Camping 't Weergors**** in Hellevoetsluis Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Camping

Beoordelingen Camping 't Weergors****

Zuiddijk 2, 3221 LJ, Hellevoetsluis
Camping 't Weergors scoort een 8,7 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping 't Weergors****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping 't Weergors**** in Hellevoetsluis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 66 vakantiefoto's van Camping 't Weergors**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Camping 't Weergors**** met andere accommodaties in Hellevoetsluis.

27 beoordelingen over 't Weergors****

9,5
met een groep, Mei 2012
"Geweldig leuke camping"
Jeroen van Druten
21-5-2012 Wij hebben niet zo veel ervaring met kamperen maar dit was wel een hele leuke camping. Buitengewoon vriendelijk en behulpzaam personeel, leuke sfeer, mooie voorzieningen en alles netjes en schoon. Kinderen hebben het erg naar hun zin gehad

met vrienden, Apr. 2012
"Leuk weekend gehad!"
hansvanranst
22-4-2012 Prima ligging, direct bij Hellevoetsluis, met de hondjes eerst door een park gewandeld en dan zo Hellevoetsluis binnen. Prijs met campingcheques, TOP!. Sanitair, kraaknet!

"Fantastische vakantie gehad"
Yvonne Groenewegen
18-8-2011 Een super heerlijke vakantie gehad in 1 van de nieuwe chalets. We stonden met een schitterend uitzicht op een weide met geitjes, wel gezellig zo af en toe een loslopend geitje in de tuin. De keuken was helemaal compleet, de bedden sliepen overheerlijk. De kinderen werden vermaakt door het animatieteam. Speeltuin en zwembad waren ook geweldig. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom we hebben er een super vakantie doorgemaak.
Zeer zeker een camping om maar terug te gaan!!!!!!!

met jonge kinderen, 2011
"Niet helemaal onze smaak"
vanoelen
16-8-2011 We waren hier voor een lang weekend. De ligging van de camping is mooi en het terrein is zeer uitgestrekt, compleet met visvijver. De ontvangst is erg vriendelijk en de prijs goed te doen. De speelmogelijkheden vonden we beperkt en behoorlijk ver lopen vanaf onze plaats, kinderen vonden het pierebadje erg leuk. Voor de oudere kinderen is er een overdekt honk met televisie ed, maar ook een lekker voetbalveld. De opzet van de camping is vrij ruim net zoals de plaatsen, maar op het toeristische gedeelte is de begroeiing nog beperkt waardoor je privacy mist. Er is ook een groot gedeelte met vaste plekken. Het sanitair bestond uit keurige toiletunits, voldoende capaciteit, afrekenen met een sep key. Centrum van Hellevoetsluis is op loopafstand en het strand is ook nooit ver weg maar wel druk druk druk. Er is feitelijk weinig mis met deze camping, maar wij zouden er niet nog eens heen gaan, sprak ons minder aan qua uitstraling.

"Zeer schone propere camping aanrader "
nanske
18-7-2011 een camping die alles heeft
tv en internet aansluiting
heel belangrijk mooie propere toiletten en douchen
mooie plaatsen voor caravans
zeer gezellige camping waar iedereen zich thuis voelt
we hebben er een heerlijke week gehad ondanks het weer !
maar daar kan het weergos niets aan doen

"Mooie nieuwe chalets"
familie Voogd
14-8-2011 Wij zijn twee weken in de allerniewste chalets geweest en het zijn echt super mooie
chalets. Alles wat je nodig heb zit er in: mooie keuken met vaatwasser.magetron,ruime koelkast,keukengerei,lekkere stoelen,banken.
Minpuntjes: De bedden zagen er mooi uit maar waren echt vreselijk hard daardoor moesten we de bedden allemaal opvullen met dekkens,tuinkussen om een beetje lekker te kunnen slapen. Wel doorgeven aan de eigenaars en misschien dat de bedden in de toekomst verbeterd worden. Ook vervelend was dat de geiten uit de dierenweide 10x per dag uitbraken en elke keer weer in je tuin stonden en aan je spullen stonden te vreten. Verder prima bevallen.

"Wat een heerlijke camping"
Rosmalen
12-8-2011 Ruime plaatsen, schoon, rustige ligging, vers gebakken brood, tv kabel, wifi, mooi toilet gebouw.
Kortom, een heerlijke camping die beheert word door zeer vriendelijk personeel.

grt Albert van Rosmalen

"Zeer propere mooi camping echt aan te raden"
nanske en patje
18-7-2011 een camping die alles heeft
tv en internet aansluiting
heel belangrijk mooie propere toiletten en sanitair
een gezellige familie camping waar iedereen zich thuis voelt
we hebben een heerlijke week gehad ondanks het weer !
maar daar kan het weergors niets aan doen
mooie omgeving met veel fiets en wandelplezier
mooi winkelcentrum 10 min van de camping
echt je maar eens komen kijken

met een groep, Apr. 2011
"Leuke camping"
kampeerclubrupelgew...
25-8-2011 Mooi en proper cinitair.
Een groot plein om te kamperen met groep.
Je kan er goed fietsen en wandelen in de omgeving.

Komen volgend jaar terug.

met vrienden, Aug. 2010
"Aanraader"
l emmens
4-9-2010 wij 3 vrienden uit maastricht komen er al 10 jaar een week om te gaan vissen wat voor een vriendelijkheid u van de baas en bazin vind u nergens anders helaas is is het nu de laatste x geweest omdat mijn vrienden nu 75 en 77 jaar zijn