14-9-2010
Afgelopen zomer heb ik een week doorgebracht op camping het Loze Vissertje. Ontzettend leuk om te ervaren in een stad te zijn, maar je niet meer in de stad te wanen, zodra je op de camping bent. De campingbeheerders zijn vriendelijk en nooit te druk om je extra informatie over de omgeving te verstrekken. (de omgeving biesbosch is prachtig en de kinderdijk is ook in de buurt en het bezoeken waard.) De camping heeft verder leuke hoekjes met een extra persoonlijke touch van de beheerders en de ligging van de camping is aan het wantij water.
Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin gehad en heb werkelijk de rust ervaren!
23-3-2010
Door de gunstige ligging ten opzichte van Het Nationaal Park De Biesbosch komen jaarlijks vele kampeerders terug om de natuur in onze omgeving verder te verkennen.
Naast onze camping ligt een klein haventje waar u kano's te water kunt laten.
Bovendien zijn er diverse bootverhuurders in onze omgeving waar u roeiboten, al dan niet met aanhangmotor, kunt huren.
25-1-2010
Goede, eenvoudige, schone, goedkope stadscamping in Dordrecht. Op de camping zelf niet zoveel te doen, maar de omgeving is leuk.
Het sanitair is eenvoudig, maar schoon.
2-4-2011
Wil je echt het uiterwaarden gevoel, in een windvrije kuil kamperen met ontzettend mooie hoge bomen en dito vogels, wil je genieten van een klein pitoresk gebiedje met oh zo veel ontspanningsmogelijkheden binnen handbereik (Biesbosch, Kinderdijk, het drie rivieren knooppunt, het historisch centrum van Dordt), probeer gerust het Vissertje. Iets voor de echte liefhebbers van rust en toch het bruisende van een oude stad!