Appartement Vakantiewoning in Scheveningen in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin) Nederland beoordelingen 9.2 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.987 bezoekers online
Home > Nederland > Zuid-Holland > Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin) > Appartement Vakantiewoning in Scheveningen

Beoordelingen Appartement Vakantiewoning in Scheveningen

23 februari 2012

9,6
Appartement (2e etage)

Appartement Vakantiewoning in Scheveningen scoort een 9,2 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Vakantiewoning in Scheveningen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Vakantiewoning in Scheveningen in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Appartement Vakantiewoning in Scheveningen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Appartement Vakantiewoning in Scheveningen met andere accommodaties in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin).

17 beoordelingen over Vakantiewoning in Scheveningen

met partner, Dec. 2011
Echt even eruit
Mieke Wiersinga en ...
26-12-2011 Komend uit midden-Drenthe zochten wij even heel wat anders. Deze plek gaf ons alles wat wij wensten: strand, uitzicht met veel verandering, stedelijke genoegens zeer goed bereikbaar te voet en met de tram. En als basis een fantastische ruimte, royaal voor twee personen, mooi strak en zeer functioneel ingericht. Super badkamer. Heel handig bereikbaar met de lift. Vriendelijke ontvangst, met een fles wijn in de koeling!
Het contact vooraf en nadien was prettig. We hadden nog best een week willen blijven: zeer prettig verblijf en genoeg te doen.

met partner, Nov. 2011
Heerlijk appartement!
Anouk
8-11-2011 Ideale plek. Vlak bij zee. Prachtig uitzicht over de haven. Vlak bij restaurantjes. Goede visboer op de hoek. Gratis parkeren voor de deur.
Wil je de deur niet uit, dan is het een fijn appartement om binnen te blijven (open haard, geweldige stoel voor het raam met uitzicht op de haven, groot bad en alle faciliteiten aanwezig). We hebben een heerlijke midweek gehad. Vriendelijke eigenaar en de borg (300,- euro vond ik wel vrij hoog), was binnen drie dagen keurig terug gestort.

Kortom: een aanrader!

Geweldig appartement aan de Haven.
E Lassche
27-9-2011 Prima compleet ingericht appartement met een geweldig uitzicht op een levendige haven, waar altijd wat gebeurt.
Strand op loopafstand met een viskraampje.
Een leuke strandwandeling naar de pier is aanbevelenswaardig.
Alles bij elkaar een uitstekende plek om te ver toeven.
Den Haag is ook goed te bereiken met de Tram.
En parkeren van de auto is ook geen probleem en kost niets bij het appartement.
En vlotte afhandeling van de borgsom.

Geweldig geweldig geweldig 10 plus
wim en joke bijv...
7-8-2011 geweldige week gehad alles super wat een mooi appartement alles maar dan ook alles was aan wezig en een geweldig uitzicht kan niet mooier prachtig je moet het met eigen ogen zien iedereen aan te raden kom naar scheveningen en je zal zien dat onze 10 plus nog te weinig is. joke en wim bijvank Winterswijk en WIJ KOMEN TERUG

"geweldig''
Harry & Marja Mulde...
18-7-2011 wij hebben ontzettend genoten ,er echt even uit
alles was prima te bereiken met auto , tram of lopend.
echt een adres om te onthouden

Voor herhaling vatbaar!
Juriean en Willie
5-6-2011 Hoewel we al hadden geboekt voor de zomer wilden we dit appartement toch eens “uitproberen”. Dat is afgelopen dagen gebeurd en een groot succes gebleken. Ruim, van alle gemakken voorzien, op loopafstand van strand en boulevard, alle voorzieningen in de buurt, en wat een uitzicht. Wij zullen hier met plezier terugkomen!

met partner, Mei 2011
Geweldige plek
Eva en Jan Bronner
21-5-2011 Prima compleet ingericht appartement met een geweldig uitzicht op een levendige haven, waar altijd wat gebeurt.
Een verrekijker meenemen is een aanrader.
Strand op loopafstand met een viskraampje die geweldige kibbeling verkoopt.
Een leuke strandwandeling naar de pier is aanbevelenswaardig.
Alles bij elkaar een uitstekende plek om te toeven.

Eva en Jan Bronner

met partner, Mei 2011
Geweldig appartement!
Ernst & Liesbeth
23-5-2011 We hebben heerlijk genoten van een lang weekend in dit heerlijke appartement. De ligging is perfect, bij de haven vlakbij het strand, openbaar vervoer om de hoek Het is een prachtig appartement met veel ruimte, mooie inrichting. volop kastruimte en van alle gemakken voorzien, vooral het prachtige bad was echt genieten. Dit appartement zouden wij echt iedereen aanraden!

Super appartement
Jan, Kim, Sterre en...
27-4-2011 echt een super appartement, heel ruim, en voorzien van alle comfort. Zeer ruim bad en zelfs nog een aparte douche. Ligging is ook perfect,vlakbij terrasjes en boulevard!

met partner, 2011
Super!
Jan, Kim, Sterre (d...
27-4-2011 wij hebben echt genoten, het was een zeer ruim appartement en voorzien van alle luxe, is zeker voor herhaling vatbaar! Perfecte ligging: vlakbij terrasjes, boulevard,...

9,6