Hotel Steigenberger Kurhaus***** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin) Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover
Kies een internationale website
Video's toevoegen
Accommodatie toevoegen
Acco informatie toevoegen
Zuid-Holland
Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Steigenberger Kurhaus*****
Beoordelingen Hotel Steigenberger Kurhaus*****
6,3
Accommodatie site
15 °C
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Steigenberger Kurhaus*****
Gevers Deynootplein 30, 2508 GR, Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Hotel Steigenberger Kurhaus
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Steigenberger Kurhaus*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Steigenberger Kurhaus***** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 74
vakantiefoto's
van Hotel Steigenberger Kurhaus***** vinden. Je kunt 2
video's
van Hotel Steigenberger Kurhaus***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Zuid-Holland
. Vergelijk Hotel Steigenberger Kurhaus***** met andere accommodaties in
Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Minder tekst <<
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Steigenberger Kur...
Verklein aantal aanbieders
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(7)
alleenreizend
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(165)
ALL
met partner, Apr. 2012
"Prachtige plek, heerlijk eten!"
Fenny
4-5-2012
Het Kurhaus ligt op een prachtige locatie, en je kunt er fantastisch eten. Zoveel bij het diner als het ontbijt hebben we erg genoten. De kamers zijn prima, alles is goed verzorgd, maar zijn niet bijzonder luxe of anders dan een ander hotel.
met partner, Feb. 2012
"Perfecte Valentijnsbestemming"
ineke
Bekijk foto's
21-2-2012
Een overnachting gekregen tgv Valentijn en verjaardag. Vriendelijke ontvangst, mooie gerenoveerde (executive) kamer met direct zeezicht. 's Nachts de schuifpui open gedaan ivm warmte, heerlijk slapen met het geluid van de zee. Het ontbijt is heerlijk, ook voor de verwende hotelgast (zoals ik). De Kurzaal waar het ontbijt geserveerd wordt is schitterend. Champagne bij het ontbijt. Bed wordt opengeslagen en je krijgt een eetbare attentie op de kamer. Locatie is natuurlijk ideaal: je loopt zo de boulevard op.
met partner, Feb. 2012
"Super leuk weekend gehad!"
Bas
7-2-2012
Wat een prachtig hotel! Echt heel erg indrukwekkend! Bij aankomst werd ons door de recptioniste gevraagd hoe laat ze het bad mochten laten vol lopen! Wat een luxe! Op de ruime, schone kamer stond champagne en een taartje voor ons klaar. Op het afgesproken tijdstip werd ons bad gevuld, op het badschuim lagen allemaal rozenblaadjes. SUPER! 's Avonds heerlijk gegeten in de Kurzaal. Later op de avond nog heerlijke cocktails aan de bar gedronken. Het ontbijtbuffet was erg uitgebreid en erg lekker. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Al met al echt een heerlijk weekend gehad!
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Steigen...
Verklein aantal aanbieders
met partner, 2012
"Nooit meer"
Mieke
18-1-2012
Als geboren Hagenees zag ik eindelijk op mijn 65ste mijn droom uitkomen om ooit eens in het Kurhaus te overnachten. Wat keek ik daar als kind tegenop.
We konden een "voordelig" arrangement boeken met upgrade naar Superior room. Het eerste wat we bij binnenkomst in de kamer zagen was een witte vlek op het (rode) sprei die niets aan de verbeelding overliet. Getver!!! En dat in een 5 sterrenhotel (kan ook niet in een 0-sterrenhotel). Na klacht werd dit verholpen.
De kraan van de wastafel staat zo diep op het tableau dat, als je hem niet voluit openzet, het water over het tableau loopt met alle gevolgen van dien.
Het was ook een hele toer om uit te vinden hoe de badmengkraan bediend moest worden.
Het ontbijt was prima maar de plaats waar wij naar werden verwezen was duidelijk voor "lowprice" paying guests. Dit voelde als discriminatie. Zij bieden zelf de voordelige aanbieding aan dus moeten ze ook geen onderscheid maken tussen de gasten.
Meisjesdroom aan diggelen.............
met partner, Jan. 2012
"Grandeur"
Jaap
10-1-2012
Mooi hotel, prachtige ontbijtlokatie (Kursaal). Echter.....hevige geluidsoverlast van de stappers op zaterdagnacht tot 04.00 uur. Wij hadden een kamer aan de voorkant (3e verdieping) uitkijkend op het Holland Casino. Geen geluidsisolatie blijkbaar.
met partner, Dec. 2011
"Stijlvol verblijf op een mooie locatie"
B.
Bekijk foto's
27-12-2011
Het ontvangst bij de receptie was vriendelijk en gastvrij. Bij aankomst met de auto werd deze voor ons weggezet. De kamer was netjes, schoon en zeer modern ingericht. Prima facilieiten die je bij een 5* hotel mag verwachten. De kamer was welliswaar niet groot, maar als het allemaal maar netjes en verzorgd is, dan is dat voor ons geen probleem. Het matras was een beetje aan de harde kant, maar dat heeft tijdens de nachtrust geen parten gespeeld. We verbleven een nacht in een Superior Kamer (à €145). Niet echt goedkoop, maar wel het geld waard! De hele entourage in het hotel moet iedereen een keer meemaken. De Kurzaal is indrukwekkend mooi. Niet ontbeten, €25 vonden we wat te duur.
met partner, Dec. 2011
"Goedkoop kerstdiner maar nooit meer"
jerimar
27-12-2011
Het ging al fout bij de reservering, kreeg maar geen mailbevestiging dus weer gebeld, verkeerd mailadres, daarna verkeerde datum, weer gebeld, eindelijk de goede bevestiging binnen. Toen wij aankwamen was de tafel maar voor 4 mensen opgemaakt terwijl we met 5 kwamen. Met het voorgerecht moesten we nog even bedenken wat we wilden, waren we vergeten! Voor de andere gerechten moesten we ook erg lang wachten. Er liepen volgens mij ook veel studenten die niet wisten bij welke tafel ze de gerechten moesten afgeven. Ik had altijd een hoge pet op van het Kurhaus, durfde zelfs eerst niet naar binnen omdat het er zo chique uitziet, maar dat is nu wel anders.
met partner, Okt. 2011
"Kleine muffe kamer zonder ventilatiemogelijkheid"
Bouw
30-10-2011
We zaten op kamer 371 met gedeeltelijk zeezicht. Zeer kleine kamer waar het te warm was. De verwarming kon niet lager ingesteld. De ventilatie/airco werkte niet. Verder stof op bureau en vlekken in tapijt. Je moet in bad douchen. Kamer is geen 5 sterren waard. Maar de ligging is uniek. Ontbijt is heel goed. Wij hadden diner bijgeboekt in de Kurzaal. Het diner werd in Kandinski restaurant geserveerd,Hier heb je mooi uitzicht op de pier, maar we konden alleen uit het Wicked menu kiezen. Dit omdat de Kurzaal afgehuurd was voor een feest. Dit viel ons erg tegen.
Wij vroegen om een uitgebreidere menukaart. Maar die was er niet. Het eten was erg weing.
Er wordt praktisch geen nederlands gesproken door personeel. Alles gaat in het Engels.
met partner, Okt. 2011
"Grof schandalig!"
jamie van haarst
3-10-2011
Een maand van de voren gebeld, we mochten met de pin betalen, niet vermeld dat wij voor 16.00 uur aanwezig moeten zijn anders is de kamer voor iemand anders. Nogmaals gebeld voor een bevestiging via mail, niet ontvangen. Worden bij gebeld 5 minuten voor aankomst hotel kamer geannuleerd.De manager geeft aan hier niets aan te kunnen doen. Wij komen aan in het hotel 2,5 uur gereisd. Jullie kamer is al vergeven, maar we kunnen wel een presentje op uw kamer in een ander hotel (15 minuten van het Kurhause af)neerzetten. (wij zijn met openbaar vervoer) Nou u begrijpt wel dat ik daar niet op zit te wachten. Onze kamer was nog vrij, maar de manager was niet bereid die kamer aan ons te geven en die mensen op de bellen dat het hotel een fout heeft gemaakt. echt grof schandalig en dat noemt zich dan een manager. U begrijpt wel 250 euro kwijt aan loon. En wij mochten weer terug naar huis. Gelukkig neemt mijn schoonvader in overweging een rechtszaak aan te spannen tegen het Kurhaus!
"Veel meer verwacht!!"
Paul en Claudia
5-9-2011
Romantisch arrangement geboekt voor 1 nacht. Ontvangst receptie was goed - kamer ok - ook het taartje en de champagne stonden zoals beschreven op onze kamer. Echt luxe was de kamer niet (voor veel minder geld al betere hotels en kamers gehad!) Na het ontvangst drankje op het terras, half uur wachten op de bediening. Hier hadden wij al geen goed gevoel bij, maar ja kon alleen maar beter worden. Avonds om half acht een tafel gereserveerd in de kurhaus zaal (3 gangen diner was inclusief ) Tijdens het apperitief werd het voorgerecht al serveerd (wij waren de einige tafel zonder amuse en brood!!??) De wijn die wij besteld hadden was vergeten. Na wij dit doorgegeven hadden aan de buitenlands talige kellner werd de verkeerde wijn geserveerd. He hoofdgerecht stond hierdoor al een kwartier op tafel koud te worden. Direct na het hoofdgerecht wordt het dessert al geserveerd terwijl de wijn nog lang niet op was. Het einige wat de kellner op de blunders kon melden "sorry".
volgende
RSS feed
Kaart
Bekijk op kaart...
Kopieer onderstaande link
Bezienswaardigheden in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
National Sea Life
Madurodam
Omniversum
Panorama Mesdag
Escher in het Paleis
Louwman Automobielmuseum
Mauritshuis
Informatie over Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Weer Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Kaart Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Foto's Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Video's Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Vraag en Antwoord Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Italië
Scandinavië
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie