Bed and Breakfast Gestrand in Hoek van Holland Nederland beoordelingen 9.7 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Gestrand

31 mei 2012

buitenkant

Beoordelingen Bed and Breakfast Gestrand

Seinpad 51, 3151 HP, Hoek van Holland
Bed and Breakfast Gestrand scoort een 9,7 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Gestrand? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Gestrand in Hoek van Holland, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Gestrand vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Bed and Breakfast Gestrand met andere accommodaties in Hoek van Holland.

5 beoordelingen over Gestrand

zakelijk, mei 2012
"Een geweldige verrassing !"
René
31-5-2012 Hotel / bed & breakfast met het interieur van een design hotel. Te mooi om waar te zijn. Supervriendelijke gastvrije bediening bij een prima ontbijt. Vrij uitzicht over de nieuwe waterweg waarbij de enorme schepen en ferries op een paar honderd meter passeren. Restaurantjes aan de waterlijn vlakbij. Eigenlijk te leuk om aan anderen aan te bevelen !

"Onverwacht leuk!"
Annemarie
30-11-2011 Zeer goed verzorgde B&B, gratis parkeren voor de deur. Modern, hip ingerichte ontbijtruimte. Ruim uitzicht op de voorbijvarende schepen, 's avonds zo nog mooier. De standaardkamer was niet heel ruim, maar dat gaf niet, beneden was er ruimte genoeg. De eigenaars wonen in het huis ernaast daardoor heb je de woonkamer voor jezelf. Badkamer was eveneens klein, maar net zo modern ingericht. Een aanrader. We hadden langer willen blijven. Het ligt op 5 min rijden van de ferry van hoek van holland. Enige minpuntje is dat we een B&B leuk vinden door het persoonlijke contact. Hier hebben we alleen 2 hulpen gezien maar de eigenaren zelf niet.

met partner, Mei 2011
"Heerlijk vrij in eigen land"
John
22-6-2011 We hebben hier drie dagen gelogeerd en dat is ons zeer bevallen. Zonder te boeken aangebeld en we werden getracteerd op een kamer met prachtig uitzicht. Het pension ziet er prachtig uit en de ongedwongen sfeer valt als het ware over je.
's-Avonds lekker op het terras kijkend in de verte waar Pernis zich van z'n mooiste kant laat zien. De kamer is strak en van alle luxe voorzien. De keuken zouden we het liefst mee naar huis genomen hebben, maar we zijn vertrokken met onze eigen fietsen. Een aanrader om te onthouden

met partner, Mei 2010
"Unieke ligging en uitzicht"
Wouter Blok
15-6-2010 Heerlijke B&B in een prachtige ambiance. Werkelijk een uniek uitzicht op de Waterweg waar de schepen, groot en klein, nooit stil liggen. Ook geschikt voor kinderen daar een leuke speeltuin op een steenworp ligt.
's-Avonds tovert Pernis aan de andere kant van de Waterweg 1 miljoen lichtjes aan en kabbelt de zee op het strand.

met partner, Mei 2010
"Genieten- unieke plek - meteen bij het strand!"
julia/diana
5-7-2010 wat een aanrader voor mensen. Om met vrienden samen te zijn GESTRAND geboekt.

De eigenaren geven je een gevoel van de gastvrijheid van je beste vrienden.
ZE doen het ECHT voor hun plezier. Hebben in 2010 het huis van hun buren gekocht en er een B&B van gemaakt met de klasse van een 4/5 sterren hotel.
Alle faciliteiten, internet, eigen woonkamer voor de gasten, terras om buiten te ontbijten, zeer moderne keuken die je wel thuis zou willen hebben. Zo ook het uitzicht op de waterweg. Tussen Gestrand en de boulevard ligt een grasveld. Dat het echt naast de opgang naar de pier en het strand ligt is uniek.

En dat op de 'hoek' van de waterweg en het strand. Hoek van Holland heeft zich mega ontwikkeld tot de badplaats voor 25 tot senior. Hele gave mooie nieuwe beachclubs die permanent staan. Een beetje een mix van ibiza, kijkduin en Marbella wat je proeft.

Volop goede restaurants als Unicum, Jagerhuis en Zwoel. Eenvoudiger Expo of de waterskihut of miljonairsclub.