Hotel Paleis**** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin) Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Paleis****

Kamer

Beoordelingen Hotel Paleis****

Molenstraat 26, 2513 BL, Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Hotel Paleis scoort een 8,7 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Paleis****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Paleis**** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Paleis**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Paleis**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Paleis**** met andere accommodaties in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin).

13 beoordelingen over Paleis****

"Herrie"
Natan
4-7-2011 Ga hier niet heen met een klein kindje of als je rust nodig hebt want het ligt schuin naast een cafe en dat zul je weten ook.
Wat een herrie.'s nachts, in het weekend is het net of de uitgaande mensen naast je bed staan.
Vriendelijk personeel en ziet er wel mooi uit, maar je moet tegen de nachtelijke rumoerigheid kunnen.(wij duidelijk niet).
Parkeren is niet echt handig.

met partner, Juli 2010
"Erg leuk"
e. Tetteroo
28-7-2010 hebben hier onze huwelijksnacht doorgebracht.
Romantische kamer met heerlijk bad, rustig en
zalig bed. Personeel zeer vriendelijk en gastvrij.
Ontbijt in de ontbijtzaal was zeer compleet en
heerlijk vers. Echt een aanrader.

met partner, Juni 2010
"Bijzonder sfeervol hotel!"
Marjan
3-8-2010 Bijzonder sfeervol (klein) hotel! Centraal gelegen, dicht bij Paleis Noordeinde. Kamers zijn uniek ingericht, met prachtige badkamers. Ontbijt is heerlijk!
Minpuntje: onze kamer grensde aan een straatje met terrasjes. Daardoor tot laat geluids"overlast" ervaren. Oordoppen doen overigens wonderen.

met partner, Mrt. 2010
"Romantisch hotel, ideale ligging"
Henry Livestroo
5-4-2010 Midden in het centrum van Den Haagt ligt dit charmante hotel. Niet al te groot en daarom wat ons betreft erg leuk. Kamers niet al te groot, maar past wel prima in de sfeer van een kleine stadhotel. Kamer erg netjes en luxueus ingericht. Grote badkamer.Ontbijt was prima, eieren worden vers bereid.

Al met al vonden wij dit een bijzonder leuk hotel en we zouden het zeker nog een keer aanraden!!

"Perfect voor een romantisch weekend weg."
Deb
16-8-2009 Wij hadden een mooie Luxe Superior kamer. Erg romantisch en van alle gemakken voorzien. Er is inderdaad geluid van buiten, maar wij vonden dat geen probleem, het voelt lekker levendig en gezellig. Ontbijt op de kamer laten brengen, dit was goed verzorgd. Personeel en room service perfect. Heerlijke bedden met veel kussens.
Tip: gratis parkeren op de Veenkade, is vlakbij en scheelt je minimaal €25.

met vrienden, Aug. 2008
"Heerlijk hotel in mooi deel van Den Haag"
Wendies
10-8-2008 Erg fijn, sfeervol hotel. We hebben erg genoten van mooie buurt. Personeel was inderdaad erg vriendelijk en gastvrij (zijn we niet gewend in Nederland!). Met tram waren we zo in Scheveningen.

met vrienden, Aug. 2008
"Superleuk prachtig ingericht hotel(letje("
Drentsche
9-8-2008 Was samen met een vriendin in dit geweldig leuke hotel. Met enorm veel smaak ingericht, zoveel leuke details. Het personeel zowel in de eetzaal als aan de receptie was uitermate vriendelijk. Komen hier zeker nog een keertje terug.

De Groot
18-5-2008 Veel last gehad van geluidsoverlast: Naastgelegen café; veel herrie! Andere kamer gevraagd maar toen kwamen we boven een restaurant terecht met wederom weer veel geluidsoverlast. Niet heengaan voor je rust is het advies

met partner, Apr. 2008
Sandra
29-4-2008 Het kleine hotel ligt midden in het centrum, auto parkeren in garage verderop (c.a 20 euro pd). De kamers zijn schoon, wel erg klein! Van te voren wat drinken en lekkers mee nemen voor op de kamer is wel handig..Badkamer prima: douchecabine met 2 douchekoppen. Service personeel is erg goed. Ontbijt prima, achtergrondmuziekje zou wel plezierig zijn...zag er tegen aan om mn eitje te tikken...
Tram en bus dichtbij, kun je zo naar scheveningen.

Nancy
28-8-2007 In augustus 2007 geweest in combinatie met Tarzan. Echt een heel mooi, sfeervol en romantisch hotel. Wij hadden een kamers met uitzicht op het paleis, echt super! Hele mooie kamers en badkamer. Ontbijt was goed in wederom een sfeervolle ontbijtruimte. Alles erg goed en compleet, mijn complimenten! Enig minpuntje was de bereikbaarheid.