Vraag & Antwoord Hellevoetsluis

Vraag & Antwoord Hellevoetsluis

kluisjes (1 reacties)
coolen
29-7-2012
wie weet of er een mogelijkheid is om een kluisje te huren?

Linsey Slater
Eigenaar
13-8-2012
Geachte familie Coolen, Bedankt voor uw vraag. In iedere villa zit een kluis. Hiervoor hoeft u niet extra te betalen. Wanneer u meer vragen heeft kunt u mij bereiken op 0181-334455. Met vriendelijke groet,

Bus (2 reacties)
Juno
28-9-2010
is er een goede bus verbinding naar het park ( Vanaf Rotterdam Centraal)

Cor en Linda van Dongen
11-6-2012
?

Linsey Slater
Eigenaar
13-8-2012
Goede middag, Vanaf Rotterdam Centraal gaat u met de Metro D richting de Akkers naar Metrostation Spijkenisse Centrum. Vanaf Metrostation Spijkenisse centrum kunt u met de Bus 101 naar Bushalte Amnesty Internationallaan, Hellevoetsluis. Dan kunt u hier overstappen naar Bus 104 ( richting Renesse) naar de Bushalte Provincialeweg/ Voorweg, Hellevoetsluis.Vanaf deze bushalte kunt u lopen naar de Parkweg 1. Het is ongeveer 3 minuten lopen naar de receptie.

Hoelaat mag je naar binnen ? (1 reacties)
Juno
28-9-2010
Hallo ik heb een vraag ! hoelaat mag je naar binnen er staat 16.00. normaal is dat toch 15.00 u

Cor en Linda van Dongen
11-6-2012
15.00 uur

Vissen (2 reacties)
Camping 't Weergors****
Loek Pauwels
15-9-2010
Kan iemand mij wat meer vertellen over de mogelijkheden van (vooral karper)vissen op of in de buurt van 't Weergors? Bij voorbaat dank.

Suzanne
17-9-2010
Camping 't Weergors heeft een eigen grote visvijver met daar in veel karpers. (Tot 80 cm. ongeveer) Daar mag door campinggasten vrij gevist worden. In de buurt is het vooral de vestinggracht en de grote poldersloten. Hiervoor is een vergunning nodig en die is bij de receptie te verkrijgen.

Loek
17-9-2010
Halo Suzanne, Hartelijk dank voor je reactie! Vr.gr. Loek

leuke dingen in de omgeving? (2 reacties)
Vakantiepark Roompot Cape Helius***
D88
1-9-2010
Hallo, ik ga hier binnekort met 7 vriendinnen heen, en vraag mij af, of iemand tips heeft, om naar toe te gaan? Leuke bezienswaardigheden? Of tips om lekker te eten? Ik hoor het graag!

G88
27-1-2011
Wat toevallig, ik ga daar ook heen met 6 vriendinnen.. Misschien kunnen we samen gaan, wel zo gezellig ;-) Groetjess aan Coby

d88
27-1-2011
Oooh Coby, lijkt me enig om samen te gaan!!

Betreft: stage (1 reacties)
Vakantiepark Roompot Cape Helius***
Jessimar Macedo
27-8-2010
Geachte heer/mevrouw, Ik ben een leerling van het Albeda College in Rotterdam, die op zoek is naar haar laatste stage van haar opleiding ‘Horeca Ondernemer Manager’. Ik ben Jessimar Macedo, 22 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Venezuela en ik ben 9 jaar in Nederland. Ik ben pas in Hellevoetsluis verhuisd, waar ik op zoek ben naar een bijpassende leerbedrijf waar ik veel van kan leren in verschillende afdelingen. Ik heb tot nu toe alle stages prima afgesloten. Ik heb hiervoor stage gelopen bij de Meeting Center Regardz The Globe in Den Haag. Ze waren zeer tevreden met mijn prestaties en voor verdere referenties kunt u terecht bij de Generaal Manager Ingrid Koek. Ik zou het erg op prijs stellen als ik voor een vervolg gesprek word uitgenodigd. Ik kon helaas geen e-mail adres vinden, vandaar dat ik via deze website stuur. Hoogachtend, Jessimar Macedo

S
28-8-2010
Misschien kan je kijken op de site van roompotparken om aan een e-mail adres te komen

is de zee ver weg? (2 reacties)
maran
26-4-2010
is het te doen om te lopen naar zee? wij willen namelijk de honden mee nemen en dan zou het wel lekker zijn om met de honden over het strand te lopen.

marco
13-5-2010
Het is makkelijk te doen om naar het water te lopen ongeveer 5 minutjes

Joke
27-7-2010
Het is geen zee hoor...dat is het haringvliet h et is zoetwater,maar je kan er wel lekker uitwaaien en helaas mogen er geen honden los lopen op het strand.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit