , en dan de volgende ochtend verrast woeden met werkelijk een prima verzorgd ontbijt , helemaal top.

met partner, Nov. 2010
"De eenvoud en ouderwetse gezelligheid"
familie uit drenthe
10-12-2010 echt een hotel waar je het niet achter zoekt.
erg gastvrij,kamers eenvoudig maar erg netjes en waar we veel over hadden gelezen was het ontbijt,en idd. zeer uitgebreid,daar moet je echt even tijd voor nemen.
we hebben erg genoten,komen graag nog eens terug.

met partner, Sept. 2010
"Prima Hotel, fijne mensen"
Rachel en Marco Lui...
12-9-2010 Uitstekend hotel, zeer maar dan ook zeer vriendelijke mensen. Eigenaar bracht ons zelfs met de auto naar Hoek van Holland strand. Waar vindt je nog dit soort vriendelijkheid. Prima kamer, prima bed en douche. Ontbijt is werkelijk een toppertje en dat voor 85 Euro. Hier komen we zeker terug. Een echte aanrader en niet voor niets een topwaardering van Zoover.

Rachel en Marco Luisini
Haarlem

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Noordzee** bij:

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Super ontbijt."
fam verweij
29-9-2010 Heel leuk knus hotel. Wij waren er maar1 nachtje,en hebben met 5 personen gebruik gemaakt van de familiekamer! En genoten van het overheerlijke ontbijt!!
De eigenaar is erg vriendelijk en zeer behulpzaam! Kortom een reden om nog eens terug te gaan!!

met partner, Juli 2010
"Knus familie hotelletje"
willemsen
31-8-2010 Vriendelijk ontvangst, je voelde je echt welkom, goede bedden en propere kamers.
Ontbijt was uit de kunst.
Een echte aanrader voor een paar heerlijke dagen aan de kust.

John en Hennie uit Steijl (L).

met jonge kinderen, Juli 2010
"Warm onthaald"
HB
15-7-2010 Heel vriendelijke mensen en het ontbijt was uitstekend!
Kamers waren netjes.

met partner, Mei 2010
"Thuisgevoel"
margaret
31-5-2010 voelt als een warme deken...erg vriendelijk personeel,geweldig ontbijt en knus hotel met een mooie omgeving. heerlijke tuin om even bij te komen met een wijntje

met partner, Mei 2010
"Vriendelijk onthaald"
Maarten van Baalen
31-5-2010 We werden vriendelijk onthaald. we konden kiezen uit twee kamers(omdat er nog genoeg plek was). verder werd gevraagd of we nog informatie over de streek nodig hadden en dat werd gelijk geregeld.
ontbijt was goed.

met een groep, Feb. 2010
"Goede service, weldadig ontbijt!"
David Kalkman
16-2-2010 Wij verbleven met 9 personen in dit hotel. Gastvrije ontvangst. Men vond het geen enkel probleem een overhemd te strijken. De bedden zijn van standaard hotel kwaliteit, de kamers zijn verder afdoende.
Zoals iedereen vermeldt, was het onbijt uit de kunst. Verse Jus, Roomcroissant met verse aardbeien, pannekoekjes als verwennerij!
Absoluut een aanrader!

"Echte aanrader!"
Kimberly van Rijsbe...
7-6-2009 We hebben hier 1 nacht geslapen vanwege een feest in de Viersprong (loopafstand) en dit is zeer goed bevallen! Nette ontvangst, nette kamers (knus en niet hip), maar als echte topper het ontbijt: Daar kan geen 5-sterren hotel tegenop!