16-8-2011
We waren hier voor een lang weekend. De ligging van de camping is mooi en het terrein is zeer uitgestrekt, compleet met visvijver. De ontvangst is erg vriendelijk en de prijs goed te doen. De speelmogelijkheden vonden we beperkt en behoorlijk ver lopen vanaf onze plaats, kinderen vonden het pierebadje erg leuk. Voor de oudere kinderen is er een overdekt honk met televisie ed, maar ook een lekker voetbalveld. De opzet van de camping is vrij ruim net zoals de plaatsen, maar op het toeristische gedeelte is de begroeiing nog beperkt waardoor je privacy mist. Er is ook een groot gedeelte met vaste plekken. Het sanitair bestond uit keurige toiletunits, voldoende capaciteit, afrekenen met een sep key. Centrum van Hellevoetsluis is op loopafstand en het strand is ook nooit ver weg maar wel druk druk druk. Er is feitelijk weinig mis met deze camping, maar wij zouden er niet nog eens heen gaan, sprak ons minder aan qua uitstraling.
18-7-2011
een camping die alles heeft
tv en internet aansluiting
heel belangrijk mooie propere toiletten en douchen
mooie plaatsen voor caravans
zeer gezellige camping waar iedereen zich thuis voelt
we hebben er een heerlijke week gehad ondanks het weer !
maar daar kan het weergos niets aan doen
12-8-2011
Ruime plaatsen, schoon, rustige ligging, vers gebakken brood, tv kabel, wifi, mooi toilet gebouw.
Kortom, een heerlijke camping die beheert word door zeer vriendelijk personeel.
grt Albert van Rosmalen