Vakantiepark Roompot Kampeerresort Kijkduin**** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin) Nederland beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Roompot Kampeerresort Kijkduin****

6,7
6,6
4,9
5,3

Huisje KD4

Beoordelingen Vakantiepark Roompot Kampeerresort Kijkduin****

Machiel Vrijenhoeklaan 450, 2555 NW, Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Vakantiepark Roompot Kampeerresort Kijkduin scoort een 7,0 uit 10, op basis van 584 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Roompot Kampeerresort Kijkduin****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Roompot Kampeerresort Kijkduin**** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 132 vakantiefoto's van Vakantiepark Roompot Kampeerresort Kijkduin**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Vakantiepark Roompot Kampeerresort Kijkduin**** met andere accommodaties in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin).

552 beoordelingen over Roompot Kampeerresort Kijkduin****

6,7
4,9
5,3
met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooi park vlakbij het strand!"
Nathalie Leijen
Onderkomens
29-5-2012 Na het lezen van soms niet al te beste recensies waren we een beetje huiverig voor wat we aan zouden treffen. Maar het is ons meer dan meegevallen! Wat een mooi park, schitterend huis mét bubbelbad! Op loopafstand van het strand wat ook voor de kinderen (met bolderwagen) ideaal was. 's Avonds bij het huisje zitten was ook zeker geen straf met al het groen om je heen.
Alles was heel schoon en netjes .
Het personeel is allemaal vriendelijk en behulpzaam, denken mee en zijn vrolijk zoals je verwacht als je op vakantie bent!
Koos was zoals altijd ook gezellig met de kinderen aan het dansen :)
Het park an sich is erg kindvriendelijk, veilige speeltuin ook voor de kleintjes (net 2 jaar). Het nadeel (maar dat hebben we tot nu toe overal in huisjes gehad) is dat er geen traphekjes aanwezig zijn.

Wij komen hier zeker nog een keertje terug.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Prijs kwaliteit verhouding komen niet overeen"
marja s
28-5-2012 we zijn er net weer van een zonnig pinkster weekend.
echter een paar puntjes; we moesten om 11 uur al weer van de camping.
erg weing douchjes(3) schimmel bankjes, erg heet voor kleine kinderen.
geen toilet papier.
positief dicht bij d zee, ong. 500 meter.
ze makn op domme tijden schoon, als de meeste mensen opstaan.

"Nooit meer"
Fam. Homan
Onderkomens
27-5-2012 Bij aankomst in onze white camp cottage liepen de mieren al op het aanrecht. Slik, verwijderen, alles wat zoet is goed opbergen. Teruggekomen van een fietstochtje, een appeltje eten. Wow, muizentanden erin en overal in huis muizenkeutels. Op naar de receptie. Daar zat de volgevreten manager. Was nog nooit voorgekomen zei hij en hij zou de verdelgingsdienst onder toezicht in ons huisje laten. Komen we terug van een fietstocht, staat daar een meneer in onze keuken (alleen natuurlijk) die overal muizengif doosjes neerzet. Het zou wel een paar dagen duren voordat ze dood zouden gaan. Daar belde de iemand van de receptie (natuurlijk niet de manager). Om de manager gevraagd. Zeer arrogant werd ons verteld dat hij niks meer voor ons kon doen en alleen tegen bijbetaling kon hij ons iets luxers bieden. Een week lang op vakantie tussen de dozen muizengif met drie kinderen. Dat was de laatste keer Kijkduin, dat heel ernstig toe is aan een meer klantvriendelijke, minder arrogante manager.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Mooi vakantiepark in de nabijheid van de zee."
Evens Martin
Onderkomens
22-5-2012 Wij zaten in een chalet voor 4 personen waar we al het nodige comfort hadden. In de omgeving kan je rustig fietsen op het fietsknooppunten netwerk.
De zee ligt op wandelafstand.

met jonge kinderen, Mei 2012
"The truth about Kijduinpark"
Leni
Onderkomens
19-5-2012 We've been coming here for 10 years. I would say that qualifies us to comment here: The park is 100% outdated, you feel it everywhere. It is in desperate need of renovation. Everything is done half-heartedly: You feel that they are somehow "trying" but it's not working out. They only get away with it because of the location. If this run-down park with run-down facilities was anywhere else with "real" competition: They would have been out of business a long time ago. We still come for "sentimental reasons" and we know what to expect: We come with cleaning utensils and disinfectant: before we get comfy we first clean everything. It is such a shame but something you see so often in this world: People aiming for the minimum only when they know they can get away with it. 10 years ago this place had heart and soul, now it is a mere "shadow" of its former existence. Very sad, because the potential here is neverending...

met een groep, Mei 2012
"Mooie ligging"
Marjet
Onderkomens
20-5-2012 Het vakantiepark heeft een mooie ligging! De duinen over en je bent aan zee! Op de fiets ben je zo in Scheveningen. We hadden een 6 persoons huisje. Het huisje zelf vond ik niet goed schoon, lag veel stof overal en er lag onder de kast zelfs nog een paar oude sokken... De service van het park was ook matig, we wouden tandems huren. Stond in het infoboekje dat dat kon, bleken ze geen tandem te hebben. Lasergame hadden we geboekt, bleek dubbel geboekt te zijn. Het huisje was ruim genoeg voor 6 personen.

met een groep, Mei 2012
"Prima plek"
Schoutens
Onderkomens
11-5-2012 vakantiepark Kijkduin Den Haag is een prima park, mooie ligging dichtbij veel aktiviteit (Den Haag-Scheveningen-duinen-strand) Het onderkomen/meubilair is aan vernieuwing toe maar qua prijs was het zeer aantrekkelijk in deze regio die normaliter tot de duurdere omgeving hoort. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en je vindt er alles wat nodig is op het park.

met partner, Mei 2012
"Camping direct aan duinen"
schram94
8-5-2012 Kampeerplaats was voor ons 'n weekendje weg, park ligt zeer dicht bij strand toegang via pad door de duinen. Fietsafstand naar kijkduin, scheveningen, den haag, hoek van holland,Kampeerplaats was goed, sanitairgebouw was ons inziens wat ouder. Ook niet goed verwarmd zeker omdat het overdag ook maar 10 graden was. Winkel goed gesorteerd. Andere faciliteiten niet gebruikt. Receptie erg vriendelijk, behulpzaam. Sanitair netjes, geen toiletpapier maar ons stoort dat niet. Heel heet water voor afwas, douches goed warm.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Verwaarloosd barak"
H.R. Klinkamer
Onderkomens
4-5-2012 locatie perfect, jammer dat er niet geinvesteerd wordt in onderhoud van de houten huisjes, het zijn nu net barakken die gewillig zijn voor de Polen. Prijs en kwaliteit staat in geen enkele verhouding voor ons Nederlandse toeristen. We hebben € 600,- betaald voor 4 nachten in de meivakantie!

met partner, Apr. 2012
"Gewoon voor ieder wat wils"
astrid
Onderkomens
30-4-2012 'n leuk gezellig park met genoeg te doen voor jong en oud.
heerlijk dicht bij strand en duinen.
je kunt er goed fietsen naar bv den haag, scheveningen of kijkduin zelf.
het is de moeite!!!