Hotel Mozaic*** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin) Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Mozaic***

Suite

Beoordelingen Hotel Mozaic***

Laan Copes van Cattenburch 38-40, 2585 GB, Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Hotel Mozaic scoort een 9,1 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Mozaic***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Mozaic*** in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Mozaic*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Mozaic*** met andere accommodaties in Den Haag (incl. Scheveningen, Kijkduin).

32 beoordelingen over Mozaic***

met partner, Nov. 2011
"Prettige plek"
Leny van Os
14-11-2011 mooie kamer,zeer klantgericht personeel,ze doen heel veel om het je naar de zin tem maken.

met partner, Apr. 2011
"Geweldig mooi hotel"
Marjolein
1-5-2011 Prachtige kamer, mooi uitzicht. Warm ontvangst. Lekker ontbijt... Allemaal verse producten. Vriendelijk personeel. Klein minpuntje a) er kan helaas niet gedineerd worden, b) de blonde dame welke op de ochtend bij de receptie zat. Er kon amper goedemorgen af, bij uitchecken werd niet gevraagd of alles naar wens was. Toen we fietsen hebben gingen huren, was eigenlijk alles teveel. Naar een sleutel zoeken voor een andere fiets, koste haar echt teveel moeite. Helaas... anders absoluut een 10!

met partner, Feb. 2011
"Sfeervol, mooi, comfortabel, origineel"
Petry
13-2-2011 Prima adres in leuke buurt, heel vriendelijk personeel, persoonlijk en attent.

met partner, Jan. 2011
"Alles klopt: bedden, kamer, sfeer, ..."
Pieter Jan van Wing...
23-1-2011 Dat het aantal sterren niet alles zegt, bewijst Hotel Mosaic. Officieel drie sterren, maar liggende op een heerlijke boxspring in een prachtige kamer met een kopje (gratis) thee, waande we ons in een een vijf-sterren-hotel.

Prima ligging, 15 min. lopen naar het centrum. Verrassend ruime kamer, speels, sfeervol en met heerlijke boxspring. Vriendelijk personeel. Goed ontbijt.

PS. Wij hadden de 'surprise-kamer' geboekt. Oftewel, kans op een suite of een 'gewone' kamer. Het werd de Light Room.

zakelijk, Nov. 2010
"Mooi gerenoveerd hotel"
wim
15-3-2011 goed gelegen, maar wel geen parking voorzien. Ontbijt was goed maar niet echt super. Kamers zijn volledig vernieuwd.
Voor mensen die kiezen om niet in de grote hotelketens te slapen.

met partner, Okt. 2010
"Geweldig hotel"
Danny
14-11-2010 Op 22 oktober een nachtje geslapen in Mozic. Wij hadden de suprisekamer. We kregen de suite. Dit hotel doet niet onder voor een 4 sterrenhotel. Ontbijt was geweldig. Wij komen zeker nog een keer terug!!!

met vrienden, Okt. 2010
"Hip hotel, fantastische service"
margje
6-1-2011 Hotel Mozaic is 1 van de leukste hotels waar ik in de afgelopen jaren ben geweest. Vanuit het hotel is het prima te doen om richting het centrum van Den Haag te lopen. (15 minuten). Wij hebben in het hotel genoten van een overheerlijke high tea die we van tevoren geboekt hadden. Het hotel is kleinschalig en is op de begane grond opgedeeld in verschillende kleine ruimtes die allen qua stijl volledig anders zijn ingericht. Voor elk wat wils dus. Zo is er een heerlijke loungeplek waar je lekker kunt luieren in comfortabele stoelen en er is een mooie kamer met grote tafel en kroonluchter waar je lekker uitgebreid kunt ontbijten. De kamers zijn mooi licht en van alle gemakken voorzien. Het is een modern hotel, waar niets op aan te merken valt! Een heerlijk weekend gehad!

met partner, Aug. 2010
"Geweldig hotel !"
mniekel
29-8-2010 Vooraf de recensies op zoover gelezen, en om die reden dit hotel gekozen. Er is geen woord van gelogen op deze site. Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen. We kregen meteen de verrassing van een upgrade. Ipv de kleinste kamer (cosy) kregen we een suite. In 1 woord: GEWELDIG! Stijlvolle inrichting, alles aanwezig, en lekker fris. Gezellige ontbijtruimte met prima ontbijt. Paar minuutjes lopen naar de tram die je naar Schevening brengt of richting het centrum/station (al is dat ook goed te lopen). Een echte aanrader !

met partner, Juli 2010
"Wat een verademing: perfect voor een goede prijs"
Monique
3-8-2010 Wat een heerlijk hotel na de zogenaamde grandeur van bijvoorbeeld Kurhaus waar het zeezicht wegvalt door de vuile ramen...een knus, hip hotel waar je je meteen thuis voelt. We checkten laat in, haastten ons naar een musicalvoorstelling en waren de volgende ochtend al vroeg weg, maar in de tussenliggende uren hebben we:
- een upgrade gekregen toen we binnen kwamen
- onze ogen uitgekeken (zelfs een strijkplank en losse föhn, super)
- heerlijk geslapen onder goede dekbedden
- goede douche met rituals producten
- ontbijt met alles erop en eraan: eitjes, brood, superverse jus, koffie uit de Jura, dus wat wil je nog meer?

We gaan dus weer een reden verzinnen om naar Mozaic te gaan, wellicht volgende keer met kids.

met partner, Juli 2010
"Mooi verzorgd hotel met voorkomende bediening"
Kees
1-8-2010 Hotel als last minute geboekt voor weekendje Den Haag. En dat is ons buitengewoon goed bevallen. Prachtige kamer, personeel is heel voorkomend en gericht op vervullen alle wensen. Ontbijt was heerlijk.